Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
Cashback-et nem tudom, általában nem szokott lenni, de ki kell próbálni.
Eurót töltöttem fel, úgy tudom, hogy USD (BUSD) feltöltés esetén is EUR alapon fogja elszámolni, szóval lesz egy dupla konverzió, BUSD>EUR>USD.
Ez úgy tudom (Revolut) kártyás vásárlásnál is így van ha USD-ben veszel BUSD-t (USD>EUR>BUSD). USD SWIFT utalás meg 1:1 USD>BUSD.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Sziasztok, Binance kártyás kérdés:
Éppen kihoznék egy-két ezres fiat összeget Binanceról Revolutra, és van Binance kártyám.
Tudja-e valaki, itt hogyan van cashback, és nem mellesleg hogy jár-e egyáltalán cashback
Binance-nál arra ha Revolutot topupolok?Plusz már akkor Revolut topuphoz kapcsolódó még egy USD pegging kérdésem is: Ha van Binance-on a "funding wallet"-emben BUSD, akkor működik-e, van-e auto konverzió (fiat usd-ba) ha Revolut USD zsebbe topupolnék?
Próbált már ilyesmit valaki?
-
válasz
fireman123
üzenetére
Amit amúgy magamon is észrevettem az a Dunning–Kruger-hatás
persze ahogy beleástam magam egyre jobban rájöttem, hogy milyen kva hülye vagyok még a témához. De ahhoz pont elég, hogy pénz legyen belőle. -
fireman123
őstag
válasz
kispéé
üzenetére
a "megtanuláshoz" kell legalább 5 év kereskedési gyakorlat, és akkor sem tudsz mindent, akkor is lesznek bőven bukó trédjeid....annyi pénzzel ismerkedj ami nem fáj ha bukod, ...persze szerencséje lehet mindenkinek akár az elején is....no ekkor kezdi magát elbízni az ember
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a crypto világával. Binance-n gondoltam elkezdeni, de előtte tanulni szeretnék. Nagyon hirdeti magát ez az oldal ,hogy mindenre is megtanítanak. Érdemes ilyesmibe belépni, nekem kicsit lehúzás szagú. Havi 50,100,200 dollárért ígérnek minden jót. Szerintetek? Szívesen fizetnék ,hogy tanuljak ,de ezt kicsit sokallom.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
szekra
üzenetére
Nem 1 coinba tolta, hanem szet volt szorva a portfolioja. Ellenben nem talalta el azt a par darabot, amibol lett is valami. Amit meg eltalalt, az tuzoltasra volt eleg, mert neha azert realizalt profitot, hogy nem menjen minuszba.
Az teny,100k -val is lehet csodat tenni. -
MPowerPH
félisten
válasz
szekra
üzenetére
Nekem is van egy egyebkent tok gazdag ismerosom, aki 10 millioval kezdett jatszadozni, ugyan igy shitcoinokkal. Jol indult, de 3 honap utan a 10 milliobol ~2.5 maradt meg neki.
alaposan melle lehet nyulni ezzel is. Neki nem szamitott, egyebkent is fekete penz volt, itt akarta tisztara mosni.
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy erről van szó? Csak mert 0.0015 ez sose volt...
LuckyL:
Én már ezt megszoktam, a való életben is nagyon sok hasonló példa van ami így működik sokaknál....

Én is elmondom, most is Lunával szopt@m picit, ez van. Múltkor 2000 dolláromat lenyúlták, azt is...Itt senkinek se tartozok elszámolni valóval, de még is úgy tartom korrektnek ha nem csak a jó dolgokat közüljök.
-
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ezt amugy en nem ertem miert ciki, pl en azota is "ulok" az ertha tokenemen hogy megosztottam, igaz defiban jo a hozam de pillanatnyilag igy is minuszban vagyok
Ez ilyen biznisz
Azert is szivesen osztom meg a neccesebbeket, hogy kapjak mas velemenyt is, ha valaki ranez a projektre -
Nxtt mit hasit
0.0015-os beszalloval egesz jo a hozam csak kar, hogy nem 2k€-t toltam bele -
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
én a napon belüli daytradingre mondom hogy nem szabad
az hogy veszel valamit mert tetszik a projekt (mint nekem a luna), és tartom amíg van rajta 30-40-50 % profit az más kategória
de mostanában már csak olyat veszek, amit be tudok tenni stablecoin párral defi-ba, hogy addig is amíg várok kamatozzon
pl luna-ust pool loop marketsen -
B-L-A-C-K
titán
válasz
LuckyL
üzenetére
Azt tisztázzuk azért hogy ez most rövid távú módszer, nem hosszú.
Így ezzel most kivételesen valahogy nem értek egyet amit mondasz, pedig téged követlek itt a legjobban.

Azért sem értek egyet mert elég sokan (a nagyok körül is) ilyen módszerből profitálnak ezzel, azaz rövid távú stratégiával, így nem értem hosszútávon ezt most miért kell nézni.
Illetve Luna esetében pont te is ezt csináltad nemrég, csak szerencséd volt nagyot ment, most meg azt mondod ilyet nem szabad, mert tuti bukó.Trading fee meg ahogy írták és már én is tapasztalon BUSB-ba adok vészeknél nincs sok coin esetében fee, pl Lunánál se. Aminél meg van, nyilván nem úgy kell "shortólni" hogy annyit nyerj amiből átváltás után csak mínuszba legyél.

Ez ugyan az mint a tőzsde, tippmix...Ha bukót hajszolja valaki ott szerintem nem egy adott stratégiával van baj, hanem magával az illetővel, ha valaki azt gondolja vagy azt hiszi hogy mindig nyerni fog, olyan nincs, ezt kell megtanulni, bár ezt gondolom nem pont neked kell magyarázni.
-
LuckyL
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem tudni sajnos mikor kell eladni, igazabol csak szerencse. Most ugy nez ki jol adtam el 90 korul, de egyelore nem tervezek visszaszallni.
Ha daytradingelsz, akkor nincs meg az az elonyod, hogy azt gondolod, hogy a projekt jo hosszutavon es fel.fog ertekelodni.
Helyette gyakorlatilag piros-fekete alapon veszel eladsz. Ha azt mondjuk hogy 50-50%, akkor is mgeszi a trading fee hosszutavon a tőkèdet.
Radasul az szokott lenni hogy jön egy elkerulhetetlen buko, es ezutan azt hajszolod, vissza akarod hozni, es ilyenkor szokott meg nagyobb veszteseg jonni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
LuckyL
üzenetére
Én kíváncsi vagyok miértjére is. Nem vakom veszem hasra ütésre, a luna jelenleg azért elég stabil (volt). Te is vettél ha jól tudom még 60-70 körül, majd eladtad. Azt honnan tudod mikor kell kiszállni? Honnan lehet tudni pl Luna esetében hogy a többihez képest csak megy jóformán mostanában, és 90 után nem indul meg újra megint pl 120ig?
Természetesen most is olyan pénz van bent, ami erre van direkt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
szekra
üzenetére
Melyiket? A sok orosz oligarcha vagyonat szepen sorban zaroljak... Aki tudja, az menti a penzet. Szerintem tok egyertelmu, hogy a kripto az az eszkoz, amit nem tudnak zarolni, anonim, es eleg gyorsan at tudsz menteni jelentos osszeget.
Ez egyebkent a rakfeneje is ennek.
-
Urak, aki politizál (ukrán-orosz konfliktus) elrakom hétvégéi pihenőre. Vannak megfelelő topikok erre a célra.
-
adakiller
senior tag
akinek van safepal tárcája és le volt kötve bnb-sfp aminek a lekötés utáni "végterméke" wbnb-sfp lp lett abból, hogyan lehet a legegyszerűbben és legkötlséghatékonyabban bnb-t konvertálni?
-
szekra
addikt
Hol vannak a sírók? 10%-ot esett minden, vérfürdő van
-
Frozen
addikt
válasz
korcsi
üzenetére
úgy hogy rendeslsz egy trezort bedugod a gépbe feltelepíted a trezor alkalmazást és fogod és ott már tudsz azon belül kártyával befizetni és venni ammit akarsz kis is lehet venni úgyan így...
