Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
válasz yuyizi #51866 üzenetére
Igen, szóval az hogy figyelmen kívül tudtam hagyni hogy milyen a castolás, az azért volt mert egyrészt leírták hogy nem volt nagyon ember (+ nem is vettétek magatokra azokat a spamelt kritikákat, mint az eSporthucs sztárjai), másrészt mert örültem hogy néha ment meccs is. Ami meg a végére még jobban kiélezte a dolgokat, hogy röpködtek a bannok, és csomóan azt hitték, hogy ti adjátok ezeket (de tudtommal egy harmadik személy moderált).
Amit tudok javasolni, hogy az 5 percnél hosszabb zenés szüneteknél minden jobb. Ha beraksz mondjuk egy warmupot, akkor egyből nem te váratod a nézőket, hanem az az xy player aki még nem csatlakozott fel a szerverre. Vagy cast nélkül felcsatlakozol valahova amíg jó meccsre várunk és mehetne egy ilyesmi felirat.
De a lényeg, hogy orobinál sokkal tűrhetőbbek voltatok. Ez az ember olyan mint egy megfeszített rugó és ilyen fikázásokkal tör ki magából (aztán képes feltölteni youtubera is). Biztos a nézőkkel van a baj, de pl egy cobain vagy bugbear cast alatt mindenki csak a meccsre figyelt, és nem az volt a lényeg hogy ki ül a mikrofon mögött. Emellett ilyen nonsense cikkeket is ír, totál értelmetlen az egész. Olyan mint egy élő magyar meme, de minden tryhard eseményre meghívják, szóval így nem vicces.
(Őt csak úgy felhoztam mint negatív példa...) -
had423
aktív tag
válasz yuyizi #51790 üzenetére
Általában nem csipem az olyan magyar castereket, akik próbálnak koppintani ilyen nagy nyugati közvetítőket (akik tényleg jók). Most gondolok Orobertora, Sprayre, Bonedaddyre. Mind mertek nagyot álmodni, de vagy nem tudnak beszélni, és/vagy nem értenek a játékhoz, és marhára nézhetetlen az egész miattuk. Olyan cringe az egész mint ezek a magyar "LCS híradók" ésatöbbi... Szal ez a két srác is ilyen irányba próbált menni, de figyelmen kívül tudtam hagyni.
Akiket szívesen hallgatnának az emberek, az kuli, vagy akárki ebből a "war room" stábból. Otthon vannak a csében, és tudnak értelmesen mondatokat összerakni miközben figyelnek arra hogy mi történik a játékban.Ami sokkal de sokkal irritálóbb volt, az az hogy 68 team lement, folyamatosan mentek a csoportmeccsek, és fél-egy órás zenés szünetek mentek állandóan. Ilyen agyhalott módon szervezni ezt az egészet szinte lehetetlen. Könyörögni kellett folyamatosan, hogy mutassanak valami meccset a szar eredmények helyett, aztán 3 permaban mellett nagy sértődötten megnézhettünk valamit.
Mert azt hiszik, hogy csak akkor van értelme meccset nézni, hogyha ők castolják, egyébként nem élvezné senki.A másik vérző seb az meg az autista túlbuzgó moderátor volt, aki szórta minden hülyeségre a bannokat. Voltak ilyen nickek, hogy "flashszopdkiaf*szt", és ha te hivatkoztál rá így hogy @flashszopdkiaf*szt, akkor bum perma. És ez ment végig. Teljesen elhitte, hogy neki most meg kell mutatnia ezeknek a "twitches férgeknek", hogy ki az úr.
Akik a twitchet kezelték szinte mind teljesen életképtelenek voltak.
De ezért nem az adminokat okolom, volt elég gondjuk szerintem így is. -
zkas90
senior tag
válasz yuyizi #51790 üzenetére
Sokkal jobb, mint az esporthucs, de nincs kuli színvonal, viszont többet nem panaszkodnék, ha legalább ilyen lenne minden magyar caster. (Ettől függetlenül, ha lenne angol stream, akkor azt nézném.)
Egyébként szerintem hatalmas minőségbeli ugrás van közvetítés terén ICL szemszögből is, nem csak a casterek személye miatt, hanem a minősége is jobb az egésznek. Kellene még oda egy ember, aki átváltja random caster nélküli meccsekre az adást, hogy ne az eredményeket kelljen nézni, de egyébként teljesen jó (tegnap már ebben is jók voltak délután, nem volt sok üres menet).
Az viszont látszik, hogy túl nagy falat volt elsőre 72 csapat az ICL-nek. 60hz-en játszó emberek, reggelig elcsúszó mérkőzés, nem volt bekonfigolva a rájátszásban az overtime...
Mindezek ellenére tegnap már és ma majd lehet(ett) látni minőségi meccseket, ahol nem kell azt nézni, hogy a játékos 3 méterről 30 golyóval nem tudja AK-ból lelőni a vele szemben egyhelyben álló full vak CT-t.Sh1t vs shit döntőt várok felsőágon és a végső döntőben is. Azt a 3-5 mapot mindenképp érdemes megnézni.
ui: A nézőközönség viszont továbbra is szánalmas, mindenért panaszkodó gyerekekből áll. A legjobb az volt, amikor a srác a rájátszás legelején már az alsóágat akarta nézni, merthogy "az alsóágas csapatokat most látjuk utoljára". A köcsög casterek meg átváltottak inkább egy értelmesebb meccsre (ami nem is volt annyira egyoldalú, mint várni lehetett) a felsőágról.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz yuyizi #51150 üzenetére
Szép kés, grat !
Hasonlót tervezek majd a jövőben ha majd kicsit megszalad a trade. Bár valószínűleg Vanilla lesz belőle vagy valami olcsóbb Flip.Én eddig kb 6-7 ládát nyithattam ki miért ne alapon. Mondjuk úgy hogy nekem nem volt szerencsém.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
vzsryl
nagyúr
válasz yuyizi #50771 üzenetére
Szia!
Rangmókolás után hogy lett ennyivel kisebb a rangod? Én 1 éve DMG voltam, most meg LEM. Ha a novemberi szigorításra gondolsz, akkor az nem volt mókolás. Az igazi elszarás tavasszal volt, miután boldog boldogtalan feljutott sasig. Jelenleg egyértelműen kerek két ranggal könnyebb a rendszer, mint a rendes, régi változat, ami 2,5 évig volt (12 végétől 15 tavaszáig). Akkor ugyanígy tartottam a DMG-t, mint most a LEM-et, és semmivel sem játszom jobban, sőt...
Emlékszem anno ha SMFC vagy GE volt az ellenfélnél, akkor az 35-40 alatt nem lött. Most meg olyan SMFC-GE-k futkároznak több ezer órás játékidővel, hogy max egy régi DMG-LE szintet hoznak...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
htc07
addikt
válasz yuyizi #35309 üzenetére
32 bites oprendszeren szokott ilyet csinálni, a config mappában video.txt-ben kell a memlevel-t (vagy vmi hasonlót) 0-ra állítani, aztán az egész cfg mappa legyen írásvédett. (ha módosítani akarsalami beállítást a csgoban akkor ezt fel kell oldani előbb, majd előről az egészet).
hirtelen nwm tudom jobban elmagyarázni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz yuyizi #33557 üzenetére
Itt a ph-sokból és az ismeretségi körömből kiindulva kb. középre hoztad ki, szóval teljesen korrekt. Ha van benned egy kis tehetség, akkor akár sasig is elmehetsz, ha nincs, akkor maradsz nova, max. kala környékén. Silver-ig szerintem nem fogsz lezuhanni, hacsak nem kapsz zsinórban 3-4 meccsekre retardált társakat.
(#33558) miazmá: A "My market history"-t (piaci előzményeim) nyisd meg, és láthatod, mi lett a skinnel. Ha így sem, akkor nézd meg a trade history-t a raktáradban. Lehet, hogy egy okos scammer, csak néhány cuccod lopja el időnként, hogy ne legyen feltűnő.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Formula-1
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest