Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Titan stickerek rakétaként lőttek ki a marketen [link]
[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
Két gyors kérdés:
- Mi a sokat emlegetett tickrate?
- Milyen füles ajánlott? Leginkább itt a hangzás érdekelne, szoftveres 7.1 / hardveres 7.1 / kell-e egyáltalán 7.1, stb. Melyik módszerrel könnyebb beazonosítani a hangokat? Jelenleg egy sima sztereó fülesem van, azzal tökéletesen hallok és beazonosítok mindent, de ha lehet ennél is jobb, akkor legyen.[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Csak velem fordult elő mostanában, hogy botrány szervereket kapok MM-n olyan szempontból, hogy konstans 150+ a pingem? match közben próbálkozok mindenfélével, de semmi sem hatásos. Router, gép stb. reset. Persze DM-n, Casualon semmi gond nincsen.
-
ReFleXx
addikt
Ugy latszik nem 10 winhez van kotve a rank.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Feherfy
tag
Chroma 2-nek miért ment feljebb az ára, és miért pörög most ennyire a marketen?
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #49361 üzenetére
Ezt nem tudtam sry.
Bár a fenti konzolparancs sem sokat ér, engem Digisként 50-re állítva előszeretettel dobál be 60+ pinges szerverekre"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ReFleXx
addikt
lol
-
Xero
nagyúr
Azonnali jelleggel kellene nekünk 2 ember MM-re. Rang teljesen mindegy, csak szórakozunk (valószínűleg deagle only). Akit érdekel a dolog vegye fel ezt az accountomat. Köszi!
-
szebe
addikt
válasz eLit-MiLan #49372 üzenetére
Én tuti eladnám amíg lehet. A '14-es katowicei lanon kívül minden matricából annyit vásároltak be, hogy jódarabig telített lesz a piac, vagy még most kerül fel majd a java, ami szépen lenyomja az árakat.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
őstag
Miért mentek úgy fel az árak pár nappal ezelőtt?Lemaradtam valami bejelentésről? a kato 2015 fnatic holo 23ig felment, jó most visszacsúszott, de így is a többszörösét éri mint mikor vettem. Amúgy az hogy telített a piac az túlzás, ezekből napi 100 se cserél gazdát.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
szebe
addikt
válasz DrTechnoid #49377 üzenetére
Titan lendült meg, mert pénzügyi gondok miatt megszűnik az org [link]
A többinek vannak hullámvölgyei, teljesen kiszámíthatatlan. Egy-egy lanos meccs is számíthat, amikor sokan felugrálnak a bandwagonra, és vesznek jópár matricát, felaggatják a fegyverekre reklámozni, hogy ők most xy fanok.
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem a piac telített, hanem annyian vettek a verseny végén akciós áron matricákat, hogy ha a marketen nem is, de az embereknél rengeteg van. Sokan pár cent emelkedésre azonnal kiszórják, amijük van, így tulajdonképpen azonnal vissza is esik.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Feherfy
tag
A matrica érthető, de az eredeti kérdés chroma case -re vonatkozott.
Igaz csak pár centes emelkedés, de valamiért veszik mint a cukrot. Talán nem lesz belőle több drop?Szerk: az előbb még több mint 3000db eladásra szánt láda volt 0,08€ -ért, jelen pillanatban 410 db.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz lemusz #49374 üzenetére
Nem volt meg a 10. 9-et nyertem és egy darab döntetlenem volt épp az utolso. Nem volt törölt meccsem.
Xero, tovább gondoltam a deag only ötleted és csináltam gyorsba egy szerót, ahol csak deag-al lehet ölni és abból is csak HS számít. Ha valakinek lenne kedve jönni akokr az nézzen fel ebbe a groupba. Baromi unalmas tud lenni néha ez a játék ez meg igy egész fun lenne szerintem. Nah várlak titeket.
[ Szerkesztve ]
-
Revesz
aktív tag
Sziasztok
Mi igaz abból, hogy amíg nincs meg a rangom(10 nyert mm) addig csak napi 2 versengőt lehet tolni? Sehol nen találtam erről infót, de ki meg nem próbáltam eddig mert kézpénznek vettem(most meg melózok és b....a a csőröm, hogy igaz e vagy sem)
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz IMIIKE1998 #49389 üzenetére
Hová lett a novád?
-
mepet
addikt
Az, ha egyetlen ismerős online, na az tényleg szar érzés.
-
veterán
picit sok ezen az accon a bukott versengő, nem?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Az operationoknál szokott lenni olyan küldetés amit csak mm-en lehet megcsinálni? -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Esetleg van-e köztetek olyan, aki szerver üzemeltetéssel vagy hostinggal foglalkozik? (nem, nem azokra gondolok, akik előtelepített játékszervert bérelnek egy hostingtól webadmin felülettel)
Gugli és a tapasztalatok alapján realizáltam, hogy a source motor linux alatt sajnos nem támogatja rendesen a multithreadinget. Van-e esetleg olyan workaround, amivel némileg lehet balanszolni a magok terhelését, ezáltal javítani a teljesítményt VPS esetén? Nagyobb csomag bérlése sem megoldás, mert csak a magok száma változik, az órajel azonos marad, ennek már utánaérdeklődtem.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
-FLY->
őstag
Hali!
Csak informálódnék, easy irkálás valami retard dolog, vagy valami komoly cs-s folklór? Nekem valahogy nem áll kézre. -
wjbhbdux
veterán
válasz m_dawe #49398 üzenetére
igen, az alaplapi vackoknál egy fokkal jobb és van benne erősítő amivel hangosabb lesz minden, de előrébb jutnál egy minőségi fejhallgatóval a fröccsöntött műanyag SS helyett. a gyári helyett ezzel a driverrel az igazi a xonar sorozat.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest