Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz lionhearted #28487 üzenetére
Nincs már meg a vga pár hónapja. Új játszós gépet kezdtem építeni de megszaladt az euro és vele a 970-ek ára, szóval visszatértem Intel HD3000-re.
szerk: Ki is kaptam adatokból.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz lionhearted #28493 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz lionhearted #28497 üzenetére
Smurf accountom.
Vzsryl smurf accountja.Szoktunk menni innen a srácokkal. Ha jó napunk van pisztoly-zeussal hozzuk a meccset. Ha rossz, akkor sehogy.
Vedd fel ezeket nyugodtan és dobj majd egy commentet, hogy ki vagy.
-
lemusz
addikt
válasz lionhearted #74192 üzenetére
Azért drágultak folyamatosan (pl breakout 3 cent -> 2 euro) mert
több a játékos és így nagyobb a kereslet bla bla blarégi skineket tartalmaznak, amiket az újabb ládák már nem, breakout példájánál maradva ott a butterfly kés, ami az egyik közösségkedvenc, egyre ritkább így egyre drágább. Ha viszont az elmúlt pár nap meredekebb emelkedésére gondolsz, akkor azt vélhetően a kínai bitcoin tiltás okozta, a kínai kormány kirakta a STOP táblát, emiatt beesett a bitcoin árfolyama és a kínai crypto befektetők jobb híján átnyergelnek a csgo skinek világába az összes ritka skint felvásárolják, trade-uppolnak, keresik a jó befektetéseket. Hogy meddig megy ez az egész és mi lesz a következménye a játékra nézve még senki se tudja biztosra.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz lionhearted #74349 üzenetére
Tartok tőle, hogy nincs De meglesem délután direktbe, hogy úgy jó-e, mert ha igen, akkor a hosszabbító a ludas.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Lmh
őstag
válasz lionhearted #75412 üzenetére
az átalakítót elengedtem, találtam DP-DP kábelt, azt használom most.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Spet
addikt
válasz lionhearted #75732 üzenetére
A szánalom inkább az, hogy már CS2 bétában vannak él csalások pár nap után.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest