Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42301) lorcsi válasza br.rak (#42293) üzenetére


lorcsi
veterán

főbb szempontok:
-stabil működés
- navigáció
- stabil működés ( ;] )
- visonlyag sok telepíthető extra progi (ami nekem kell az szvsz ios és droid rendszeresn is könynen megtalálható, a nokiásakat sajna nem ismerem)
- villanó led fény a kamerához..néha jól jönne
nem árt ha bővíthető sd

árman max 40k

az 520 egész jó

ezektől a kínai csodáktól kissé félve szemlélem..gar lényegében érvényesíthetetlen.. :U

[ Szerkesztve ]

(#42302) giigz válasza lorcsi (#42301) üzenetére


giigz
veterán

A kockázatot vállalni kell :)

Így 30k-ért van olyan telefonod, ami itt véve 50-100k lenne, cserébe egy garanciáztatás bő 1 hónap... Én igazából azért döntöttem a kínai telefon mellett, mert mindig arra mentem, hogy legyen garancia, aztán amikor kellett volna, úgy elhajtott a szolgáltató hogy nem igaz, na akkor inkább veszek 30k-ért egy olyan telefont, ami legalább meg is éri az árát.

Nem mellesleg eléggé elegáns a telefon, idáig mindenki azért kérte el, mert milyen szépnek néz ki, amikor kézbe fogták, akkor meg jé ez nem recseg úgy mint az én 100 ezres telefonom, meg jé ez gyors, jé szép a kijelző, jé milyen vékony, jé milyen jó kézbe fogni, mennyi is volt, vagy 80, mi? Aztán van meglepetés, amikor mondom, hogy 30-ért meg lehet venni... :D

[ Szerkesztve ]

(#42303) #65675776 válasza giigz (#42302) üzenetére


#65675776
törölt tag

Ezeknél a négy mag kb olyan, mint az XBO és a PS4 nyolc magja. Sok van belőle, de mind gyenge. Azért nem szabad elfeledni, hogy Cortex-A7-ek, amik messze gyengébbek, mint a nem kínai gyártók által használt Cortex-A9/A15-ök.

És igazából az iOS és a WP7/8 a bizonyíték rá, hogy ha rendesen optimalizálva van egy OS, akkor azzal a két maggal simán tud olyan gyors lenni, mint az android négy ugyanolyan magon. Most ha mindezt még súlyosbítod a gyengébb magokkal is...

Az MTK SoC-ok négy magja annyit tud, mint az Exynos octa négy LP magja, amelyek szintén A7-ek.

[ Szerkesztve ]

(#42304) giigz válasza #65675776 (#42303) üzenetére


giigz
veterán

Ezzel tisztában vagyok, nekem mindegy hogy 1 vagy 16 mag, annyi a lényeg, hogy gyors legyen, de nagyon, és ez az :)

Egy borzasztó nagy előnye van az MTK processzoroknak, az pedig az energiagazdálkodás. Az ismerősi körömben ilyen 90k-tól 200k-ig mindenféle fajta telefon megtalálható, Galaxy S4, Express, Ace, S3, S2, HTC One, Iphone 4, 4S, 5, tehát az ilyen nagy nevű telefonok, és messze az enyém bírja egy töltéssel a legtovább.

Nem tökéletes telefon ez sem, meg nyilván a 4 mag is annyira elég, hogy a Galaxy S3-at nem győzi le, az S2 és az S3 között van félúton kb., viszont nekem minden igényemet kielégíti, és az ára vicc kategória kb.

Szerk.: Ja és ez néz ki a legjobban. Nyilván ez nagyon erősen ízlés kérdése, de idáig mindenki csak a kinézetével volt elfoglalva, hogy mennyire elegáns, stb. stb.

[ Szerkesztve ]

(#42305) vlevi válasza lorcsi (#42301) üzenetére


vlevi
nagyúr

"ezektől a kínai csodáktól kissé félve szemlélem"
Ezért van itt a mobilaréna, a PH társoldala. Rengetegen használnak ilyen kínai "vackokat", és utána kell nézni, hogy a sok kimondhatatlan nevű közül melyik az, ami már másoknak is bejött.
A "nevesebb" kínai gyártók már régesrégen nem a használhatatlan ultragagyi hulladékot gyártják (tudnak olyat is), hanem egész használható cuccokat.
Egyik nagy kínai gyártó pl. a Lenovo. Itthon nem találsz Lenovo telefont, mert nem forgalmazzák.

Ja, és ne tessék fikázni az MTK procit sem. Van összehasonlítási alapon, a táblagépem négymagos RK3188, de a telefonom gördülékenyebben megy. Ez persze nem a processzorok miatti teljesítménykülönbség, hanem (véleményem szerint) sokkal inkább szoftveres optimalizálás miatt. Lenovo S750 telefonomat még nemláttam megakadni, akkor sem, amikor 6-8 alkalmazást frissített a store-ból, ellenben a táblagépemet minden apróság jobban meg tudja akasztani.

"visonlyag sok telepíthető extra progi"
Ez gondolom azért kell, mert szereted buherálni a telefont :D Nos, akkor a Nokia nem javasolt. Nem azért, mert szar, éppen ellenkezőleg, akinek van, az szereti, mert marhajól optimalizált hardver-szoftver párosról van szó, de viszonylag zárt. Nem lehet annyira szétszabni, mint egy droidot. Annak jó, aki bekapcsolja, beírja a pinkódod, és használja.

[ Szerkesztve ]

(#42306) #65675776 válasza giigz (#42304) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nem energiagazdálkodásról van itt szó. Szimplán az A7 eleve úgy lett tervezve, hogy keveset fogyasszon. Nem meglepő, hogy egy sima A9/A15 vagy Krait alapú SoC többet fogyaszt.

Árat azért befolyásolja, hogy a fináncok mit gondolnak az irodájukban. Ők azért kissé meg tudják emelni a tétet.

(#42307) patex1983 válasza lorcsi (#42301) üzenetére


patex1983
őstag

Lumia 520-am va,n android után egy megváltás.

X

(#42308) cekkk válasza #65675776 (#42306) üzenetére


cekkk
veterán

Megtudják, de nekem pl a Lenovo a820-am került áfával együtt 40-42be, viszont jobb minőségű az anyaghasználata mint az előző htc desire telefonomnak (mondjuk azt is használtan 40ért vettem), aminek az új ára azért nem 40 volt.
Én azt mondom ha valaki nem a szolgáltatóknál akar venni régebbi gyengécske gépet, ezek a kínai telefonok ingen jó alternatívák.
Persze nem egy 200-300 ezres HTC vagy Samsung vagy Apple-el vannak egy szinten, de ha egy 200 ezres telefon is ugyan úgy elromlik és ki meg nem csinálják akkor inkább egy olcsó telefon és félévente cserélem, ha tönkre menne. :DDD

(#42309) Calogero


Calogero
addikt

Boldog karácsonyt mindenkinek!

(#42310) mongo


mongo
csendes tag

(#42311) Laza... válasza lorcsi (#42301) üzenetére


Laza...
addikt

Nem kell félni a kínai csodáktól, nekem még sohasem volt negatív tapasztalatom, pedig rendszeresen vásárolok ebayről, és online shopokból is, főleg innen és innen], ez utóbbiról várok most is egy telót, konkrétan ezt ;]

Ugyanakkor nem árt utánanézni a cuccoknak, mert az urban legend a nem megfelelő utánajárás miatt kerekedik - ezt a telót pl a google egyik kivált vezetője vezeti, kiváló support (fél órán belül válaszolnak) MIUI, és van ilyen ismerősömnek is. Ha sok a pénzed, van belőle 8 magos, 2GHz-es. De ez csak példa. A vám/áfa más kérdés, most sima légiposta, hátha megúszom. DHL, GLS ilyenek alapból vámolnak, bár ha nagy mákod van, 3 nap alatt itt a cucc (1x előfordult)

A lányom pl. most Karácsonyra millió szirszar bizsut rendelt ebayről, csomó 1$ cuccot, és MIND megjött, volt ami ajánlottan :C Hogy nekik hogy éri meg, nemtom, de itt van...

Ami még jó biztonsági tartalék az egy PayPal fiók, nem csak azért mert baromi kényelmes (én imádom) hanem van biztosítás is, ha bebuknád a lóvéd (nem valószínű) a Paypal kárpótol, ő meg úgy hajtja be ahogyan akarja... Tájékozódni, tájékozódni.. :)

Never give up!

(#42312) perge666


perge666
veterán

Ebben tudna nekem valaki segíteni? /gamepados téma/

[ Szerkesztve ]

(#42313) lorcsi válasza Laza... (#42311) üzenetére


lorcsi
veterán

a paypal vásárlás nem gond, azt könnyen meg tudom oldani.

nekem inkább a 110%-os stabl működés lenne a jó

ha publikus menyniben jön ki neked ez a teló?
lehet pm-ben is

giigz: Miylen telefonod van ?

eddig a lenovo a820 amire azt tudtam mondani hogy jó. de később tudtam meg hogy nincs benne villanó led

a bladdel múlt csüt jártam úgy, hogy reggel nyomtam egy restartot..aztán egész nap naviztam vele...este hazajövök gondoltam opera és net..de már jött a hiba üzi, hogy nincs telepítve a telefonra :W és aztán sorba nyomta a hasonló hiba üziket..:W
autána még 3 napot így végig naviztam..és semmi kedvem újra tenni a rendszer, beállítgatni midnent

[ Szerkesztve ]

(#42314) giigz válasza lorcsi (#42313) üzenetére


giigz
veterán

Amit linkeltem, én írtam a tesztet :)

Szerk: Andorid sosem lesz 110% stabil :DDD

[ Szerkesztve ]

(#42315) lorcsi válasza vlevi (#42305) üzenetére


lorcsi
veterán

sosem szoktam össze-vissza szabni. van pár progi amit jó ha telepítve van (bicajhoz, edzéshez, idodai, wifi, fájl megosztáshoz..mail kliens..pár játék..időjárásos ilyesmik)

giigz:
bazz megvan, csak másik hsz-ben volt :D

[ Szerkesztve ]

(#42316) Laza... válasza lorcsi (#42313) üzenetére


Laza...
addikt

Nem titok:
Dec 23, 2013 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details 46,420 HUF

Ráadásul most olcsóbb lett :(((

Never give up!

(#42317) GIJoe


GIJoe
addikt

én lehet inkább már a Lenovo VIBE S650re cuppanák rá már inkább... (fém)
vagy talán a HUAWEI Honor 3C-re újabbak...

(#42318) vlevi válasza lorcsi (#42315) üzenetére


vlevi
nagyúr

"bicajhoz"
Speciel ennek érdemes utánanézni, hogy a Mediatek procikkal mi újság GPS pontosság ügyben, mert pár helyen olvastam, hogy MTK procival a GPS nyomkövető progik képesek hatalmasat tévedni, mert valahonan fals adatokat kapnak. Én kocsival való navigálásra használtam a Lenovo S750-t, azzal nem volt ilyen probléma. Mindenesetre érdemes utánaérdeklődni, mert lehet, hogy a probléma már nem létezik, vagy, ha igen, akkor a megoldás is megvan, csak én nem jártam utána, ezért nem tudom, mi most helyzet.

(#42319) cekkk válasza vlevi (#42318) üzenetére


cekkk
veterán

Az endomondo olvasta ki rosszul az adatokat.
De azóta már ezt is megoldották. :))

(#42320) GIJoe válasza vlevi (#42318) üzenetére


GIJoe
addikt

ez totál felesleges hype, semmi gond az MTK procikkal, csak aki jiango,tiansin,fukuso 4 magos telcsiket vesz 99$ ért az ne csodálkozzon hogy nincs tökéletesen kivitelezve a telefon

(#42321) vlevi válasza GIJoe (#42320) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ezért írtam oda többször is, hogy valamikor, mintha lett volna ilyesmi.
Annyi rémlett a dologból, hogy nem a proci pontatlan, hanem szoftveresen van valahol javítanivaló, de ha ez megvan, akkor öröm és bódogság, béke :)

(#42322) GIJoe


GIJoe
addikt

tudtok olyan valakit aki notebook aksit javít, tuningol? (persze jól)

(#42323) (Bundás) válasza GIJoe (#42322) üzenetére


(Bundás)
addikt

Szerintem olyan nincs a városban. Cellákat kukáznak másik akkuból, vagy olcsó új cellákkal cserélik, de egyik se hosszabb távú megoldás.

(#42324) wody21 válasza wody21 (#40533) üzenetére


wody21
tag

Bontatlan, zöld-fekete (mint a link alatti képen), 32GB-os TDK TF10 USB 2.0 pendrive eladó, vagy értelmes dologra - Például Micro SD kártyára (8GB+) cserélhető.

Békés ünnepeket a prohardver debreceni topik guruinak! :)

[ Szerkesztve ]

(#42325) Csöves


Csöves
senior tag

Aquila non captat muscas.

(#42326) pockhome


pockhome
senior tag

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
:R

Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.

(#42327) perge666


perge666
veterán

Valakit nem érdekel a Laptopom 15000ft-ért?
Nem is új,nem is gyors,de működik.........csak a helyet fogja,a többi cuccal együtt amit hirdetek.

(#42328) pohár


pohár
félisten

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42329) dewil666 válasza perge666 (#42327) üzenetére


dewil666
őstag

Szia!

Esetleg csere érdekelne valamire?

[ Szerkesztve ]

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#42330) kungzi


kungzi
veterán

ugye ma is megy a cinemacity? mert foglaltam jegyet délutánra egy filmre, akkor csak megy, ha engedte nem? :D a plaza parkoló nyitva van ma? ott parkolnék :)

(#42331) perge666 válasza dewil666 (#42329) üzenetére


perge666
veterán

Szia.
Csere érdekelhet,de amiket linkeltél azokra sajnos nincs szükségem,esetleg valami más ajánlatod van még?

kungzi Tutira nyitva vannak,mert az imént nézte barátnőm hogy mik lesznek ma,mert nyert 6 mozijegyet,és mivel ma "ráérünk" úgy gondoltuk hogy bemegyünk.
Csak tesómék már találtak ki programot,ami egészen estig elnyúlik,így eltoljuk vagy holnapra vagy nemtudom......

[ Szerkesztve ]

(#42332) kungzi válasza perge666 (#42331) üzenetére


kungzi
veterán

akkor zsír :D köszi

megnézem már ezt az Elpuskázva című filmet :D

(#42333) pohár válasza kungzi (#42332) üzenetére


pohár
félisten

inkább nézd meg holnap a 47 Ronin/Wallstreet Farkasa közül valamelyiket, erre ne dobj ki pénzt szerintem...

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42334) Dan-szan


Dan-szan
senior tag

Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA

(#42335) kungzi válasza pohár (#42333) üzenetére


kungzi
veterán

a 47 ronin nem érdekel, a wallstreet farkasát meg a hétvégén nézem meg haverokkal :)

(#42336) SocketA


SocketA
aktív tag

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Tegnap Jozsan szetesett a kipufogocsovem a katalizator a hatso dob kozott. Lehet csak ket csavar kellene bele, nem tudom.
Nincs valakinek unatkozo (kipufogo) szereloje Jozsan, aki ra tudna nezni? Tudom, hogy nagy keres ilyenkor, de hatha...

(#42337) pohár válasza kungzi (#42335) üzenetére


pohár
félisten

az előzetesből ítélve szerintem ez egy fos lesz, én biztos nem fogok pénzt adni érte, de akkor jó szórakozást :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42338) perge666 válasza kungzi (#42332) üzenetére


perge666
veterán

Csajom is 3 film között vacillált :Hobbit,Last Vegas,Elpuskázva.
ha megnézted írd le milyen volt,mert a héten lehet bemegyünk és megnézzük ha jó.:)

(#42339) kungzi válasza pohár (#42337) üzenetére


kungzi
veterán

köszi :D

most úgy sincs jobb dolgom, egyedül megyek, eszek egy jó nachost és buli lesz :DDD

(#42338) perge666

A Hobbit-ról nem tudok mit mondani, mert utálom az ilyen filmeket, mint a .... :D A Last Vegas pedig baromi jó! Már láttam és az egész moziterem röhögött az egész film alatt. Szerintem azt érdemes megnézni. :)

[ Szerkesztve ]

(#42340) pohár válasza kungzi (#42339) üzenetére


pohár
félisten

a Last Vegast még az Arénában láttam, egynek elment, de még egyszer biztos nem fogom megnézni, azért annyira jó nem volt :D

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42341) kungzi válasza pohár (#42340) üzenetére


kungzi
veterán

azt én se mondtam, hogy még egyszer megnézem. Egynek elment, az biztos, hogy szerintem sokkal jobb, mint a Másnaposok. Egyszer érdemes megnézni. :)

(#42342) dewil666 válasza perge666 (#42331) üzenetére


dewil666
őstag

Most sajnos nincs más, de ha esetleg lesz valami írok.

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#42343) perge666 válasza kungzi (#42339) üzenetére


perge666
veterán

Akkor lehet a Last Vegas lesz az első. :)
Mi szeretjük az ilyen Hobbit stílusú filmeket is,az első része is tetszett mindkettőnknek.

(#42344) pohár válasza perge666 (#42343) üzenetére


pohár
félisten

akkor legyen Hobbit, a mozis 3D-t otthon nem tudjátok rekonstruálni, a Last Vegas-t meg megnézitek majd otthon, ha kijött lemezen :K

még premier napján néztem a Hobbitot, jó lett, aztán pont úgy lett vége, hogy nagyon várjad a 3. részt :DDD

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42345) perge666 válasza pohár (#42344) üzenetére


perge666
veterán

Még a sima 3D-t sem,mert nincs olyan TV itthon.:)
Teljesen mind1 ha moziba nézzük,a 6 jegyet március végéig fel kell használnunk.
Te már a Hobbit 3-nál jársz? :P

(#42346) perge666 válasza dewil666 (#42342) üzenetére


perge666
veterán

Rendben,lehet meg is várlak az ajánlattal,úgysem kapkodnak érte. :DDD
Egy értelmes ajánlat lett volna múlt héten,20 000 ft+posta,de utánvéttel Szolnokra nem mertem bevállalni. :(

(#42347) pohár válasza perge666 (#42345) üzenetére


pohár
félisten

ja, lélekben már nagyon :DDD

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#42348) GIJoe válasza perge666 (#42346) üzenetére


GIJoe
addikt

nem értem ezt az utánvéttől való rettegést, inkább félelmetesebb ill. nem ajánlatos előre utalni...

(#42349) Nyx89


Nyx89
aktív tag

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem egér mikrokapcsoló cserében helyben? Konkrétan egy MS Intellimouse 4.0, a bal gombja valamiért nem egészséges.. Természetesen nem ingyen gondoltam.

Előre is köszönöm

(#42350) perge666 válasza GIJoe (#42348) üzenetére


perge666
veterán

Kinek mi,de én ezt az utánvétes dolgot sosem díjaztam,és így nem is adok el semmit!
Igaz 2-3 hónapja így adtam el a PSP-met,de amíg meg nem kaptam a pénzt,addig lerágtam mind a 10 körmöm!

Én inkább 10x utalok előre,mint 1x kelljen utánvéttel feladnom,mást se kérek meg erre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.