Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapy
csendes tag
válasz
kenwood
üzenetére
Sose lesz annyi cashback ezen, hogy adóköteles legyen

#14904: Forintos költésekről senki sem beszélt, arra szerintem se éri meg. Én csak eur alapú költésekhez használom.
Szerintem nagyobb vásárlásoknál megéri, pl.: Veszel németből egy videókártyát, mondjuk 800-1000 eur között, amin már van annyi cashback, hogy a szállítás kb ingyen volt.
-
kapy
csendes tag
Köszönöm szépen a definíciót, nem állítottam, hogy ez kamat, hanem annyit írtam, hogy ez annak is felfogható.
A mérvadó inkább az volt, hogy az euró alapú költésekből és a nyaralásokon lévő költésekből így évente 20-30k Ft-nyi CRO simán visszajön, ami annyira nem rossz.
De amúgy nyitott vagyok tippekre, egyéb kriptos oldalakról, ahol ugyanezek a feltételek adottak, mint a CDC-n, esetleg jobb cashbackkel. -
kapy
csendes tag
válasz
momcrew
üzenetére
Igen, én fizetem, de ha azt nézed, hogy alapból is kifizetném, az igazából teljesen jó. Nyílván ha nem vagy spotis, akkor szerintem felesleges a piros kártyáért stakelni, csak afölött éri meg, mert akkor van nagyobb százalék crypto earn-ra és egyéb dolgokra. Én a multkori nagy lejtmenet szinte legalját elkaptam, aztán azért stakeltem be a piros kártyáért.
-
kapy
csendes tag
válasz
momcrew
üzenetére
Szia,
azon kívül, amit a többiek leírtak még arra is figyelj, hogyha 180 nap után kivennéd a CRO-t, akkor elveszted a spotify-s cashbackot plusz a 2% cashbackot is (1% lesz helyette).
Tehát minden esetben bent kell ezt a 350eur értékű CRO-t tartanod.
Azzal, hogy nem kamatozik nem teljesen értek egyet, mert a spotify előfizetést havonta tekintheted annak (amit megkapsz cro-ban).
-
kapy
csendes tag
Sziasztok, akinek van CDC-s bankkártyája, mennyi idő volt mire megérkezett?
-
kapy
csendes tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Ott a link a kommentjében, azon látszik, hogy mennyit.
-
kapy
csendes tag
Az api3 minek koszonhetoen megy ekkorát?
-
kapy
csendes tag
Igazából engem nem zavar, hogy kúszik lefele, mert végre néhány coin elérte azt a szintet, ami alatt bele akartam szállni egy kis pénzzel.
-
kapy
csendes tag
Emiatt elkezdtek panic sellelni az emberek?
-
kapy
csendes tag
A CDC-re való eur SEPA utalásnál van valami olyasmi, hogy havonta csak x-szer lehet x összegig beutalni? Vagy mitől függ, hogy szednek-e le belőle vagy sem?
-
kapy
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy a crypto.com-os eur alapú visa kártya milyen árfolyamon vált forintra? (Plusz vannak-e rejtett koltsegek)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest