Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
kijött az új op, azt hittem már felrobbant a topik, erre alig egy pár hsz?
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Engem kidobál folyamatosan a játék mm közben...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Kijött az új pass, gondoltam feltelepítem újra a játékot, megjött hozzá a kedvem. Gondoltam hátha lesz 1-2 jó meccs így reggel Nuke-on, erre ahogy felérek szerverre már ki is dobott. Se hibaüzenet, se semmi. Vissza a szerverre, látom már az ellenfélnél is 3-an hiányoznak. A 10-ik körig bírtam, (körönként volt hogy kétszer kidobott) majd meguntam és ismét töröltem egy ideig a játékot. Szánalmas, hogy így kiadnak valamit.
Hogy megveszem e a passt? 100%, hogy nem. Ezért én pénzt nem fogok kiadni. Persze a skinek csodálatosak, de éppenséggel a játék nem működik. Végül is igen Gaben, így kell ezt csinálni, a pénz jön az a lényeg.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
atee
őstag
Elvileg csak AMD kártyákkal szarakodik Nyilván az AMD a hibás.....
If your game is crashing, it's due to the update. It's only happening to people with Radeon GPU's. Go to your video settings and turn Shaders to Low.
Also, Hitboxes are blown up now. There's no reason to aim. You can use shotguns to shoot people that are half way accross the map. Also, there is no way to get a headshot beings the hitboxes are blown up that I'm aware of.[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
Andris837
senior tag
És akkor még én állítgassak a grafikán, hogy menjen a játék. Hát kérem, ez vicc. Nem fogok állítani. Ezt a fejlesztést miért nem lehetett normálisan tesztelni?! Nem értem. A tesztelők mind Nvidia kártyákkal rendelkeztek? Szánalom.
-
wjbhbdux
veterán
Persze 1 hétig nem lehet ezt a passt se tradelni.
[ Szerkesztve ]
/s
-
errorcode06
őstag
Valaki elmagyarázná hogy mi is ez az operation és hogyan működik? Tavaly nyár végén kezdtem újra, és leginkább az érdekelne, hogy milyen hátrányok (vagy előnyök) érhetnek, ha nem/meg veszem meg ezt a csomagot, vagy mi a szrt...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
wjbhbdux
veterán
válasz errorcode06 #50510 üzenetére
Kifejezett hátrány nem ér, csak olyan előnyökből maradsz ki hogy nem kapsz az új fegyver skin dropokból, se a kapcsolódó ládából és nem teljesítheted a ponttáblára kirakható érmét polírozó küldetéseket amik kicsit változatosabbá teszik a játékot.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Lackki
őstag
AMD-m van, de egyelőre nem sírok az FPS miatt... jóval több átlagban mint egy CBBLE-n
Privátot hamarabb észreveszem
-
he7edik.
addikt
Már piacra is dobtam az új ládát.
Égő szöveg a flém vázon
-
őstag
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
regener
veterán
Jó lett volna az a Cruise map, csak 3-4 szintes fos és lófaszt sem hallani hogy merre van az ellenfél...
A másik meg hogy felmegy az ember DM-ezni és AWP-n kívül egyik fegyver sem adja, pedig ott áll előttem még P90-el is tunkolom és lófasz... Az FPS meg 170...Nem vagyok ideges, nem csesz fel a játék megint....már megtette
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz DrTechnoid #50518 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy olyan nagy az a kes a keprol, amugy pofas ezzel a skinnel.
Amugy nem tudom hogy valogatjak ki ezeket a skineket a ladakba, de a workshopokba 100x jobbakat latni.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
NyMRooD
őstag
Valaki tapasztalt olyat 20-80 közötti latency és 60+ fps mellett akadozik a játék? Futok egyenesen és időnként mintha egy pillanatra megállnék. Kb 2-3 hete csinálja ezt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
errorcode06
őstag
Dollárban igen.
Bár én még vacillálok egy pár napot hogy megvegyem-e. Mindenesetre az új nuke nekem tetszik, leszámítva hogy fele annyi FPS-em van rajta mint előtte (40-60, minden off & low)...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Arkennys
addikt
Király, elkezdtem küldetést, és szó nélkül bezárta magát. Sima versengőben is ezt műveli most?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
MarioAna
senior tag
Nagyon ügyesen a láda már most nem hozza vissza a pass árát, faszán megoldotta a piac
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A valaki tud nekem abban segíteni hogy miért áll le folyamatosan a játék? Az operation előtt nem csinálta.
Olyan mintha véletlenszerűen nyomnék egy ALT+F4-et.
W10 64bit
Esemény naplóban nincs bejegyzés.
Eddig nem volt vele baj hibátlanul működött.
Játék fájl ellenőrzés nem hozott eredményt, törlés újra telepítés sem.
Valakinek valami ötlet? -
expander
senior tag
a write only modot kell kikapcsolni
olvass vissza 2 hozzaszolast es megvan a valasz
-
-
ReFleXx
addikt
megint van atlatszo smoke bug, senki ne probalkozzon vele, mert a multkor is repult az OW ban erte.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
.LnB
titán
de jónak néz ki ez az új nuke. Még lehet én is rápróbálok egyet így sok év után.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #50546 üzenetére
Akkor megoldom azzal, hogy fel se teszem a gamet, holnapra úgy is van más játék terítéken. Azért köszi, hogy szóltatok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nosztalgia: Emlékszem még régen 1.6-ban mikor "cubehead" meg "highfps skins" modellekkel toltuk, hogy több legyen az fps. Most azért egy skylake-kel ne már. Mikor legutóbb próbáltam a GO-t volt 300+fps-em. Ezért nyilván csak bug ez a nuke-os dolog, meg olvasom, hogy AMD-ken leáll a game, nekem is ez van. Hanyagolom inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest