Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, mindig is egy hulladék volt a CDC. Tavaly csináltam vele egy 3x-et, 0.9-en dobtam. Azóta rá se néztem. Vissza tudod itt is keresni, mit írtam róla már 1 éve is. Sokan $3-ra várták, igen, persze, akkora supply-al...

Valószínűleg nem fog megdögleni (igaz havernak lassan 1 napja pending a withdraw
), de igazából bármit be lehet dönteni, ha nagyon akarják.Igazából ide hatalmas mák is kell, de az kevés, pl sikerült jól ikszelni, a 3 nappal ezelőtti ALT pakk eladást most hajnalban sikerült 20-25%-al több darabbal visszavenni, még a pumpa előtt.

Ettől függetlenül szerintem még nincs bent az alja, de közel van. Úgyis utólag derül ki.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
kötve hiszem ,max annyit mondtam hogy lesznek még beszakadt árak kriptó tél van.... majd még sokkal jobban lefog amortizálodni az árfolyam. Igen majd fel is megyünk ,de nem mostanában , az eth meg magáért beszél , de ennek idő kell és le fog szakadni a mergével teljesen a btc mozgat mindent kategoriáról ,de ez még idő ,hogy rendesen befejezzék a fejlesztést amit elkezdtek.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
midnig ugyan az a lemez, oké nincs mögötte semmi , a btc mögött mi van ? semmi virtuális az egész ha lelövik a netet valamikor az egész kuka,de elég ha betiltják a kereskedelmet ,már vannak cégek és nyomozó irodák akik pontosan vissza tudják fejteni kihez köthető egy egy cím szóval igazából a névtelenség már a múlté egyik kripto mögött sincs semmi csak a stabil érmék mögöttvan kézzel fogható fedezet. (Ha a fejlesztésekre és a sok himbi humbira gondolunk akkor igen ezek nincsenek meg a luna mögött ,viszont ahogy a lunát bedöntötték úgy bármelyik koint be lehet a btc-t is csak nyilván sokkal nagyobb töke kell hozzá.
-
kenwood
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Igen, mar egy 100 millios marketcapnel is siman meg elhet akasztani a pumpot 5-10 ezer dollarral,hiszen a 24 oras forgalom neha az egymilliot sem eri el.
Ezekre a trashcoinokra,amik ilyen nagyokat ugralnak rendszersen, inkabb a parmillios cap ,es a nehany tiz/szazezer dollaros volumen a jellemzo.
Es most meg csak a CEX-ekrol beszelunk. a Dexeken ennel is durvabb buktatokba lehet belefutni. -
t72killer
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Jövőbe nem lát senki, az elemzők az alapján dolgoznak, hogy adott korábbi minták után milyen valószínűséggel szokott következni egy új.
Trendekkel kapcsolatban az a bölcselet, hogy nem játszunk ellenük, mert rossz irányba beragadva mindíg képesek tovább bírni, mint a pénztárcánk. Vagy menni kell velük (emelkedőnél long, lejtőnél short), vagy kivárni a törést. A "gyors" lejtőt egy héten belül törheti akár, de ez erősen 2esélyes.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
nem zuhanhat mindig az árfolyam ,ahogy nem is emelkedhet mindig.
most kell egy kevés korrekció és sokan belevásároltak,hogy juj most lent vagyunk aztán majd ezután jön ki a szeme mint a csigának sokaknak.
(játszok egy mmoval abba is nyomatják hogy most kell btc venni mert olcsó és megyünk utána fell meg így úgy én csak rájuk hagyom
) -
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tartotta magat egesz jól mert nem ment be szinte 24 euro ala es elotte is lent volt mar az ara ilyen 27-30korul.
Tudom mert a stepnbe utazok es mindig figyelem ez miatt a sol arakat. Na meg szepen is lehet veres keresni tobbet kaszal naponta mint egy kartya es bagoert be lehetet szallni alacsony sol arak miatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zöld Róka
kezdő
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerintem a BTC addig nagyon büfé, amíg a világban nincs semmi gebasz, olcsó a tőke, szárnyalnak a piacok, a tőzsdék vágtatnak. Ezt láttuk 2020 tavasza után is, hatalmasat ment a BTC.
Most viszont változások vannak, a monetáris politika szigorodik, mindenhol elkezdik emelgetni a kamatokat, elkezdik a QE programokat kivezetni.
A hagyományos tőzsdék is sokat estek és nem látni a végét, pedig azok mögött valódi cégek vannak nem forrósodó videókártyák.
A jelenlegi környezet egyáltalán nem vetít elő egy BTC szárnyalást egyelőre.
Nem, én se gondolom azt hogy a semmire megy le az értéke a BTC-nek, ahhoz túl sok pénzt adtak érte már, hogy ne higgye el mindig egy széles tömeg hogy ennek van értéke.
De simán elképzelhetőnek tartom hogy dimenziót vált és a pár ezres tartomány lesz az új szintje, utána meg akár a pár százas.
Csak nehogy sírás legyen belőle sokaknak. Mert nincs kőbe vésve hogy ez csak felfelé mehet. -
t72killer
titán
válasz
MPowerPH
üzenetére
most nézem, a jóöreg Litecoin, aminek a bányászatába régesrég belekóstoltam, feleekkorát se esett!
A BTC a harmadik ezresével küzd, annak ellenére, hogy hétvége van. Egy vagy több nagyhal csorgathat szép folyamatosan.
-
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
En nem mondtam 800 dollaros btct. De par szaz eurora josoltam az eth erteket a btc meg 10k kornyekere. El fog jonni az ido csak mar akkor is sokan azzal jottek ez mar soha nem lesz annyi. Ahogy megyunk elore meg jobban lefognak morzsolodni az arak. Akinek esze volt mar regen stabilba van vagy eladta amilye volt es tobbszoroset fogja visszavenni mikor rendesen beszakad a piac
.
Aki meg hold az meg hold evekig es semmi profit semmi novekedes a kripto mennyisegben stb . Csak all es kesz. -
xy.zsolt
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Sajna úgy látom a napos chart-on konfirmált törés lett. A volumen is elég alacsony....Szóval én nem érzek egyelőre a visszapattanásra nagy esélyt, pláne hogy a dollár ismét csúcsra tört. Pengeélen táncol a btc. Bárcsak tévednék....ami azért előfordul
....mindenesetre én 26k-ra várom az árfolyamot most -
dobolan
senior tag
-
nort_on
senior tag
-
-
South Velen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Azért az nem volt olyan nagy talány hogy kockázatmentes 20% "usd" alapon még ilyen inflációs világban sem létezik ...
Nyilván arra épített a rendszer, hogy az új belépők kitermelik. Piramis vibes.
Ráadásul mi volt az UST fedezete? A szupervolatilis luna mellett eleve UST-ből vett BTC, mikor a BTC is képes egy bearmarketben tizedelődni. Több szempontból is kilógott a lóláb.
Arra meg nem értem hogy számít bárki hogy megmenekül a Terra-luna, ezek után. Ha jön egy random hurráoptimista időszak és találnak pénzt ezáltal a re-peghez akkor se lesz már bizalom benne..
-
-
Zöld Róka
kezdő
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tudom hogy sokaknak fáj ez, de én csak jóindulatból írom. Minden arra felé mutat hogy ez a piac esni fog. Még a "normális" piacok is esés előtt vannak, értsd, a tőzsdék, ahol azért igazi cégek vannak az indexek mögött. Nem gépparkok számolgatva.
Ha megnézed az utóbbi 2 éves teljesítményét a btcnek, igazából nagyon gyenge már...30-60 között ugrált... nem lehetett ezzel már sokat keresni az utóbbi időszakban se. Innentől még ennyit se lehet. Aki most beszáll, valószínűleg bukik rajta...
Ennek már az utóbbi években se így kellett volna mozognia, hanem linerálisan kellett volna felfelé mennie, ha igaz lenne amit írogatnak gyakran róla hogy ez valami digitális arany.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Jövedelem
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), de igazából bármit be lehet dönteni, ha nagyon akarják.

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)