Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ezt mivel mérik?
Játékon belül logolódik, vagy külső programmal? -
PeL
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Hogy van 6800 XT-n több fps mint egy 7800 XT-n?
-
Scale
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Az a baj nálam pl amúgy ilyen 150fps körül van amivel nagjyából 1440p-ben meg is vagyok elégedve viszont nagyon sokszor lövöldözés, akció közben néha annyira leugrik az fps hogy rendesen darabos lesz 1-2 másodpercig a játék és néha input laggot is érzek amikor elkezd mocorogni az fps..
180hz-es monitort használok és csgonál simán 200+ volt az fps viszont most vagy telibe kellene butítani a grafikát (így is 4:3 strecthedbe játszok 1440p-n) amikor már nem tetszene vagy be kell ruháznom egy jobb gpu-ba, csak nem tudom mennyire lesz limitálva a procim miatt is.. és pc-n kb csak ezzel játszok, főleg nem highend játékokkal, és most csak emiatt nem igazán újítanék..
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Márciusi majorra már biztos lesz open beta, hogy tudják CS2TVn nézni.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Tippre december, ha egyáltalán még idén kijön.
-
Serpiko
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez tényleg furcsa és érdekes amit küldtél. Ezek után jobban figyelek majd csak úgy sajat szórakozásra.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez egy jó nagy bug. Illene javítani.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
1-2 meccsre bőven elég. De valószínűleg több időd is van, mint 3 óra...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Hétfőig.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Kellett neki majdnem 9 év

Én mondjuk a 14 darab Weapon case 2-t sajnálom amit anno ingyen odaadtam ismerősnek

-
gyáliSanyi
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
#74763bajnokpityu-nak ment a válasz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mintha lett volna már erről videó, hogy nem sebez jobban. Ha ugrálsz a molóban, az is ugyanúgy sebez, mintha átfutnál.
csurenzoo : nekünk meg valami 7-5 volt a javunkra, csak én maradtam, 993 pontom volt, és lett volna időm felszedni a bombát

Az lett volna még durvább, ha utána kickelnek a játékból
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem a legegyszerűbb guardian küldi az tény, de random mennyire szenved meg vele egy páros. Pl. főaccon haverral toltam (két globál) és vért izzadva nekünk is vagy 30percnyi szenvedés után sikerült. Kisaccon meg egy random novával elsőre meglett. Kb az dönti el a dolgot, hogy jól védhető helyen esik-e el a bomba.
-
Mezcal
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Van egy MAG-7-es vertigós küldetés. Ezt hogyan lehet kivitelezni?
Sas2 vagyok, én is globál társsal csináltam, de nekünk harmadik nekifutásra sikerült. Mi is bénáztunk az első körben. Úgy csináltuk meg, hogy ő plant mellett védett, én meg sniper ablak alatt, közben füstöltük midet. Ő elkapta a rámpáról jövőket, én meg hátba löttem a füstön átszaladó botokat. Mondjuk a fél óra fail ciki egy globáltól. -
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem kapsz több előnyt 5.1 beállítással. Az a beállítás hangszórókra van tervezve, nem fülesekre. A fülesed pedig nem 5.1, főleg nem 7.1, hanem egyszerű sztereó fül vagy fejhallgatód van. Virtuális 7.1 az nem 7.1, csak valami elbaszott sztereó

-
bepken
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"felső híd" az ahogy "A lerakóról" futsz le short felé, még a lépcső előtt.
de találtam egy videót is, ahol CT és T oldalon is megmutatja a srác a helyeket: [link]
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ha jól rémlik a tunnelben meg A Shorton lehetett graffitizni T oldalon. De tunnelben a legegyszerűbb.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ez olyan minőségi videó, mint egy királyi tévé híradója. Szar.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
80ms az Anglia - USA keleti part távolság, nincs tickrate ami ezen segítene
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Szerintem töröld a játékot és ne foglalkozz vele többet, nem neked való. Egy ilyen komment után nem is értem, hogy kanyarodsz vissza 12 perc után a 64vs128 tick kérdéskörre, de elengedem én is az értelmes építő jellegű kommenteket veeld kapcsoaltban, mert szerintem az évek alatt már nem egyet kaptál tőlem, aztán úgy látszik még sem segített, mondhatni javíthatatlan vagy.
-
kristof123
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ty!
Azt azért tegyük hozzá, hogy solo-ban szinte esélytelen. Minimum hárman, négyen szoktunk menni 5v5-re, de az a legjobb amikor 5-en vagyunk.Még nekem is sokat kell tanulni, mostanában érzem azt, hogy nem vagyok egy címeres bot.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Az ugye meg van hogy ez wingman rank a képeden? Nem egyenlő az mm rankkal, mondhatnám úgy is hogy sokkal könnyebb elérni, rengeteg kala szintű játékosnak megvan.
-
kristof123
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
Mezcal
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ma sokkal könnyebb elérni ezt a rangot, én alig aktív játékosként stabilan LEM vagyok.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Jah , csak azokból a kulcsokból annyi van amennyit a piacon látsz, vagy még a meglévők az inventory-kban. Tavaly októberben lehetséges hogy volt olyan is aki eret vágott emiatt. De hát ez van, a valve szeretné ha a fizetőeszköz a gem lenne , és egy huszárvágással közelebb is léptette a klienseket. Én se szeretem , de ez van, az átlagára a bevezetése utáni években 0.7-0.8 eur volt , most meg már csak 30 cent körül van 1000 darab
Idáig én is csak arra használtam hogy a level up botoknak fizessek vele, előreláthatólag nem is nagyon fogom másra, míg rá nem kényszerülök. -
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Azok a kulcsok azért olyan drágák, mert azokat még lehet tradelni.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Eddig sem volt érdemes.

-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"csak azért vettem 100-at, mert Lemusz itt promózta"
Ugye-ugye hogy megérte?
Sima egyszerű ládákon figyeltem fel a változásra mostanában, szerintem elég erőteljes befektetői felvásárlásnak vagyunk szemtanúi. Olyan nem nagyon volt még a játék fenállása óta, hogy aktív még droppolódó státuszban lévő ládák árai kezdenének el felfelé menni és lényegében elfogyni a piacról (CS20,Dangerzone). Mintha nagyhalak érkeztek volna eme szűz területre látva a megnövekedett és stabil játékosszámot, így a meggazdagodás reményét.

-
gtamate2
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
már önmagában az is elég nagy baj, hogy ilyen tails féle videókat nézel. Szegény fiú több szempontból is sérült, maradjunk annyiban, hogy nem ez a jó információforrás.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ajajaj sok itt a képzavar. VAC leszedetés? Nem hiszek a télapóban, bocsi. Ez valami BBC fake news lesz. "Másik videón" meg valszeg az van, hogy pl TF2-ben kapott VACot,a ztán az így nincs kihatással a csgo itemekre...
Store-ból skint? Store-ból csak játékokat lehet venni... Marketra gondoltál? Szerintem elég sokan külső oldalakról vásárolnak be skineket, ha real money-val akarnak fizetni. Ez ellen is kűzd a steam, nem tetszik neki, mert végső soron azt szeretné ha minden trade rendszeren belül maradna a taxok miatt. Szóval ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz szerintem.
Az OW-t helyesen használóknak - sajnos már ezt is kezdik kijátszani a free XP miatt - valóban jobb jutalmazási rendszer kellene. Egy fejleszthető badge, heti 1db extra skin/graffiti stb és akkor az véleményem szerint érezhetően tisztítani tudná a játékot.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A Hydra láda azért drágább mert kevés maradt belőle nem azért mert ér valamit.A skinek se annyira vonzóak benne.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mert most már, ami kulcsot megvásárolsz a Steam-től, az nem cserélhető, viszont olcsóbb (így csökkentették a pénzmosást elvileg a rendszerükben).
Míg, ami piacon megvásárolható az cserélhető, így a piac beállított azoknak ezt az árat.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Soha nem is nyert körre adta vissza a rangodat, hanem nyert mecsre

-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
4 hét tudtommal.
Viszont nem Silver 1-be fog dobni. Ha nyertek, akkor általában 1-2 ranggal kisebbe, mint voltál. Nagyon kirívó teljesítmény esetén ugyan abba, amiben voltál. -
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ilyen miatt felesleges törölni bárkit is, a turst factor befolyásolható, akár folyamatosan hullámzó érték is lehet. Könnyen megeshet, hogy másnap már nem is írna ki rá se pirosat, se sárgát. Olyannyira gyorsan változik egyébként, amin mi is meglepődtünk a minap. Korábbi tapasztalat alapán az volt bennem, hogy jó esetben is minimum 2-3 hét kellhet mire megjavul egy ártatlan embernél, de egyik havert sárgával írta ki. Fogta magát és eladott marketen vagy 10-15db elfekvőben lévő centes ládát és skint, korábban sokáig hanyagolta ezt a dolgot nem adott vagy vett semmit se. Ezen kívül mást nem csinált nem játszottunk már aznap meg semmi, másnap mikor újra nekiindultunk már rendben volt az accja.
-
edgR
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
net_graph
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
SAM. Steam Achivement Manager. Tiltott program, de tudtommal sajnos szankció nélkül maradnak a felhasználói. Mindenesetre amikor friss accon ott virít a 167/167, akkor az már esélyes hogy csal is.
-
Mezcal
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Van erre egy program, olyanok is megcsinálják, akik amúgy nem csalnak. Bár ez is csalás valahol.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Esélyes hogy a haverjaid között van csaló és miatta kerülsz közéjük.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Na jó, azért túlzásokba ne essünk, van itt egy pár facepalmra való meglátás:
- szilverbe izzadni a győzelemért - Még nem voltam ott, még amikor direktbe derankoltam akkor se jutottam le odáig, de kétlem hogy ott bármiféle izzadásról szó volna.
- sok ott a csaló - kétlem hogy szilverben csalók lennének, azok inkább rankvesztett-rosszul besorolt emberek, szmörfök, agyhalottak közé keveredett nem agyhalottak ésatöbbi
- ha valaki rankra játszik, az a csalók miatt nem lehetséges - de lehetséges, sok a csaló, de azért messze nem annyi, hogy ellehetetlenítsék a rankrendszert. Ha feljebb való vagy feljebb is fogsz jutni csak akkor solozni kellene vagy legalább nem szilver premadekkel menni
- nem lehet globálig jutni csalással - Ezt mégis miért gondoltad? Meg feltétlen szilverből ment fel odáig minden csaló? Pl sas2-ből már nem is lehet? -
bepken
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
mert hát nincs is egyszerűbb módszer a süllyesztőbe küldeni egy játékot, mint kiadni rá a játékosok által régóta várt (16 hétig tartó) operationt. majd ezt követően, jelezve a nagyközönségnek, mennyire hátrahagyottak, heti többször frissíteni azt....tényleg.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Sok a csalo? Jeeee nem mondod?

-
Promi
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Simán. Kb. 18-20 GB.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Sokan azt hihetik hogy a csgo-hoz nvidia kell, de az igazság az, hogy nem preferálja különösebben egyiket se jobban a másiknál, egyszerűen csak a profik mindig is nvidia pártiak voltak, gondolom a megszokott kezelőfelület és beállítások folytathatósága miatt, aztán a játékosok körében (akik ugye mindig így vagy úgy, de másolták a profikat) jobban elterjedt az nvidia. Régebben nehézkes volt amd-nél állítani a szaturációt (digital vibrance), amit itt sokan szeretnek feljebb húzni, talán ez is közrejátszhatott. Ma már nem probléma ez sem. FPS tekintetében semmi különbség nincs, sőt azt mondanám talán az amd még jobb is picit, lévén sok olcsóbb kártyája is 256bites (ellentétben az nvidia olcsóbb kártyáin lévő 128bittel szemben) ami nem jön rosszul ha kompetitív beállításokkal sokszáz fps kipréselése a cél.
Egy dolgot neheztelek amd-nél, mégpedig hogy nem lehet állítani a flip queue size-t (nvidiánál pre rendered frames), csak rá kell lennünk hagyatkozva arra amit mondanak, miszerint 2017 környékén állítottak a profilokon és alapból 1-esen van. Ez a késleltetésekre van hatással, ami fontos tényező ebben a játékban.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
Serpiko
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mindegy is van mivel játszani addig is.
-
edgR
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"Persze, hogy nincs", mert minden egyes adás-vétel során lecsípik a tranzakciós költséget, és nekik ugyebár mindegy, hogy ez például egy 10, vagy egy 100 eurós tranzakció
-
miazmá
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Kiválasztod a skin-t amit szeretnél használni, megvizsgálás és ott alul játékosmodell vizsgálata.
-
Toncsi12
csendes tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
micsoda határozottság

én jan-feb-márciusban nyitottam kb 50 danger zone ládát, abból esett 3 ak meg 1 kés
De előtte meg kb semmi nem jött, igaz nem nyitottam ennyit sose.. 
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ezeket érdemes 4-szeres lassításban visszanézni, hogy lásd milyen szépen rááll az aim.
De van benne minimális WH gyanússág is, illetve olyanok is, ahol házhoz mentetek a pofonnak.
-
bepken
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
ellőtt vajon egy teljes tárat az egész meccs alatt?

-
vigyori78
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
vigyori78
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem tudom, mi ez a streamlabs oldal, de nálam nem játsza le... 0,2 kbps Telenor szupernet..
A hiba nálam van, de 2 hét, és megszabadulok a telenyomor internettől.... -
htc07
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
mi regen a kiegett korszakban office+p90 kombot fuggtuk, aztan annyira jol ment, hogy nalam azota is egy realis alternativaja az ak-nak, megtanultam a recoil patternt nagyjabol, rovid-kozeptavon (mondjuk egy d2 A-shortrol siman eldaralom azt, aki a kocsinal all, plusz en ugy erzem, hogy ADADozva is pontosabb.
azert mondjuk egy A hosszu rusht nehezen kepzelnek el vele ha siteon gugol a wp, de a lenyeg, hogy ha egy fegyverbe beleolsz eleg idot, siman lehet kontrollalni a recoilt.
en pl. deagle-vel vagyok fasirtban de 1.6 ota, sztem pontatlanabbul celzok, ezert jobban adjak azok a fegyverek, amik kevesebbet sebeznek, de nagyobb a fire rate.
meg lehet a 60Hz monitor is hatraltat, de a 21:9 karpotol, olyan FOV van, amivel akar 2-3 spotot is latok egy sarokbol.
-
mtomi95
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Meg is szereztem!
Telefonszámot nem kellett megadni, steam guardom is volt.
Istenem mennyi szenvedést öltem bele ma! Az utolsó négy versengőbe mindenki csalt, magyarok is... Mind 3 szintű közlegény volt.
Ahogy elértem a 21-es szintet magától bekapcsolta nekem az elsődleges állapotot!
Csak szárnysegédet próbáltam, de már nincsenek alacsony szintűek! Túlnyomórészt hűségkitûzősök, de akadnak nonprime játékosok is, de 18-as szint alatt nem láttam még játékost!!!! 
-
gtamate2
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Látszik, hogy nagyon kezdő vagy. Inkább ezekbe a gyanúsítgatásokba ne menj így bele. Maradjuk annyiban, hogy ezt még én is le tudom így húzni 1 év kihagyás után
-
mtomi95
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
20-as szintű vagyok!

-
gtamate2
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A telefonszám már nem kell
-
LaCupacabra
csendes tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Köszi ez az amit láttam

ja a gyakorlás is rám fér még
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
* Javítóm:
Hacknél a Vac kidob 12:0-nál.
De egy Őrségnél ahol a program jelenléte nem bizonyítható csak vizuálisan simán bannolhatnak, ha a csapattárs infóira tartod a falat. -
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére

-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
TF2-ről lehet példát venni. 2011-ben lett f2p, és olyan 2015 körül beestek bizonyos tárgyak ára, míg másoké kilőtt.
Ezt nem igazán lehet megjósolni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Fogadós oldal tulaj, és valószínűleg még sok-sok más accountja is van, ahol ilyesmiket tárol.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Más rankokon is van hogy meggajdul a rendszer, ne foglalkozz vele. Legkevésbé a kala rankok körül történhet ez meg szerintem, a legtöbb játékos - harang görbe grafikonra gondolok.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mondták, hogy nem operation jön.
Vagy valami nagyon nagy beetetés, vagy battle royale.#71028: alap glock, grassland p2000
-
edgR
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Több, mint valószínű, hogy CSGOBR. Nincs új a nap alatt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Valami ilyesmi. Szerintem nem tudták követni az új metákat, és nem mentek a trendekkel. A szponzori és rajongói bevételekből szépen elvannak, de az elmúlt időszakban nem sokat mutattak régi fényükhöz képest, főleg hogy sok a nagyon jó csapat. A V4-et azért nem nagyon említeném a Majorokkel egy lapon. A pénzen kívül, nem volt sok visszhangja, és nem is jegyzik úgy.
Ettől függetlenül nagyon sokra tartom őket, remélem lesz még egy utolsó comebackjük. Bár legutóbb is reménykedtem, erre 0-3...

-
Bence942
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Már valamilyen szinten nerfelték messzebb lövéseknél jobban szétszór , ugyan olyan kb mint amikor bejött a revolver tapogatóznak és aztán lassacskán nerfelik..
-
szebe
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"bár biztos fogják nerfelni"
Jelenleg buff-ra vár közösség, nagyjából minden tekintetben rosszabb egyelőre, mint az MP7.
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Kérem linkelje be valaki a steames oldalt ahol meg tudpm nézni az eddig játszott meccseim.
-
szebe
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mindenki viszi a saját cuccát (bill, egér, pad).
-
TeeJay
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
na ezt még majd meg kell néznem hol lehet
fél éve játszok már botok ellen és könnyű botok-nál 8-ból 8-at én lövök ki de átlag 4-5 minden körben az én találatom és 8 fordulóból max 1x szoktak leszedni
még fentebb rakom egyel a botok szintjét és ha ott is jól megy akkor benézek élő emberkékkel játszani
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Persze, a láda sokat ér, mert már nem dob belőle, kevés van, azok forognak körbe, viszont olyan igazán jó skin nincs benne, hogy megérje kinyitni. Szinte biztos, hogy több kulcs van, mint amennyi láda összesen, ez pedig leverte az árát.
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Addold böngészőhöz ezeket: Enhanced Steam, Steam Inventory Helper és akkor böngészőből nézve a kiszemelt skin ajánlati listáját látni fogod melyiken milyen name tag van írva.
-
szebe
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nincs külön szűrő rá.
-
Cr00py
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Zene szvsz felesleges, max a 10 sec-es ami fontos lehet, bár az sem túl hangosan, de sokat segít, hogy tudd, mikor fog robbanni a bomba.
A 3D-s hülyeséget én nem használom, botrány.. bár kinek mi ugye. Normális füles , esetleg ha van dac, akkor mégjobb + hang driverben belőni a számodra optimális beállítást.
-
MarioAna
senior tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
ha scriptet használt, akkor VAC ban. Ha csak ügyes, akkor semmit.
-
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Célzássegítség.
-
htc07
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
jelentsd mindenre, majd a community eldönti.
-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mindenki kapott:
1. € 200k
2. € 100k
3-4. € 50k
5-8. € 25k -
ReFleXx
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
200k euro
-
adise
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
nyilván azért kapott ki mert idősebb volt az ellenfélnél. remélem nem gondolsz ilyen ostobaságot komolyan
-
fatal`
titán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Igen, minden mapon hosszabbítás van döntetlen esetén az egyenes kieséses szakaszban (a legtöbb tornán a csoportmeccseken is).
-
dugo_
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Sosem a nyert/vesztett meccsek darabszámától függött.
-
fatal`
titán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
2 losera ledob, ha csak nem nagyon szoros, vagy magasabb rangúak az ellenfelek (és a csapattársak).
De 2 winre is visszadob, ha rögtön nyersz.
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Hallani: Terrorist win.
-
po1son
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Nem lenne rossz ez a GA jobb tierben a nagyobbak között, csak egyszerűen tényleg több rutin és egy fix csapat kéne. Most egészen jó kettő mapot játszottak a faze ellen, nem éreztem annyira egyoldalúnak a mérkőzést, mint délelőtt volt a hr ellen.

-
gyáliSanyi
őstag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
16-6 HR Inferno win.
-
ReFleXx
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
nem a gaben lövi be ezeket az árakat. a kulcs ára fix ingame, a többi meg annyi amennyit adnak érte az emberek.
-
ReFleXx
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
most egy darabig biztos nem, az uj LÁDA miatt
-
zarayg
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
lul, láda lada lelelele
-
gtamate2
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
T
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ha nincs lent bomba T, ha lent van CT.
-
Vanir
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Még mindig nem ELO az a rank rendszer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Skillerz
aktív tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Elvileg, ha a Windows "Hangok" beállításánál a Kommunikáció fülön belül a "nincs müveletet" jelölöd be, akkor megszűnik ez a probléma.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ezt sosem értettem nozoom AWP-nél és Desertnél. Ha mozdításból, rántásból lősz akkor pontos. Ha állsz egy helyben és csak bal klikket nyomsz, akkor random.
-
Vanir
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Üdvözöllek az interneten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Csak szárnysegédet próbáltam, de már nincsenek alacsony szintűek! Túlnyomórészt hűségkitûzősök, de akadnak nonprime játékosok is, de 18-as szint alatt nem láttam még játékost!!!! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LendvaiFeri1