Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
egyszerűen nem tudom megszokni a fegyvereket -.- még a pötyögtetésnél sem tudom stabilan tartani,lehet csak nekem nincs érzékem a játékhoz
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
BMS
őstag
válasz GoTReX #50405 üzenetére
nem élvezem....1-2 jó meccs a többi fos...már nem is versengőzök mert alacsonyabb rangúak is leszednek,inkább könnyed,ott ha felidegesítem magam(kb 1 death) kilépek azt kész)nem áll rá a kezem a fejre...ilyen usp nekem felejtős mert 1 lövés talál a többi megy levegőbe
-
GoTReX
őstag
Óóó régi szépidők Q3 Instagibben vagy CA-ban, adta a rutint
XBOX ID: GoTReX #4839
-
szebe
addikt
Ezt a kuli-féle castot követte más is?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ReFleXx
addikt
5golyós P2000 ace
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
GabN73
addikt
Na szerintetek egy ilyen után hány körön keresztül kaptam az ívet?
Pedig semmi extra...
-
lemusz
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=8cd3a0yiYbo
Cruise bejövős
-
L1ZRRR
senior tag
Akit érdekel CS-go-s Skin az nézze meg az adatlapomon lévő hirdetéseket, ill inventorymat ki árusítás van.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
őstag
-
marcusa
addikt
válasz DrTechnoid #50427 üzenetére
Elég valószínűtlen hogy a matrica miatt. Inkább nagyon közel lehetett a float-ja a FT-hez, és ezért jobban megérte neki ezt venni használatra, mint a legolcsóbb FT-t +20€-ért.
:-)
-
őstag
válasz marcusa #50428 üzenetére
Jól tudom, csak hülyeségből írtam , mert nyilvánvaló hogy egy 5 eurós sticker ekkorát nem nyom a latban Mostanában nagyon is ráindultam a fegyverek-kések float és pattern vizsgálatára, nem is gondoltam eleinte hogy mennyire le tud ez kötni Egyébként egy srác velem egyidőben árulta az ő M4A4-ét , azon a Katowice 2014 Wolf Foil van, az ha ér valamit ha nem ( ~120Eur ), inkább jobb vétel lett volna mint az enyém.
Ha már float value, itt van a vásárlóm inventory-ja, ezexerint a .40 tetszett neki.Tegyük hozzá nekem ishttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
yuyizi
tag
Sziasztok !
Kéne még 2 ember faceit cupra. 16:00kor kezdődne csak mivel fullon van ezért nem biztos, hogy tudunk regelni mivel csak akkor tudnánk ha megvagyunk 5-en. Rólunk annyit hogy sasok voltunk most kala1-2 1 jó IGL-nek örülnénk nagyon. Itt a steamem vegyetek fel .Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
_-ORANGE-_
senior tag
Hét eleje óta olyan hibát dob a lobbyban mikor confirming match van, hogy nem jön elő az ACCEPT gomb, csak 15 mp-ig confirming aztán kiírja, hogy talált meccset, de én nem fogadtam el. Soha nem csinált ilyet, a játékfájlokat ellenőriztem.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
OW ban mennyi idő alatt érkezik meg?
Októberben is kaptam már egy jópár reportot, amikor elkezdtem a játékot (low level rankokon), januárban is kaptam egy párat szerintem. November-decemberben is kaptam eleget
Csak szeretnék elkezdeni tradelni, kérdés az, hogy másik accon kezdjem, vagy legyen tököm bevállalni a mainemen?
-
shaddy1027
tag
válasz _-ORANGE-_ #50434 üzenetére
Szólóban már pár hete folyamatosan tapasztalom, és még most se javították. Ilyenkor csak nyisd meg újra a go-t, és egyből fog menni. Legalább is nálam mindig sikerült ezzel a módszerrel.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
mepet
addikt
válasz _-ORANGE-_ #50434 üzenetére
Én egyszer tapasztaltam ilyet, azóta jó. Semmit nem mókoltam vele.
(#50435) GabN73: Én még csak csalóktól hallottam, hogy a "semmiért" kaptak bant. (A bugok kihasználása etikátlan előnyszerzéshez természetesen ugyanúgy csalás, mint a hardcore wallhack. Pl: senkit nem érdekel, hogy mitől látsz át a falon/smoke-on...)
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
hali
erre a névváltoztatós hackre van vmi megoldás? casualba jön elő és általában aim+wh csak nem lehet kirúgni mert más neve van állandóan
-
MarioAna
senior tag
OW bant kaphatsz akkor is, ha nem csalsz (csak rosszul ítélik meg).
Múltkor Chaboyy OW youtube videóján akadtak ki sokan, hogy milyen magabiztosággal nyomott rá az aim assistance+wallhack bizonyítékra egy olyan gyereknél, akitől szerintem itt páran jobban lövünk, csak mert néha az alap helyekre tolt egy prefire-t és beadta neki.
"egy életet tett tönkre" -
ReFleXx
addikt
válasz expander #50446 üzenetére
nemtom Valve hogy csinalja, de en ugy csinalnam, hogy szurnek be egyertelmu csalo es egyertelmu nem csalo videokat idonkent OW-re, ezzel tesztelve az OW ellenoreit es ha hibaznak akkor elvenni toluk azonnali hatallyal.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mepet
addikt
-
bbdzyx
senior tag
válasz ReFleXx #50447 üzenetére
A valve is így csinálja.
Ha inaktivitás miatt eltűnik az ember rangja, akkor csak LEMbe dobhat vissza? Globalról ide visszakerülni furcsa. btw ez a rankigazitástól független, azon már túl voltam.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest