Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz Lackki #50250 üzenetére
Egy kukkot se. A CS valahogy kimaradt az életemből. Causal gamerként akkor nem megy az életkedvem az egésztől?
Steamen most az összes CS-t meg lehet venni 5,74 euroért. A régebbieket érdemes kipróbálni? Azon vannak még?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Lackki
őstag
válasz petymeg #50251 üzenetére
Gondolom nem az életed tennéd rá és nem napi 6 órában akarsz játszani vele.
Sokan itt nem képesek ezt felfogni, hogy vannak amatőrök aki csak leakarnak ülni lőni 30percet 1 nap, és nem milliókat keresni ezzel, vagy ezt az álmot kergetni.Nyugodtan vedd meg, de a régebbieknek semmi értelme már.
Privátot hamarabb észreveszem
-
szebe
addikt
válasz petymeg #50251 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg.
Casual gamerként is találni fogsz szerintem számodra szórakoztató játékmódot, ha esetleg a competitive nem nyerné el tetszésedet (deathmatch, casual, demolition, arms race, csak hogy a "hivatalosakat" említsem, és akkor a surf, hns és társairól még nem is beszéltem).Ennyit simán megér a pack.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
petymeg
addikt
Megvettem. Kíváncsi vagyok rá mennyivel másabb mint a COD, BF, Red Orchestra játékok eddig ezekkel toltam. Heti 1-2 óra fér nekem bele levezetni az ideget, semmi véresen komoly.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ergepard
tag
Hali!
Miért van az,hogy cs go-ban kb 1 mp csúszással kapom meg a hangokat?Tegnap még minden jól ment. -
_-ORANGE-_
senior tag
Sokan mondtátok (pl vzsryl), hogy a Takstar HD2000 kíváló gohoz. A Takstar TS-650-ről vannak tapasztalatok? 2k-val több, de annyival jobb, hogy cserélhető a fülpárna vagy simán elég a hd2000?
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #50262 üzenetére
Nem, teljesen más drive is van benne. Jobb a HD2000-nél.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
petymeg
addikt
Kis egyszerű játék ez, de nagyon jó. Vagy 2 órát beletoltam, elején még engem aláztak, de mostanra változott a helyzet. Fura, hogy csak a távcsöves fegyverekkel lehet célzottan lőni, a többivel csak csuklóból, de megszokható.
-
ReFleXx
addikt
válasz _-ORANGE-_ #50262 üzenetére
A HD2000 csak 6.9k-ba kerül Invotone márkanév alatt. Ez 5k-val olcsobb mint a Takstar TS-650.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Hunbeast87
senior tag
válasz IMIIKE1998 #50265 üzenetére
Az, hogy 100%-ban értetlen vagy! Simán lehetnél CsillagPetike 2...
Valakit lehúznak aljas módon, erre te még visszakérdezel, hogy sikerült még 25 kulcsot lehúzni az illetőről? Átgondolod, hogy miket írsz, mielőtt hozzászólsz valamihez?
Teljességgel értelmetlen kérdésekkel és hsz-ekkel bombázod a topikot, nem kellene ezek után azon fenn akadni, hogy neked esnek az emberek a 10. ilyen alkalom után.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Xero
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #50270 üzenetére
Akkor TS-671. Az akkora mint egy vödör. Kérdezd vzsryl-t azt hiszem neki is van olyan.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Hunbeast87 #50269 üzenetére
Mert nem húzott le tőle +25 kulcsot? Elmész te a tudodhova... Pláne, hogy nem is tőled kérdeztem, magyarul nem érdekel, hogy te mit válaszolsz rá... -_-" Különben nagyon is jól tette Marcusa, ha már egyszer lopott tőle az illető, csak érezze a törődést.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
Vanir
veterán
válasz IMIIKE1998 #50265 üzenetére
Az, hogy amivel teleszemeteled a topikot, annak a 99%-a fél másodperc alatt megtalálható vagy a topikon belüli kereső, vagy a Google segítségével.
