- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
Hali
Faceit-re keresek teamet, mert már a solo fasságoktól kieég.
~ 2200 elo -
L1ZRRR
senior tag
válasz
Találtgyerek #77094 üzenetére
Haha, csak a #V8
-
L1ZRRR
senior tag
Ez a játék egyre moslékabb.
Meg ez az egész rang sytem egy vicc.
Folyamat premadeket dob be ellenem, az én team8-jeim meg hulladékok, ha nem lövök 30 fölött matchenként, nincs meg a win.
Arról már nem is beszélve, hogy mi az h enemybe +16-7k elot dobálgat, nekem meg ilyen 9--10k-s full kamu profilu shitkásákat. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #75930 üzenetére
ne izgulj, faze szopo agon van
-
L1ZRRR
senior tag
na mouz belodte magat a majorre.
-
L1ZRRR
senior tag
ez az egesz amugy szanalom.
Ki adjak felhuzott glovval es ezert tobbet er a skin make sense.
De minden b+ egy mezei ruby kara 5k korul ment, most 8k alatt nincs. etc.etc.es meg1x, csak azert mert felhuztak a glovot.
Se kevesebb se tobb nem lett a skin allomany ezekbol.
Lesz majd egy krva nagy dropp az ziher, imo. -
L1ZRRR
senior tag
ez a valorantból csort füst replika igen gagyi sztem
-
L1ZRRR
senior tag
a vetelrol mar le maradtal.
Az osszes doppler ruby/sapphire mar egekben, a hulye hype okan.
Urus sapphire 2.2k volt avarage most 3k or above, s sorolhatnam meg.
Mezei m4a1s hotrod is 500 helyett 600-650Skinbaronrol konkretan megvettek az osszes kest, ami erintett.
-
L1ZRRR
senior tag
-
L1ZRRR
senior tag
kegyetlen, hogy blyat nepen kivul nem jatsza ezt senki.
idejet nemtudom mikor kaptam mas naciot.
-
L1ZRRR
senior tag
ezt a graf problemat sose ertettem.
nem 800x600on kell jatszani minden lowon, hanem 1440p or above.
problem solved. -
L1ZRRR
senior tag
Ma egy egész új scammelési móddal találtak be.
Face IT-en már egy ideje haver volt egy gyerek, semmi extra néha invelgettük egymást játékra.
Ma rám írt, hogy indul egy csapattal egy tournamenten, viszont kéne egy 5.
És rám gondolt, mert játszott már velem és tudja h jól mozgok.
Mondom broo, ha nem ütközik más programba why not.Aszondja ok, csak vegyem fel a csapat kapitányt face it-en.
Megtörtént, invelt egy face-it Groupba.Majd erőteljesen javasolta h group felületen van egy link, arra logoljak be ha még nem játszottam ilyen tournamentet.
Rá néztem linkre inspectbe és ilyen kamu skines buffos, cs-s oldal jött fel a tournament nevével.
Te mondom madárnak nézel? ( ja és közbe discordon beszélgettünk.)
Hihetetlen milyen pofátlanok vannak........
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #75382 üzenetére
nem nyert.
Salzburgból is tavarisokat, bylatokat dobálgat.
-
L1ZRRR
senior tag
-
L1ZRRR
senior tag
egyébként Jame kegyetlenül játszott az egész majorön.
És szinte soha nem misselt, soha.
-
L1ZRRR
senior tag
mi ez a bo3?
grandfinalba bo5 szokott lenni, felso ag erkezo 1-0 kezdessel??
-
L1ZRRR
senior tag
Egyébként ezen az újonc dolog titulálás nekem kissé bicska nyitogató.
Az összes jenlegleg main mouz játékos nem az mouz nxt-be kezdte pálya futását(hltv), mind már korábban játszó alacsonyabb csapatokból lettek összeválogatva, ellenszenben a tényleges kis srácokból összerakott újonc teamek. torzsi( BP5, Salamander)
Értem én, hogy tier1-ben még tojáshéj van a seggükön, de az mennyivel több érdem valakitől, hogy 10 év cs-zés után sikerül lekerülni egy majore és ott is kiesek az első rostán? (itt leginkább imperial-ra célzok)
Egyszerűen a fiatalabb generációból több potenciával rendelkező játékos van, aki vagy már eleve jobb skillel rendelkezik lásd : b1t, vagy egyszerűen jobban adaptálódik a játékhoz/emberekhez.
De mint korábban említettem itt nem csak az invidiual skill számít. Legjobb példra erre s1mple. - Ezen a szinten már csak team szinten lehet előrébb fejlődni, és nyerni -
Minden másra ott a DM, bot, aim map.Simple legjobb játékosként van számontartva, évek számát se tudom hány éve aktív játékos, és pár éve sikerült összevergubálni egy bandát, akivel finaly sikerült elhozni egy major I. helyet.....
Szóval lehet itt lamentálni ki mennyit hogyan missel, meg gerendába a szálkát, de a major 4.-helyezése már fixen meg van, ami jól mutat a CV-ben
Readásul mouz mint org. még sose jutott el idáig.
-
L1ZRRR
senior tag
Az izgulásról annyit, hogy: képzeld magadat a helyébe.
Ofc h nagy a pressure.- Maga a lehetőség
- A pénz nyeremény
- Ez egy fokmérő is egyben
- Major után nem hiszem, hogy nem kapnának offereket más teamhez. (főleg úgy, hogy tényleg még mindegyik fiatal, jó pár év van bennük még.
- Teljesítmény kényszer
- És akkor még ott van az is, hogy irgalmatlan ember tömeg között játszasz akik üvöltöznek.Szal ja, voltak alap misselések is, de ez ilyen.
Végeredmény számít.3 év múlva senki nem fogja megkérdezni, hogy ki mennyit/hogyan lőtt.
-
L1ZRRR
senior tag
gyerekek, ahhoz képest, hogy pár hónappal ezelőtt tini titánokat játszottak tier 3-ban, most top csapatokat pics@znak el, és akár hogy nézzük fixen major 4.-edikek worst case scenario, ami kurva nagy szó.
Ez a szint már rég nem az egyéni skillről szól, az alap.
Itt már a magas szintű teamwork /másikat kiegészíteni/ ismerni/ /read/infó miatt nyersz.Szóval az én véleményem az, hogy emelem a kalapom és további sok sikereket !!!!4444444
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
lemusz #75247 üzenetére
Ezekkel esik alá, próbálgattam más beállításokkal is, értsd: lowra raktam mindent kb, de nem volt sok változás, azért gondoltam arra, h esetleg proci kevés. 4,5ghz-n megy egyébként.
Igen, megy a HT.Kártya nem bányász kártya, mert 1. kézből átvett unokatesomtól ő meg vette anno boltból.
Nincs túl melegedés, nézegettem vga ilyen 80-95% között megy.Igen, az a jelenség elő fordul nem1x amit mondasz, hogy random igy le droppol az fps. pl 340-400 között megy mondjuk egy faceit matchen, aztán van vmi action és random le essik ilyen 180 körülire, aztán vissza. Kurva idegesítő.
lehet rá férne már egy win reinstall
-
L1ZRRR
senior tag
16-2
Le ütötték mint a büdös sz*rt
In game :
Ezekkel a beállításokkal a legstabilabb jelenleg fps tekintetében
-
L1ZRRR
senior tag
Jelenlegi konfigom i5 8600k + 1080ti + 16 gb ram 1440p-n játszom
Viszont nemtetszik h néha-néha beesik 200 alá az fps.Milyen cpu+vga upgrade ajánlott több fpshez?
8700k elég lenne, + 3080ti v komolyabb cpu kellene alá?1440p @165 hz ofc, de később úítok egy 3** hz-es monitort.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #75105 üzenetére
2 lépcsőcs hitelesítés pontosan a skinek miatt van, hogy ne tudják el lopni.
Minden trade-t megkell erősíteni telefonon, ezért találták ki ezt a bullshit szöveget, miután ő nemtudja leokézni a trade-t, ezért ez a szöveg hogy az értékes dolgaidat külddel, mentsd át máshova. Mikor ezt megtennéd valójában neki küldöd a dolgokat. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #75097 üzenetére
itt arról van szó h feltörték az accodat.
Gondolom belogoltál valamilyen suss oldalra az acoddal, azok meg lelopták az api kulcsod.
Ilyenkor ha valakinek elküldenéd a skint lelopja és valójában neki küldöd.1. csinálj api resetet
2. változtass email címeden is jelszót
3. én csinálnék egy vírus tisztítást, de a legjobb ha csinálsz 1 clean windows reinstallt.
4. Humbuk oldalakra ne logolj be.Pro tipp: böngészőbe beírod a steamet, ott belogolsz.
Ha felmész 1 trade sitera bitskin, skinbaron etc... miután steam oldalalán belogoltál az accodra és ezeken az oldalokon be szeretnél logolni már automatán ott lesz az avatarod/profilod sign-nál. Ha nem így lesz kamu az oldal és csak megint le fogják lopni az api kulcsod.
De erről már csináltak 1 csomó videót.
Ajánlom Anomaly scam videóját, ott elmondja milyen módokon lophatják el a cuccot. -
L1ZRRR
senior tag
következő e penis növelő új skin a cipő kéne.
Lenézel, és látod az arany sarkantyús csizmát.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Vismajor01 #74772 üzenetére
-
L1ZRRR
senior tag
skinbaron.de
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
ArthurShelby #74657 üzenetére
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #74612 üzenetére
-
L1ZRRR
senior tag
Még ha 1 ember ki is esik (dev1ce) nem értem hogy lehet ekkorát zuhanni.
Anno esküszöm kaja melett néztem a gameplayüket, mert annyira precíz teamplayyel játszottak, hogy hihetetlen. Párjuk nem volt egyszerűen. Most meg mint, tényleg valami silver2 rohangálnak össze-vissza senki nem tart semmit.
Ha az első peakkel nincs meg a first kill és nemtudnak valahova befutni, nincs meg a kör.
As an Astralis fan szar ezt láttni/nézni.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #74565 üzenetére
Én amúgy nem értem astralis management gondolkodás módját.
Csben eddig legjobb eredményekkel rendelkező team, erre main awpre beraknek egy tier 3 teamból jövő kölyköt. Amennyi della van náluk, igazán vehetnenek egy rutinusabb, de ami a lényeg invidiual skillben jobban játszó játékost.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
gyáliSanyi #74505 üzenetére
-
L1ZRRR
senior tag
ez a faceit nevetséges komolyan mondom.
LVL9-ből lebuktam 6ba.
Mivel nincs teamem soloba nyomom, és b@szdmeg az én teamem mindig balf@sz, de mindig.
Vagy boostolt teammatek vannak, vagy csak simán nemtud lőni az ember.
Elveszi az egész kedvemet ez a szar. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
Predator2 #74494 üzenetére
itt 1 videó, így talán könyebb.
Sokan 4:3-ban játszák, mert szétvan húzva a képernyő, nagyobb playerek. De én special 16:9-et preferálom.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Predator2 #74492 üzenetére
Szia
Nincs jelentősége hogy ingyenes vagy te vetted annó.
Ha fejlődni akarsz akkor én helyedbe sok Deathmatchel kezdenék, tanuld meg a fegyvereknek különböző spray-eit.
Az ajánlott fegyverek : nyilván dm-en mindegy, de gyakorlás szempontjából az M4-AK47-AWP-Desert Eagle kombóval gyakorolj.
Nyilván rankedon más a téma, mert ott azt veszed amire budget futja, de a lényeg ugyan ez, a leghasználhatóbb fegyverek Az assult M4-AK47-AUG-SG-AWP.
SMG is jó lehet, nyílván helyzett függő, de én a helyedbe elsőkörbe sokat pubolnék, illetve invidual skillt jól tudod fejleszteni különbő training aim mapokon.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #74489 üzenetére
nvidia control panel-t nyisd meg.
CS go-t valaszd ki, es mindent allits performance modra, sallangokat meg vedd le.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
MikeWazowski #74469 üzenetére
1 hét 10 csillag többi hét 6 csillagot tudsz kifarmolni
ezen kívül tudsz 38.50 Euroért venni 100 csillagot
Milyen? eladó? -
L1ZRRR
senior tag
válasz
laceszgamer #74465 üzenetére
[kép]
még sose trade uppoltam, de most fenem rá a fogam. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
laceszgamer #74454 üzenetére
gj
Máskor ilyenkor szóljál, megveszem real money-ért, de nyilván nem steames áron.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
lemusz #74444 üzenetére
jaja, vágesz. csupán a dropp mértékén lepődtem meg, de nem csak az operation itemekkel van ez, sima mezei skinnel is.
na de what eva.
majort én is megvárom, az még dobni fog lefele az árakon. Az lesz. Tavaly is meg most is 3k juro értékbe karácsonyra meglepem magamat.
Előző operationbe 3k értékben vásárolt cumók juniusban 7500-at értek szval not bad investment. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
bepken #74442 üzenetére
Kicsit összetettebb.
Pl a Gamma Doppler Glockból tudsz nyitni full emerald-ot ami nincs pariban a sima phase 1-2-3-4-el árban.
Mindennek kb úgy beesett az ára h csak na. Nem csak a tavalyi opertation itemek.
Fade AWP esett 400 yurot.
igaz, a garbage phasek vannak fönt 8** euroért, de akkor is.
-
L1ZRRR
senior tag
Viszont az új kések menők..
Gamma Doppler butterfly ... Stattrak ~ 30k juro
Értékbe most kb buktam 800 jurot előző itemek beeséssel
na de ilyen ez az biznisz.
-
L1ZRRR
senior tag
halo,
ha lenne 1 team szivessen csatlakoznek, faceitre.
belefaradtam a solo hozadekaba, meg a sok kebab, cyka boosted shitekkel.
Steamen elerheto vagyok itt -
L1ZRRR
senior tag
válasz
ArthurShelby #74316 üzenetére
Pont nyaralok, de mennek.
C1 esport meg spirit elég erősek. Játszottam már ellenük kupán. Tier 2 teamnek simán elmennenek.
-
L1ZRRR
senior tag
Van itt valaki aki face it lvl 7-10 között van és ismer teamet vagy szeretne játszani?
Egyszerűen lvl7ből nem tudok ki jönni mert olyan b@lfasz teammateket oszt mellém hogy hihetetlen a boostolt lvl10-kről meg ne is beszéljünk.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #74247 üzenetére
A tradenel látod a profilnak a regisztáció dátumát, ha nem egyezik, kamu az egész és le van lopva az apid.
Nálam elő fordult már ilyen, de sehova nem loginoltam be, felhasználó névvel+jelszóval.
Csináltam api key resetet, minden email, passwordot megváltoztattam, újra húztam a gépet is.
Akkoriban nagyon sokat olvasgattam ezekről a férgekről.
Utána olvastam egyébként, és már cookie elfogadásával is simán betudnak férkőzni egy oldalon.Szóval azóta 3x meggondolom mit nyitok meg.
De a skineket nemtudta lelopni, mert telohoz van kötve a jelszó küldés.
-
L1ZRRR
senior tag
Nem, de szólj ha tudsz vmi ütőképes, fejlődőképes teamet.
itt elersz -
L1ZRRR
senior tag
Van itt valaki aki 165-144 hz-ről váltott 240hz-re? ha igen különbség mennyire érzékelhető?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #73622 üzenetére
wat? es hogy kerik vissza?
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
pr1mzejEE #73565 üzenetére
Nem törődik a valve már ezekkel.
Ezért kell telefont hozzá kapcsolni a fiókhoz, ha fel is törik, a skinekért nem tudnak nyúlni.
Viszont ilyen nincs h feltörték az accját, valszeg belogolt valahova ahová nem kellett volna, és lelopták az API kulcsát, szóval váltson email címet a fiokhoz, passwordot, és resetelje az api kulcsát. -
L1ZRRR
senior tag
76 euro lost.
Ja nem, mert bejött egy USP-S | Target Acquired WW
Mit gondoltok, passzoljam el? v tartsam meg későbbi AWP Trade up végett felmegy az ára?
Mint a többi collectionnál anno
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
N.Szil #73277 üzenetére
A két monitor között van egy 100-as differencia.
Neked kell eldönteni, hogy megérie a 240 HZ a többletet.
60hzről váltasz akkor a 144 hz is ég föld lesz, viszont ha prof. szinten szeretnél játszani akkor behúznám a 240 hz-t.
Bár személy szerint én maradtam inkább IPS 165 hz-nél mert TN panel IPS után 1 moslék.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
RudiLicenc #73271 üzenetére
+1
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
kristof123 #73222 üzenetére
Kéz méret kérdése, meg játék típus.
Nekem az első gamer egerem MX518 volt cod2-es időkben.
Majd jött a Deathadder, sok ideig játszottam ezzel, de pl cs:goban vissza fogott. Egyszerűen nem volt kellően könnyű, preciz számomra.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #73213 üzenetére
Deathadder-ről váltottam model 0-ra.
De ez már a második, elsőbe meghalt az érzékelő.
Holnap érkezik a 3.ik viszont ez O- lesz.
-
L1ZRRR
senior tag
de te csalsz.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #73197 üzenetére
penz beszel, kutya ugat.
G2-bol ki megy el?
-
L1ZRRR
senior tag
urak, újítottam 1 új vgat segítség kéne.
Jelenlegi setup : 1080ti, 8600k @ 4.7 ghz.
1440p-n 4-500 fps-nek kellene lennie.
Nekem meg 200-300 között szórakozik, de van mikor beesik 200 alá, vicc.
Any idea? már szórakoztam az összes ingame graphic settings kombóval, nvidia vezérlőpultban is, performance modra van rakva etc...
+ watta új win10-et kapott a gép.Lényeg: GPU, CPU usage ilyen 40-30-50%-on szórakozik.
Ha settingsbe lowra állítom a dolgokat, akkor meg ilyen 30%- ra esik a vga usage, és fpsem sincs.. wtf?
-
L1ZRRR
senior tag
ez az fps dropp a legjobb feeling, mikor mm közbe hirtelen konstant leugrik 20 fps-re majd mikor meghalsz egyből vissza ugrik. idk.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Blackhole13 #72810 üzenetére
-
L1ZRRR
senior tag
Serif körül keresünk 2 embert hosszú távra lehetőleg 18+ basic smokeokat tud komolyabban akarunk játszani de jövőre még pont nem fogunk kijutni a majorre amennyiben érdekel hogy ne az oroszokkal szaladgálj akkor várunk szeretettel pár próba gamere jelentkezést rövid bemutatkozással várom előre is köszönjük.
steam: L1ZRRR™
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
kovacslevi98 #72787 üzenetére
Le van írva az oldalon minden, ne itt szemeteljünk.
"Each payout incurs a fee of $5. This amount will be deducted from your payout.
Minimum payout amount is $15.
Current rate includes 4.5% withdrawal fee
Current payout rate:
1 BTC = 8734.95 USD " -
L1ZRRR
senior tag
válasz
kovacslevi98 #72785 üzenetére
igen, miután rámentél, hogy "send me a trade offer" feldobja a tradet pl. bitskinbotot2312, neki átadod, majd pár perc múlva az oldalon betudod állítani hogy milyen áron akarod hirdetni.
Trade offernél nézd meg mit ír a gép, és annak küld amit az oldalon kiír botnevet, mert itt beszoktak próbálkozni scammerek.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
kovacslevi98 #72783 üzenetére
bankkártyára való kifizetés most ezen az oldalon szünetel, tudtommal.
Meg kell várni, még valaki megveszi.
Vannak limitek, hogy mennyit tudsz kifizetni ja.
Előre meghatározott összegek, pl. 5 dollár 25 - 50 - 100 -150 200 -250 etc...
Én bitcoin-bankártya kombinációt használok/tam.Van levonás, ja, de az függ, hogy hova kéred, oldalon le van írva.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
kovacslevi98 #72781 üzenetére
én bitskins-et használom.
Ott gond nélkül kifizet. -
L1ZRRR
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #72710 üzenetére
Most az SG firerate-ba is bele nyultak kb használhatatlan az egész.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Redneck #72698 üzenetére
És ha mondjuk adott a 250-300 fps? szóval ez alá nem is nagyon esik be, csak max dm-en.
Akkor is érdemes lekorlátozni? Tudomásom szerint cs-gohoz egy 200 fps kell, különben hátrányból indulsz.(#72696) NoX1 : rakj alá egy combosabb cput.
Nálam 1070-el 4K-n meg van 200-300 fps. (i5 8600k@4.1)
Nézzél gpu kihasználtságot. -
L1ZRRR
senior tag
Na döntöttem, ha csak nem lesz valami jó deal itt aprón vasárnapig.
ASUS TUF GAMING VG27AQ-re esett a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Yoga 260 érintőképernyős laptop (12,5FHD/I5-G6/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo Thinkpad L390 érintőképernyős laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Sas 400GB SSD-k
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!