Fel is dob váltásnál is pár lehetőséget ,hogy milyen gyorsasággal és melyiknél mekkora a fee amivel dogloznak.
úgy müködik hog yelküldi a walletedről a tökét és ahogy teljesül a blokláncban a tranzakció akkor utalja vissza a választott váltó az érméket -
sambenez
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
"azt nem lehet lefoglalni."
Ne legyél ebben olyan biztos. -
Frozen
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen exchange simán vesz egy trezort és azon keresztül nyomathatja... Van benne váltó mivel fizikai kulcs érinthetetlen a mennyiség utána rról a walletről már oda mozgatja morzsánként vagy bárhova ahova akarja.
Én azt nem értem milyen alapon foglal le egy ország ezt meg azt erre és arra hivatkozva. Ha pl törvényesen lett vásárolva meg törvényesen van fentartva akkor mi az,hogy most hirtelen elkobozzák? AZért mert gazdag vagy azért mert orosz? SZóval ez tulajdonképen egy elég nagy vicc kezd lenni.. És akkor majd csodálkoznak ha eldurran egy nagyobb dolog az oroszok részéről. -
csaba951
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Iszonyú képlékeny minden, most mindennek extra kockázata van.
Március 15-16-án lesz a következő FED ülés. Nagy nyomás van rajtuk, hogy kezdjék meg végre a kamatemelést. Ennek pedig egy (átmeneti) azonnali árletörő hatása lesz a részvényekre és a kriptokra.
A kamatemelés egész évben folyamatos lesz, így ezzel az árletörő hatással tartósan számolni kell.
Más. Nyugaton elkezdték lefoglalni az orosz oligarhák látható vagyonát. Részükről logikus lépés lenne minél több pénzt a lehető leggyorsabban kriptoba tenni, mert azt nem lehet lefoglalni. Mivel milliárd dollárokról van szó, ez csak valamelyik nagy exchange-en lehetséges. Viszont amelyik exchange ebbe belemegy, az azonnali vizsgálatra/tiltásra számíthat US/EU részről. A mostani helyzetben ezt biztosan nem lehet megúszni. Kérdés, hogy a kapott pénz és a büntetés bevállalása kinek éri meg, ki meri bevállalni. Ennél sz exchange-nél a kisbefektetők biztosan szívnak majd, mert beragad a pénzük.
Más. Dollárban például eshetett a BTC árfolyam, de érdemes hozzátenni, hogy az USD viszont mindennel szemben erősödött. Így tulajdonképpen lehet, hogy több pénzed van, mint korábban.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezzel a Qi-val sikerült egy nagyobb összeggel egy jót tradelnem, 0.0537-nél vettem, ma reggel majdnem max csúcsban kiszálltam (0.0660-nál). Viszont most valahogy a következő napokat nem érzem érdemes lenne e beleugrani bármibe is rövid távon. Ti hogy látjátok?
-
-
fishi
tag
Sziasztok! Elsősorban tartásra szeretnék venni BTC-t. Regeltem az FTX-re. A convertre kb. 8 ezrelékes felárral kaptam quote-ot.
Jól értem, hogy
- A tőzsdéről közvetlenül is meg tudnám venni a BTC-t, megspórolva még ezt a 8 ezreléket is?- Ha pedig egy Limit ordert indítok alacsonyabb árral, akkor ezen a még jobb áron tudnám átváltani a pénzem BTC-re? (Ezzel persze vállalva a kockázatot, hogy nem megy addig le az ár mostanában, azaz nem lesz váltás.)
-
törölt tag
En arra spekulalok, hogy elobb-utobb durvabban odaszolnak a CEX-eknek, hogy tartsak be a szankciokat es akkor lesz egy erosebb dip.
-
Árpi001
senior tag
Attól tartok, a jelenlegi helyzetben ez nem fog sokáig tartani.
-
MPowerPH
félisten
No, johet a sok leverage -el dobalozo josgombos, meddig esik most.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Igen az nem rossz. Az en strategiamhoz nem passzol,de teljesen jo dontes az reszedrol.
Viszont nem tudom,miert probaltal azzal az erositos dologgal (ilyen benan) visszavagni. En nem teged kritizaltalak, hanem azt, aki kepes 5% kedvezmenyert 3 ev garit kidobni a kukaba.
Szerintem ha megkerdezel 10 embert, 9 azt fogja mondani, hogy retardalt,aki ilyet csinal. -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Stablecoinjai fokent a tozsdeknek vannak.
Meg ott van a Tether, ami finoman szolva is necces.
Allitasuk szerint tobb penzt raktak be egy Bahamai bankba,mint amennyi kulfoldi toke osszesen erkezett a Bahamakra
Az egy nagyon csunya napja lesz a cryptonak, ha ok megdolnek.Tozsdek nelkul is lenne crypto,de megmaradna underground tortenetnek, es havonta kevesebb hozzaszolas lenne ebben a topicban,mint amennyi naponta szokott lenni.
-
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
ez lehetséges, kérdés hogy te most befektetési vagy használati irányból közelíted-e meg a kérdést
mert bizony a használati oldalról tökmind1 nekem hogy a bitcoin 50 ezer vagy 5 dollár
pont ezért vannak a stablecoinok, legújabban már algoritmikus alapokon hogy ne lehessen központilag beleugatnia semmiylen kormánynak -
kenwood
veterán
válasz
LuckyL
üzenetére
Pont azert van mindig vevo, mert tudja, hogy valahogy penzt lehet csinalni belole.
Centralizalt tozsdek nelkul a nagybefektetoktol el lehetne bucsuzni,es akkor a top 100-ba nem 600 millio, hanem 600 ezer dollaros (vagy inkabb kisebb) marketcap lenne a beugro.Aztan ki tudja, az emberek neha nem racionalisak.
Ha azok lennenek, akkor nem vennek meg toled a 3 ev garis cuccokat a bolti ar kb. 95 szazalekaert 1 het garival
-
LuckyL
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
teljes félreértésben vagy
adok és veszek is rengeteg mindent cryptoért, lehet hogy te és sokan mások ezt még nem látjátok, de rengetegen használják már, nem feltétlenül kell "pénz"
de ha mégis kell mindig van eladó és vevő is készpénzért
ráadásul egy sima dollárhoz kötött stablecoin is 10-20% kamatot hoz míg a bankban csak te fizetsz hogy tartsd a pénzed
na ez a nem mind1... -
MPowerPH
félisten
-
janos1988
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én nem tudok profi és mély elemzést mondani, de szerintem ez még csak a kezdet. Itt heteken belül simán megduplázódik az ára. Köszönhető a mostani helyzetnek, lásd Kanada, Sberbank vagy az orosz helyzet, hogy simán leválasztanak egy országot, ha úgy akarják, hogy lekapcsoltják a swiftről. Ezek egészen biztos, hogy nem túl sok bizalmat keltenek a bankokban és menekülni fognak az emberek az alternatív megoldások felé. A bitcoin és az alt coinok jelenleg pedig fénykorukat élik, szinte mindenki hallott már róluk. Én eddig 400-at raktam beléjük, de még 150-200-at berakok btcbe, ethereumba és solanaba.
-
B-L-A-C-K
titán
És idén a január eleji zuhanás óta először 45 ezren BTC...
-
Kobe
veterán
Na en most zartam egy btc long karikat 38900 - > 44900 10x leverage
Szvsz ha 45ot nem viszi at, lenez 40500-ra egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze ahogy beleástam magam egyre jobban rájöttem, hogy milyen kva hülye vagyok még a témához. De ahhoz pont elég, hogy pénz legyen belőle.
alaposan melle lehet nyulni ezzel is. Neki nem szamitott, egyebkent is fekete penz volt, itt akarta tisztara mosni.

0.0015-os beszalloval egesz jo a hozam csak kar, hogy nem 2k€-t toltam bele