Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Amióta újra van SEPA, majdnem mindenkitől kéri újra a lakcímigazolást és egy ilyen kérdőív kitöltését. Ha nálad igazolvány+selfie kell neki megint, azt nem tudom miért van.
-
Kobe
veterán
válasz
FingR86
üzenetére
Gondolom az instant az a binance oldalan a keres feldolgozasara vonatkozik
A legtobb exchange napi vagy heti kifizetes-feldolgozassal operal, pl ha szerdan delben van kifizetes, akkor te ha hetfon vagy kedden, neadjisten szerda 11.50kor adod be, akkor is csak a szerda deli batchbe kerulsz be. Kartyanal viszont azonnal tovabbitjak es onnan a kartya uzemeltetojen mulik -
FingR86
őstag
üdv mindenki, remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet.
binance, volt rajta egy pár usdt-m
eladtam és lett belőle euró
gondoltam kiküldöm a bankszámlámra
FIAT withdraw és volt 2 opció, bank account vagy instant bank card 1% költségért.
gondoltam az az 1% nem sok, és választottam a bankkártyát. Megadtam minden adatot és az utolsó rendszerüzenetnél mintha azt láttam volna hogy 2-3 munkanap. Hétvégén csináltam, nem is érkezett meg azonnal, de még most sem. Akkor ez mégsem lesz azonnali arra már rájöttem. Várjak 2-3 munkanapot? Mik a tapasztalatok, mennyi időt vesz igénybe ? -
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Nyilván jobb az 1.35 mint a 1.75, de mikor esik mint a kő akkor nem szoktam kapkodni. Holnap, ha nem zuhan tovább akkor az 1.45-1.5 már megütheti az ingerküszöböm

-
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Mi az ingerküszöböd? :)
Nekem 1.35 1.3 körül van a jó beszálló.
Ha annál lejjebb megy ott rohadjon meg az a pénz.
Sokról van szó.
De én valahogy nem tudok elképzelni hogy aki most beszáll ne járjon jól.
Április nem tudom hanyadikán jön a Land sale. Simán megugrik.
Júniusban a játék.
Listázás ki tudja...
Tehát érted. -
Andreaspasco
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Fél év távlatban nem tudom, ez függ a piactól is.
Kellene jönnie már egy krito télnek ha az eddigi ciklusságot vesszük alapul.
Viszont sok helyen olvasom, hogy már nem lesz 4 éves ciklus.Nekem a célom 1$ körül lenne pár év múlva. Átlagom olyan 1.1 cent.
Mivel jön a metaverzum április 2-án, ezért veszi mindenki.
Viszont aki most vérszemet kapott és kiveszi stakingből így lehet két hét múlva lesz egy erőseb dump. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Nem vettem....1.35 -1.4 még nem ütötte át az ingerküszöböm. Direkt nem küldtem még usdt-t a friss gate.io számlámra...így könnyebb nem elkapkodni

-
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Figyeltem. :) 1.758-nál eladtam.
1.35-nél bevásároltam. :)Vagy figyeled folyamatosan és kereskedsz vagy berakod még most a pénzt és vársz áprilisig júniusig.
De gondolom fel voltál készülve erre is.
Nézd meg az Axie árfolyamát példának.
4 $-ról 2 $ és a többi.Ha fent vettél bele nyugi. :)
-
szabi__memo
nagyúr
Pár hónapja kérte a Binance, hogy azonosítsam magam. Semmi nem indokolta. Erre ma megint. Igazolvány és szelfi...
Mi bajuk van ezeknek? Nálatok is csinálják? -
xy.zsolt
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Elfogyott a 60K-s buy order 1.75800on.....lassan indulhatsz bringázni
-
3800+
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Március 21-én írtam hogy figyeljétek mert jó eséllyel trend fordulót nyom... azt nem fogom leírni hogy vegyél, mert azt majd mindenki eldönti maga.
Az emelkedés volt látható ne haragudj hogy konkrét célárat nem tudtam neked megjósolni.
Ha köcsögök vagytok legalább olvassatok vissza mire reagáltok, a ti hozzászólásaitok is rendkívül hasznosak voltak.
-
zerodot
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
2. Nincs jelentősége. CEX-en belül nincs chainhez kötve semmilyen token. Csak egy adat lesz a saját adatbázisukban. Kereskedhetsz velük lánctól teljesen függetlenül, hiszen ott minden off-chain történik. Majd kiutalásnál kell kiválasztanod, melyik networkön kéred, és akkor azon küldi ki neked a váltó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Tudom ez ilyen jós kérdés, de hova várod mit mehet akàr egy. Fél év alatt?
-
Andreaspasco
tag
válasz
varmi2
üzenetére
Nem a százalékáért veszem, már gyűjtöm pár éve.
Viszont régebben több volt rá a kamat meg Gzil is járt hozzá de az már elfogyott.
1$ közelében realizálok belőle.Itt is indul a metaverzum.
https://www.cryptoninjas.net/2022/03/25/zilliqa-ready-to-launch-metaverse-as-a-service-maas-platform-metapolis/amp/ -
pohár
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
13.87% 30 napra
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Hány százalékot ad rá a Binance?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Értem, akkor így tényleg volt értelme beírni hogy "Remelem vettetek VeChaint par napja.
"Jahhhh nem...
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ez mondjuk tényleg idegörlő. Pont nem rég volt megint nagyobb téma nálatok ez, hogy minek utólag beírni, ha valaki annyira okos meg fasza megmondó szeretne lenni, írja be előre aztán respect.
De nem
Utólag ezzel senki sem tud semmit kezdeni, viszont legalább megkérdőjelezhető, hogy aki utólag írja mennyire hiteles... Előre nem ment, de utólag már igen. Aha.

