Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz CraBByzzz #50148 üzenetére
"azért halnak meg, mert a szkines akt akarja felvenni a sima helyett"
Brit tudósok által bizonyított tény, hogy minél ritkább a skin, annál jobban játszol vele
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
krecso
tag
LE vagyok, majd biztos ott hagyok a földön egy drága skint.
Off: Aki ért valamennyit a hangok programozásához magyarázza már el, hogy oldják meg azt egy stereo rendszernél, hogy meg tudd különböztetni azt, hogy a hangforrás előtted vagy mögötted, ill feletted vagy alattad van.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz krecso #50152 üzenetére
Azért mert a fejhallgató, ha csak stereo, egy x y tengelyen tud megjeleníteni(Egy síkon, tehát körülötted). A z tengelyen csak a távolságot tudod megjeleníteni az irányt nem, ezért nem lehet tudni, hogy feletted vagy alattad van.
HA kettő kettő hangmegjelenítő lenne legalább mindkét oldalon a fejhallgatóban akkor már az irányt is tudná.
Azt viszont nem tudom ,hogy azt kezeli-e a játék.[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
válasz lkksioskdl3 #50154 üzenetére
Ez igy nem igaz.
Ha x-y-t meg tud kulonboztetni, akkor miert ne tudna z-t is?
Valahol itt az igazsag: [link]A lenyeg, hogy a fulunk is csak 2 inputegyseg (nem 7.1...) ergo a terbeli hangokat az agyunk kepzi, megpedig abbol ahogy es amikor a fulkagylonk berezegteti az adott hangot.
Hihetetlen ez az emberi szervezet!
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Ismerosom kerdi, miert jatszak a CSGO-t alacsony felbontason , mire kell a tobbszaz fps ? Nem multizok ezert, megkoszonnem ha valaki nehany sorban felhomalyositana.Elore is koszonom a segitseget. -
AllTheBest
őstag
válasz Grafirka #50159 üzenetére
Alacsony felbontás, kicsit nagyobbak a dolgok, elvileg jobban észrevehető rajta a mozgás, bár ezt az tudja megmondani igazán, aki így használja.
Több száz fps nem kötelező, ez ember függő, van aki nem vszei észre a különbséget 30 és 60 között sem, de pl én sem bírok semmit se játszani 60 fps alatt, mert zavaró, aki 120 és 144hz-es monitorokkal tolja, annak még a a 60 fps is bánthatja a szemét. Egyénfüggő... Meg hát inkább 250fps-ből droppoljon néha 30-40-et mint ha 70-bőlEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Grafirka
őstag
válasz AllTheBest #50160 üzenetére
Kosz a gyors valaszt
-
2thletme2day
őstag
válasz Grafirka #50159 üzenetére
Azért fontos a minél több fps mert annál többször frissül a kép amit látsz, ezáltal hamarabb látod az ellent ha több az fps-ed mint neki mint ahogy ő észrevesz téged. Néha ezek a 10ed/100ad másodpercek is számíthatnak. Ezért számít a multi játékoknál a magas fps.
[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz 2thletme2day #50162 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, mert lehet akár 600fps-ed, ha a monitor 120Hz-es, akkor 120x frissül a képkocka / sec.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
dugo_
veterán
válasz eLit-MiLan #50163 üzenetére
Ja, de nem mindegy, hogy a monitor a 120 frissítés alatt mennyire friss képkockákat tol ki.
-
Grafirka
őstag
válasz 2thletme2day #50162 üzenetére
Ez tiszta, csak azt nem ertem minek 200-300 fps ha a kepernyo 60 -144 Hz tud ?
-
lemusz
addikt
válasz Grafirka #50168 üzenetére
Amit nem említettek még, de indok lehet, hogy a kompetitív közegben a legtöbben alacsony grafikai beállításokat használnak, de nem feltétlen azért hogy 200 helyett 400 legyen az fpsük és az ebből fakadó minimális technikai előnyt is kisajtolják, hanem mert mindenféle csiriviri csillogás, effekt, köd meg stb nélkül, akár kisebb felbontáson is letisztultabb tud lenni a játék, könnyebb lehet észrevenni az ellenfelet. Persze ebbe bele lehet kötni, mert egyéni preferenciák, hardverek különbözősége, meg egyéb közhelyek, de felesleges...
-
.LnB
titán
Srácok, nem vagyok napra kész a CS:GO-ban ma már, de a kedvenc csapatomat követem ha tudom. De a kérdésem. Mi a frász van a NiP-pel? rég nem láttam, hogy meccsük lenne. pyth-tel ennyire készülnek?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grafirka
őstag
válasz lemusz #50169 üzenetére
Haverral onnan indult a beszelgetes hogy, az ismerose fianak osszerakott egy gepet es mikor a srac ment kiprobalni , akkor elso mozdualtbol a CSGO beallitasat atlotte 1280x 1024 felbontasra A haver meg csak pislogott, nem ertette, hogy minek kellett ide egy i5 6600 - GTX970 kombo Kerdezte a gyerektol , hogy kell az a csrilliard fps ? az meg lazan kozolte, hogy " ezt igy kell "
-
lemusz
addikt
-
Vanir
veterán
válasz 2thletme2day #50176 üzenetére
Megragadtad a lényeget latom.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Grafirka #50178 üzenetére
mondd már nekik, hogy szívesen cserélek a gyerekkel, nem vagyok követelőző, megelégszem a jelenlegi konfigjával is.
bazzeg, mit nem adtam volna azért, hogy arányaiban hasonló rendszert kapjak anno a szülőktől.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
ReFleXx
addikt
Februar 5 ota tobb itemnel latok ~10-20% aresest a marketen, tortent valami amirol lemaradtam?
