Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3125) kelly416 válasza Monya78 (#3108) üzenetére


kelly416
veterán

Kezdem itt, de előre szólok, hosszú lesz. :))

18.000km azaz kicsit több, mint a Tiéd, ehhez mérjél ezt-azt. Nem értem a tetősínt, mert a Lodgy-ra sikerült normálisat feltenni, igaz illesztési hézag itt is van.

A híres, hirhedt Dacia megoldása, acélfelni + dísztárcsa, de ez is olyan mint a Tiéd, egy csücsköt telibe terveznek, két csavar félig van benne a "küllőben" és a negyedik pont köztük. Tehát amennyire tudták, szimmetrikus itt is, Nálad is. De a problémádat értem és igazad van.

Nálam a küszöb nem túl vastag, és mint láthatod, benyomni sem tudom. Nem tudom mi van alatta, nem feszítettem ki. Miért nem teszel alá szigetelés csíkot, ha ennyire zavar? A küszöböt is kibéeleld, meg a zajt is csillapítod.

Én is 104 kg vagyok, és ennyi km alatt én is ültem bele kb. annyiszor a bal 1-be, mint Te a Tiédbe 1500km alatt. Meg a feleségem még sokszor annyiszor fele akkora súllyal.

Télen gumi, tavasztól őszig szövet szőnyeg, mindkettő gyári (igen, a kosz az főleg a szövetszőnyeggel alap tartozék, de én havonta 1x ha bele ülök vezetni, bocsássatok meg hogy nem takarítottam ki most), nem bolyhosodik a szélénnél a kárpit. Nem tudom, miért változtattak a kárpit anyagán, szerintem a Lodgy kárpitja is elég olcsó János. És igen, a Lodgy szőnyege is elég amorf, szerintem a Joggeré is hasonló.

No meg minap megálltam egy fekete Jogger mellett, epedezve körbejártam (irigylem a hátsó lámpákat például), de ahogy megnéztem a tabletet a műszerfal tetején, boldogan ültem vissza a Lodgy-ba. Nekem nem tetszik az a kialakítás. Nyilván a műszerfal nagy részét elcserélném azért. :P Mint ahogyan az automata klímát is, úgyis csak hosszú úton kapcsoljuk be, de olyankor meg rossz lenne állítgatni, ha tudna túl hűvöset csinálni. ;]

Az automata világítás az egyik legnagyobb királyság, de sajnos nem nálunk. Nálunk amint kimész országúrta, kötelező a gépjármű elejét és hátulját is megvilágítani, így a DRL-es automata fény semmit nem ér. Sajnos. Azaz de, városban.

JoinR (#3123):
Helyzetjelzőt hétköznapi körülmények között kb. csak az kapcsol, aki képes tiszta időben nappal ködlámpával közlekedni, mert a saját fejében van a köd. Nekem kb. 15 év alatt emlékeim szerint egyszer sem volt szükségem helyzetjelzőre, mert sosem hagytam megvilágítatlan helyen az út szélén az autót éjjel.

Monya78:
Ja? Látom, mégis bonyolítottak még egy kört a szőnyegen. Elég fura.

Igen, látható a fényerőeltérés így is. A mértéke passz. Egyébként ez is eléggé szép része a Jogger-nek. :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.