Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapy
csendes tag
Köszönöm szépen a definíciót, nem állítottam, hogy ez kamat, hanem annyit írtam, hogy ez annak is felfogható.
A mérvadó inkább az volt, hogy az euró alapú költésekből és a nyaralásokon lévő költésekből így évente 20-30k Ft-nyi CRO simán visszajön, ami annyira nem rossz.
De amúgy nyitott vagyok tippekre, egyéb kriptos oldalakról, ahol ugyanezek a feltételek adottak, mint a CDC-n, esetleg jobb cashbackkel. -
Kobe
veterán
Nem ertetted az ironikus kerdest :)
A kamat mindig egy pénzösszeg, amit a befektetésünk névértéke után fizet meg az, akinek a tőkénket kölcsönadtuk. A névértékre vetített kamat összege %-os formában kifejezve a kamatláb.
Ez nem kamat, maximum valami zabigyerek osztalekszeruseg.
Valahogy nem tunik akkora biznisznek hogy 110K befizetese eseten 2900 forintot ( - arfolyamvaltozas) csepegtet vissza havonta. Effektive 3-3.5 ev spotify elofizeteset megelelogezed nekik es fingers crossed, hogy 5-6 ev alatt "megterul" :)Ne ez legyen szerintem a mervado a crypto kartyanal...
-
kapy
csendes tag
válasz
momcrew
üzenetére
Igen, én fizetem, de ha azt nézed, hogy alapból is kifizetném, az igazából teljesen jó. Nyílván ha nem vagy spotis, akkor szerintem felesleges a piros kártyáért stakelni, csak afölött éri meg, mert akkor van nagyobb százalék crypto earn-ra és egyéb dolgokra. Én a multkori nagy lejtmenet szinte legalját elkaptam, aztán azért stakeltem be a piros kártyáért.
-
momcrew
tag
Köszönöm szépen a sok féle megközelítést. Nem tiszta még teljesen. Azt nézem, hogy lelehet kötni fix kamatra a 350 Eur értékűt, 10%-ot ad éves szinten naponta jóváírva, ez a CRO stake vagy earn. És van a kártya kedvezményért "befizetsz" CRO-t, aminek homályos a kimenete.
-
kapy
csendes tag
válasz
momcrew
üzenetére
Szia,
azon kívül, amit a többiek leírtak még arra is figyelj, hogyha 180 nap után kivennéd a CRO-t, akkor elveszted a spotify-s cashbackot plusz a 2% cashbackot is (1% lesz helyette).
Tehát minden esetben bent kell ezt a 350eur értékű CRO-t tartanod.
Azzal, hogy nem kamatozik nem teljesen értek egyet, mert a spotify előfizetést havonta tekintheted annak (amit megkapsz cro-ban).
-
S. Szabi
őstag
válasz
momcrew
üzenetére
Ahogy Kobe is írja, adott pillanatban 350 euró értékű CRO-t kötsz le a Ruby kártyáért, ami a Ruby kártya szinten nem kamatozik. Igen, követi az árfolyam változásár, ha letelt a 180 nap, aktuális árfolyamon újra lekötsz hozzá 350 eurónyi CRO-t, ez lehet ugye több vagy kevesebb CRO, attól függően mennyit ér éppen.
A kártyához lekötött CRO nem összekeverendő az Earnben lekötött CRO-val! Ezt a kártyaigényléskor kell külön a kártyához lekötnöd.
-
momcrew
tag
Sziasztok,
Crypto.com -ban, ha Ruby kártyát szeretnék, akkor lekell kötni 350 Eurot 180 napra. Ez a 350 EUR kamatozik vagy követi az árfolyamváltozást vagy csak egy feltétel? A kártyáért lekötött 350 EUR és a crypto earn-be tett 350 EUR között hozamilag van különbség? -
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
és tényleg
, most olvasom [link] -
xy.zsolt
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
nem néztem az elmúlt hetekben.....írtátok 1 hete itt, hogy ismét adott ezért ma rálestem
-
xy.zsolt
őstag
Ahogy látom sokáig nem tartott Binance-on az EUR SEPA deposit lehetősége

-
-
lacusht
tag
Kadenát gyűjtögeti vki? Ki mit vár tőle? Árba sztem jó lesz.
-
janos1988
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
De most ő az MNB elnöke. Kinek kellene egy ilyen nyilatkozatot leközölni? Pámped gabónak? Most ez a trend, beszálltunk mi is. Meg kik korlátoznák, ha nem a politikusok, akik a törvényeket hozzák?! Egy ilyenből ebben a topikban biztos nem lesz Viktor vs. Feri vita. Szerintem ez már túlérzékenység, a ló másik oldala. Szóval érted. Elkerülhetetlen a politika érintése.
-
-
Ne menjunk politikai iranyba.
-
golya87
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Csak az újakat ellenzi.
Én csak örülök egy ilyen hírnek, az előző diszkontkörről lemaradtam.
Az ellenőrzött kriptó nem zavarná őket, means: az a korrupció zavar, amiből kihagynak...
-
3800+
őstag
Ertem! Koszi akkor annyira nem lenyeges az order book a beszallo keresesnel vegulis.
-
3800+
őstag
Vannak itt többen is akik rutinosak order book figyelésben. Van esetleg valami trükk erre, hogy pl arányaiban mekkora ordernek kell lenni egy adott értékre ami visszapattintja az árfolyamot egy szakadás során? Rövid távról beszélek most.
Pl egy adott érték 3 cent van rá 27 millió coin order. A tizen pár milliós bid értékekek kevesek voltak ahhoz hogy pattanó legyen az eddig megfigyeléseim alapján. 27 millió már masszívabb mennyiség, 2,8 centnél meg csücsül 60 millió coin order. Ilyenkor hova érdemes állítani egy vásárlást? Tanulgatom még csak az order bookot, ne kezeljetek le teljesen, köszi!

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Winchester95
üzenetére
Most nézem hogy eleve közel is volt ma. Nálam még 3k volt fejben (nem mintha az nagyon távol lenne, de azért más ha eleve csak $17 hiányzott), így akár ma is lehet :)
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Köszi! Akkor ezért...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Winchester95
üzenetére
Hát, ezek alapján nem mostanában. Persze bármi lehet, csak nem lenne túl logikus
-
Winchester95
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze, nekem teljesen kiment a fejemből a mai nap. Szépen végignéztem az esést:D
Kérdés meddig fogunk esni, illetve mikor célozzuk meg a 3300-at ETH-nál. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Winchester95
üzenetére
Ahogy előre vártuk
-
rozsgyi
tag
Megint mi történt fél háromkor? Én csak annyit találtam, hogy az orszok az előre bejelentettnek megfelelően megkezdték a hadgyakorlatot a fehéroroszokkal. Mire számított a piac, hogy elhalasztják?
-
dobolan
senior tag
Asszem most vége lett a skalpolásnak egy ideig. Kicsit összerottyant 15 percesen

Vagyis 1 percesen is
-
3800+
őstag
válasz
dobolan
üzenetére
Igen nehéz kiszámolni, hogy mikor durran ki. Bár kétlem hogy sokan lennének akik mondjuk a pár nap alatti 28-szorozást kivárva mostanában szálnak ki, de szinte hihetetlen hogy mit megy. Ennek olyan panic sell lehet a vége szerintem napokon belül hogy érdemes vigyázni a tőkénkre.

-
Poultier
tag
Aki Coinbaset használ, van lehetőség limitáras eladásra? Tehát ha az adott shitcoin eléri a Lambohoz szükség árfolyamot, akkor automatikusan piacra lehessen tolni az összeset
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
varmi2
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
A coinmarcetcap-en még tudod nézni, hogy melyik coin melyik váltón van. Ez pl van binance-on is.
-
3800+
őstag
SLP-t koveti esetleg valaki? Trendfordulonal szeretnek valami meta tokent is forgatni, es az SLP-re gondoltam. Az Axie Infinityben hasznalt token, es a napokban volt nemi frissites az ecosystem-ben, es meg is indult szepen. Van racio meg az ilyen tokenekben szerintetek? A komolyabb nem meta projekteknel kisebb a riziko tudom, de a nagy kedvencembe a vechainbe viszont tobb penzt lehet nem tolnek bele mert eleg doglott szegeny, a trendfordulonal a meta tokenekben szerintem sokkal nagyobb potencial lehet. Mit gondoltok?
-
momcrew
tag
Köszönöm mindenkinek.
Tervezem a kártyát már régen, hogy legyen mivel elkölteni a pluszt, amit az utóbbi hónap elrakott magának
. -
x_pnK
tag
válasz
momcrew
üzenetére
Nem muszáj coinból töltened a kártyádat.
Lesz a Top-up funkción belül egy "Credit Card" opció, amivel díjmentesen feltöltheted a kártyát.
Nyilván, ha forint alapú számláról töltöd akkor a bankodnál lesz egy díja a HUF-EUR váltásnak, de azonkívül a CDC nem húz le ebben az esetben semmiért. -
-
momcrew
tag
-
momcrew
tag
Szia,
tehát kézhez kaptad a kéket, majd legyártattad a Ruby-t is. Ha jól emlékszem kb 50$ ennek a díja, ezt lehetett választani, hogy miből fizeted vagy csak CRO-vel lehet fizetni? -
kapy
csendes tag
Sziasztok, akinek van CDC-s bankkártyája, mennyi idő volt mire megérkezett?
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Jaja, vágom.
A szomszédom testvérének a legjobb barátjával történt... 
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
Tombi
őstag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mennyi barát
-
korcsi
veterán
Akkor most már long?
-
Kobe
veterán
Shiba egesz jol nez ki futuresben. Vszinu a spot is kovetni fogja par napon belul
-
janos1988
addikt
Loom beindult. Épp időben léptem én is.
-
kapy
csendes tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ott a link a kommentjében, azon látszik, hogy mennyit.
-
nort_on
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Gonosz vagy...

-
golya87
őstag
Mit is mondtatok, mikor fog esni Holdújév után?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, most olvasom
esetleg néhány embernek, bár nem tudom volt-e egyáltalán itt ilyen

Ma este újabb váltón (LBank, eddig csak Pancakeswappen volt) lesz listázva, várhatóan addig is megy még felfelé...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remelem bejonnek a joslatok, mert teny hogy szinte nullarol indult meg.
A szomszédom testvérének a legjobb barátjával történt...