-
3800+
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Igen, nagyjabol marcius 18. ota jol kovetheto az emelkedo trend. Az utobbi 7%os 1 oras gyertya csak hab a tortan.
Sajna en par napja kiszalltam mert nagyot ment es jott a hetvege... ez most faj is rendesen a lelkemnek. De az 5.8 centre valo visszateszt kornyeken en jo long poziciora spekulalok, legalabbis en ott szeretnek ujra vasarolni, aztan persze lehet csak egy fakeout az egesz es megyunk tovabb lefele, de jelenleg erre azert valljuk be minden indikator szerint kisebb az esely. -
3800+
őstag
Remelem vettetek VeChaint par napja. :)
-
válasz
Andreaspasco
üzenetére
A mai világban lehet 300 millióért fog elkelni az a föld. :D
A világ első legnagyobb bullshitje címszóval. :D
-
Andreaspasco
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hát nem tudom.
De remélem a kolléga nem sokat fektetett eme remek projectbe.
-
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Szakadok. :D
Ilyeneket komolyan be lehet játszani bármifélre büntetés nélkül? :D
-
nort_on
senior tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Pont így van, ahogy írod. Én Polygon hálózaton MetaMask-ot használok és a ParaSwap váltót ajánlom, ez a legolcsóbb. A váltási költség marginális (kb $0.001, nevetségesen olcsó a Polygon, én több mint 5000 tranzakciót csináltam már és kb 1 dollárba került összesen
). Aztán ha itt megvan a MATIC, akkor szintén fillérekért beküldöd pl Binance-re vagy FTX-re. Utána meg azt kereskedsz vele, amit akarsz. Ennyike. 
-
-
viharhozo
addikt
1. A Polygon halozaton van wETH-m. Hogy a legolcsobb ezt valtora kuldeni?
Ha jol nezem, a Polygon web wallettel at lehetne valtani Maticra, amit mondjuk a Binance-re be tudok kuldeni. A tranzakcios dijakat nem latom, a valtasra eleg kedvezo arfolyamot mutat. Jo ez vagy mashogy erdemes?
2. Ehhez a reszhez vegkepp hulye vagyok. A Binance-en van Matic ERC20, BEP20 es Polgonos tokenkent is. Van annak jelentosege, en honnan depozok Maticot, vagy ha egyszer benn van, akkor utana ugyanugy lehet vele kereskedni?
Pl. Polygonrol depozok Maticot, es ha ezt alvaltom ETH-ra, akkor az ETH-m ERC20-as lesz, es ezzel meguszok egy jelentos tranzakcios koltseget?
Kösz!
-
nort_on
senior tag
válasz
momcrew
üzenetére
Kriptó 0-24, szóval itt nincs nyitás és zárás, mint a hagyományos tőzsdén, ott például az előző napi záróhoz (fix időpont) nézi az elmozdulást. Kriptóban meg az előző -24 órához, szóval egy folyamatosan csúszó időponthoz. Ezért van az, hogy pl jelenleg csökken az ár, mégis zöldet mutat, mert a 24 órával ezelőttihez képest még mindig magasabb. Illetve a gyertyák napi zárása van hajnali egykor (1 am CET), de az ezt a nem befolyásolja, a grafikonos +/- zöld / pirosokat a -24 órához viszonyítja.
-
momcrew
tag
Sziasztok,
lenne egy grafikonos kérdésem. A % mihez képesti változást mutatja? Mert látok olyat, hogy csökken az ár, de még mindig +10% van mellette, vagy század dollárokat mozog fel-le és +20% feletti érték szerepel.
Pl: https://www.coingecko.com/hu/coins/thorchain -
xy.zsolt
őstag
Jól értem, hogy gate.io-n az usdt withdraw alkalmanként 40 usdt?
(0%+40) -
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Dehogy, hat eppen surolta a kettot
inkabb belevettem meg 1.76nal
-
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Bocs elírtam. A "le" lehet "fel" is természetesen. Amúgy a coinmarketcap szerint még nincs circulation supply, amit nem nagyon értek, hiszen startuppolt a gate.ion meg volt nft tulajoknak 10 centes kiarusítás
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Annyira pici a volume, hogy bárhova mehet az ár. Szinte semmi kereskedés nincs vele.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Winchester95
üzenetére
Melyik oldalon lehet ezt venni?
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
mondjuk most nézem, hogy a fejlesztők két irodája közül az egyik Kijevben van. Khmmm...
-
-
válasz
dobolan
üzenetére
Pontosan. :)
Mindkettőtöknek igaza van.Én örülök hogy beállt és oldalazgat. Innen már lejjebb nem fogunk menni szerintem. (Mármint 1.75-nél nem hiszem hogy esik lejjebb.) Ez pár napja is meg volt.
De ha 1$ lesz az sem érdekel.A felszúrás eladás kombóval nem sokat ér az ember ha 1.8$ körül veszed 2-nél eladod, mert egyszer felszúr és a 2$-t már látni se fogod egy darabig. (Tapasztalat).
Ilyenkor ki kell lépni, elmenni bringázni dolgozni stb.... és majd vasárnap megnézni esetleg.
-
dobolan
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Semmi értelme piszkálni, hacsak nem azért, hogy felszúrásnál eladod, 2 dollár körül pedig visszaveszel többet. Csak ennek azért van kockázata.
A játék még el sem indult. Legalább azt érdemes kivárni szerintem. Akik 10 cent körül vettek, azok vagy tartják hosszú távra, vagy már régen kiszórták 10-20x szorzóval szerintem. -
gyurma888
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Én is beszálltam. Jövő hónapban jön a Land Sale, lesz itt még mozgás
-
válasz
rozsgyi
üzenetére
Úgy mint az Alpine GMT stb ... utána nézd meg mi lett vele megint.
Én 1.99 1.97 1.95-nél vettem bele. Nem parázok, pedig nagyon sok van benne.
Szerintem hülyeséget csinálsz ha kiveszed akár 2.5-nél is. :)
Mármint te tudod, én biztos nem veszem ki még 3-nál sem.Nézz rá az Axie-ra. 1 évvel ezelőtt. Egy kis érdekesség.
Szerintem no para. -
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Úgy néz ki az RBLS-ből a nagy rángatók kiszálltak, kezd beállni az árfolyam 1.8-2 közé. Kár hogy még tegnap utoljára beszálltam 1.99-nél, reméltem ki tudom venni este, de istennek nem akar visszamenni 2 főlé

-
jodzsy
csendes tag
Sziasztok,teljesen kezdő vagyok a témában és a segtíségeteket kérném.
Metamaskra CRO-t küldtem KCC kuckoin saját hálózaton,mely meg is érkezett,de Cronos hálózatra kellene áttennem.Ez hogyan lehetséges?Illetve gas költséget miből fizetem egy tranzakció során? -
acsati
aktív tag
Mondjuk nekem az sem lenne baj, ha 3 havi lebontásban tudnám csak letölteni tavaly március óta a beutalásokat.
-
sambenez
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Érdekes, nekem is csak 3 hónapot enged beállítani.
Mondjuk ezen a képen neked is csak 3 hónap van beállítva. -
acsati
aktív tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Köszi nektek, akkor megnézem majd ezt is, meg a kivonatot is lekérem banktól. Aztán akkor elkezdem vezetni, hátha valamikor adózásra kerül a sor, bár még nem fenyeget ez a veszély...
-
törölt tag
Azt a penzt igyis ugyis elkoltenem, akkor meg nem mindegy, hogy jon-e ra 3% cashback cryptoban vagy nem. Mikor kulfoldon eltem valami 1000-1500 dollarnyi cashbackem jott ossze evente 2% mellett mindenfele ceges koltesbol, tanfolyambol, konferenciabol vagy hotelekbol.
Nem kartyaval toltom fel, hanem amikor atterhelem Curve-el a hitelkartyarol crypto.com kartyara, akkor egyben beutalok kb annyi eurot Revolutrol.
nort_on: Devizaban tartok kb mindent es nem akkor veszem amikor Mari neniek 400-nal panic buyolnak. Nem atlagos usecase, de nem is a lakossag problemait akarom megoldani, csak elmondom, hogy nekem hogy eri meg.
-
Out
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Lekértem a bankomtól a tavalyi bankszámlakivonatokat, én így oldottam meg, mert Binance-n nem találtam régi adatokat

-
Out
addikt
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Örülök, hogy neked működik, de nekem csak az utolsó 3 hónapot adja ki. Hiába állítom át tavaly májustól júniusig a szűrőben, nem hoz ki semmit.
-
nort_on
senior tag
-
Kobe
veterán
válasz
üzenetére
A cashbacket mint befektetest aposztrofalni kb pont olyan mint a bekeert haboruzni, vagy a szuzeseggert es erkolcsos colibatusert orgiazni
Cryptos kartyat koltesre en szemely szerint a cashback ellenere sem hasznalnam, rohadt magas az arfolyam kockazata, egyreszt euroban kell fizetned a sajtostallert a peksegben, masreszt revolut szeru normalisan mukodo automatikus feltoltest HUF kartyarol en nem lattam hozzajuk (es meg a kartya feltoltes sem ingyenes), szoval elore fel kell toltened relative magas koltsegekkel nagyobb mennyisegu euroval hogy a vegen futhasd a dijakat, az FX risket hogy utana futhasd a cashbacken is az FX risket...
Ez inkabb pain in the ass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha köcsögök vagytok legalább olvassatok vissza mire reagáltok, a ti hozzászólásaitok is rendkívül hasznosak voltak.

Sajna en par napja kiszalltam mert nagyot ment es jott a hetvege... ez most faj is rendesen a lelkemnek. De az 5.8 centre valo visszateszt kornyeken en jo long poziciora spekulalok, legalabbis en ott szeretnek ujra vasarolni, aztan persze lehet csak egy fakeout az egesz es megyunk tovabb lefele, de jelenleg erre azert valljuk be minden indikator szerint kisebb az esely.

). Aztán ha itt megvan a MATIC, akkor szintén fillérekért beküldöd pl Binance-re vagy FTX-re. Utána meg azt kereskedsz vele, amit akarsz. Ennyike.