De már elmondtam vagy tizenötször ezt neked, nem tudom mit olyan nehéz felfogni ezen. -
Joe Swanson
senior tag
válasz IMIIKE1998 #50273 üzenetére
Tudod, ez egy fórum. Itt bárki hozzászólhat, bármihez, de ha véletlenül is egy külön embernek címzed az üzeneted, akkor használd a privát üzenet küldési lehetőséget, nem véletlenül találták ki.
-
Hunbeast87
senior tag
Ezek szerint értelmezni sem tudod, amit írtam.
Ha nem érdekel az én véleményem, amit pont lesz.rok, akkor nézd meg azt, hogy a többiek mit írnak neked.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
marcusa
addikt
Nem tudom hol érthetted félre, mert szerintem sehol sem volt kétértelmű része a történetnek, 75 kulcsról volt szó az elejétől fogva, és az eset óta semmilyen változás nem történt. Olvass vissza ha még mindig nem világos valami.
:-)
-
szebe
addikt
Felmentem zengamingre, jól elkurvult ez is. Mehetek 1 coinokért "botok" ellen, vagy 5/10/tökömtudja hány coinos téten már gondolom kompetensebbek ellen (akik gondolom lecsalnak, hogy a coinból legyen skin).
Nekem ez nem pálya, akkor megyek inkább tryhardolni ESL 1on1 laderre még úgy is, hogy a veto, wire indítás, meccs időtartam alatt 3 zengamingre lenne idő.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
eLit-MiLan
őstag
Na igen, haveromat akartam eddig rábeszélni, de igy elég nehéz lesz a kezdet ha csak egyesével mehet felfele a 10 helyett..Egyébként én a 25-s tétet nyomom 2v2-be pár napja amióta kijött ez az update, hozhatóak a körök ha nem silvert kapsz társnak.
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Tewe013
őstag
-
Redneck
nagyúr
Az normális hogy mostanában 50-75% között van az olyan MM-ek száma ahol rendszeresen megy az 1hit prefire vagy a futásból 1hit jóformán bármilyen fegyverrel? Mióta vesz le az M4 vagy az USP/Glock 109-117 között 1 lövésből? Miért vannak rendszeresen ilyen skilles emberek 80-140 közötti pingekkel?
Megannyi kérdés...Jelenleg Sheriff rangon vagyok, párat lebuktam, igaz voltam nemrég lejjebb is.
Szerk:
Az MM nem cél, csak nem mindig tudunk másik csapatot, illetve a faceit szerverekkel is volt gondunk mostanság.Szerk:
Ja igen, tegnap casual módban is hullába lőttek, meg közösségi szervereken 128-on is. Ugyanezen metódust alkalmazva. 1hit only, futásból vagy prefire. Lehet hogy csak 900-1000 órám van, de van némi csés múltam és sosem voltam láma.
Vagy ezek tényleg napi 4-8 órát nyomják és ez számít? Én hetente ennyit...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz marcusa #50278 üzenetére
Jaaa. Azt hittem, 50 kulcsról volt szó. A többi "utálónak" meg annyit, hogy ez tényleg egy fórum, így el kell fogadni, hogy vannak olyanok is, mint én. Gondolom ti már mind vagytok 30 körül. Na én még csak 17, emlékezzetek vissza, ti is mások voltatok ebben a korban .
lemusz: Aki ismer, nem mond ilyet.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz IMIIKE1998 #50287 üzenetére
Nem. A kor nem mentesít az idiotizmus alól.
-
ReFleXx
addikt
igen, annyi idősen readonly-ba toltuk a forumon
-
Joe Swanson
senior tag
16. életévemet taposom, de én soha nem voltam ilyen... Nem a korod miatt offolnak ki az emberek.
-
gtamate2
veterán
Oké akkor ezt a témát itt hagyjátok abba, sok lesz az off.
*Sn0w
-
ReFleXx
addikt
válasz _-ORANGE-_ #50271 üzenetére
invmusicnal nincs raktaron HD2000 füles, ha esetleg találsz 7k-ért máshol akkor szolj, mert nalam is aktualis a fejhallgató csere sajna.
-
m_dawe
senior tag
válasz IMIIKE1998 #50295 üzenetére
Dejó neked
-
veterán
válasz IMIIKE1998 #50295 üzenetére
akkor te mész előre...
Szerk : ReFleXx : úgy-úgy
[ Szerkesztve ]