Kínai újévvel összefügghet?[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
krecso
tag
Az átlag 3 hét helyett a 2 nap híján 19 hete nem volt operation. Remélem valami olyan updaten dolgoznak, hogy kiakad az állkapcsunk is a szájtátásba. (mondjuk lassan kézzel is megszámolom az fps-em, szal előre félek bárminemű frissítéstől (kivéve Source 2 port, az mindig jól jön)).
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Nem lesz semmi, maximum az új nuke miatt késik ennyit.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Zomb€€
őstag
Szerintem sem.
Amugy hihetetlen troger modon banik a valve ezzel a nem kis letszamu taborral.
Az egy dolog, hogy az updateket nem igen jelentik be, de hogy egy ilyen volumenu rankshiftnel nem kepesek par szot kinyokogni (csak egy reddit kommentet...) az mar azert a tarsasag szembeszarasa..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
őstag
Lehet hogy nem is lesz több operation?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Zomb€€
őstag
???
Ti talan lattatok a hivatalos blogban is leirva, hogy megnyomtuk a piros gombot, az elkovetkezendo idoszakban 4 rankot is visszaeshetsz?
En annyival talalkztam, hogy mikor mar a reddit boncolgatta a temat, akkor egy dev irta, hogy mia szitu. Aztan lehet takargatni az arcod stalone...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Zomb€€ #50195 üzenetére
Teljesen irreálissá váltak a skillgroupok, így nekiálltak kicsit normálizálni a helyzetet. Nincs ezzel semmi gond.
"Ti talan lattatok a hivatalos blogban is leirva, hogy megnyomtuk a piros gombot, az elkovetkezendo idoszakban 4 rankot is visszaeshetsz?"
Itt továbbra sem arról van szó, hogy "megnyomták a piros gombot", és onnantól mittomén, mondjuk KDR-re adja a rankot. Legegyszerűbben úgy lehetne leírni, hogy más ponthatárokat adtak meg az egyes skillgroupokhoz.
A neved mellett látható pixelhalmazon (gyk: rank) kívül minden maradt a régi. Ugyanolyan nyomorultakat fogsz kapni társaknak soloQ-ban, mint eddig, ugyanolyan csalókat/smurföket fogsz kapni ellenfélnek, mint eddig.
Ha valaki ettől képtelen elvonatkoztatni, és csak a rank a fontos, akkor az menjen vissza casualozni meg pubolni, és írogassa be a !rs-t minden egyes alkalommal, amikor 1 alá süllyed a kdr.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bager13
aktív tag
Mégegyszer leírom ,hogy a rangrendszer nem azért lett kitalálva ,hogy erre verd. Hanem ,hogy veled közel azonos tudásukkal játssz, és így kiegyenlített legyen meccs.
A kolléga eggyel felettem leírta, hogy mi történt a háttérben. Szóval miért is kéne bármit lenyilatkozni?
Én elhiszem ,hogy a tizenévesek körében cs a rangról szól. Meg azt is elhiszem ,hogy így már nem vagy olyan menő az óvodában, hogy ledobott.
De könyörgöm fogjátok már fel a lényeget!Halkan megjegyzem, csak ,hogy még jobban felhúzzalak. Engem "piros gomb megnyomása" óta nem dobott le. Pedig vágyom rá, lehet ez a baj.
(#50193) ben : Az elég nagy öngól lenne.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Xero
nagyúr
A felfelé váltásnál sem volt semmi, aztán senki sem sipákolt. Egyébként nem olyan veszélyes ez a rank shift, azóta normálisabb meccsek vannak, talán mint a pre allglobal időkben.
Engem global-ból ledobott LE-ig, majd vissza supreme-be. Még ezt is soknak érzem, de itt legalább már nem az van mint az allglobal korszakban, amikor egy meccs vagy 16-(0-5) vagy (0-5)-16 lehetett. -
Mustármag
őstag
Üdv.
"Ugyanolyan nyomorultakat fogsz kapni társaknak soloQ-ban, mint eddig, ugyanolyan csalókat/smurföket fogsz kapni ellenfélnek, mint eddig."
Ezzel én nem értek egyet, amikor volt az első rang változtatás és Gold Nova 1-2 böl feldobott GNM-MG be 6-7/10 mecs ment el csalókon és smurf-ökön, feljutottam LE-ig és zömmel normális csapatársakat dobált soloban és 1-3 meccs ment el tízből csalók és smurfök miatt. Most vissza dobott MGII-be és 8-9 meccset bukok /10 ből.
Szerintem rohadtúl nem mindegy -
Zomb€€
őstag
Orulok, hogy sikerult megerteni a mondandom lenyeget...
Nem arrol volt szo, hogy sirok a rangeltolas miatt sot.
Hanem arrol, hogy ha te csinalsz egy termeket, amit soksok millionak ismernek, sotmitobb, hasznaljak is, akkor egy ilyen radikalis valtoztatasnal - legalabbis a mi a keped alatti pixelhalmazt illeti, es kb a jatekosok 90%nak mozgatoja -. minimum egy hivatalos kozlemeny illene a blogban.Gondolkozz mielott flegmazol, foleg ha nem imike szolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest