Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bitlocker újra lezárása - Megoldás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csebesz86
lelkes újonc
És még ebben sincs külön értesítések hang csúszka Istenem mikor lesz már? Számomra az lenne a hatalmas újdonság IOS en
-
hdavid1
tag
Szerintem direkt nem teszik bele, túlbonyolítaná.
Bár, lehetne úgy is akár, hogy kapcsolható lenne az együtt-külön. De szerintem ennyire nem fogják megbonyolítani.
-
hapakj
senior tag
Egyébként English US-re állítva a nyelvet és a Siri nyelvét Macbookon 3 órán belül megkaptam az Apple Intelligence featureöket.
Amúgyis angolul használom a gépet, szóval teljesen mindegy. Területi beállítások pedig maradhatott magyar.
-
aktív tag
Jó lesz ez, amikor ide fog érni. Egyelőre úgysem tervezem a kompatibilis hardver beszerzését (az majd az iPhone 17-család érkezése után lesz esedékes). Tehát én türelemmel tudok várakozni. Meglátom majd, hogy mely képességeket fogom használni azok kipróbálása után, egy olyan van, ami biztosan érdekelni fog, ez pedig a natív hívásrögzítés.
-
aktív tag
Számomra nem hiányzik ez a lehetőség (korábban Android alatt sem használtam, ezért itt sem hiányzik), azt viszont meg tudom érteni, ha mások számára hiányzik.
Éppúgy érdektelen funkció nekem, mint az ikonok tetszőleges átrendezésének lehetősége, az viszont tény, hogy ezekre is van (volna) igény egyes felhasználók esetén. -
anulu
félisten
na, úgy néz ki, hogy ezzel már nem merül indokolatlanul a 14 pro-m. 18, 18.0.1-el 1 napot is alig bírt ki, minimál használat mellett.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkoztak az M4-es rendszerchippel szállított Apple iMac gépek
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...