Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77001) Találtgyerek válasza Lacccca87 (#77000) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Pedálra mehetne az előre hátra gomb. :DDD
Lehet buta kérdés lesz, de hogy lehet itt a CS 2-ben ládákat szerezni? A régiben kaptam egy csomó ládát, most meg semmi. Mondjuk még csak egy hete játszok a 2-vel.

06-3o/9759I39

(#77002) mepet


mepet
addikt

Mekkorat makoltunk tegnap... 6:12-nel kilepett egy enemy es sikerult visszahozni 16:12-re...

(#77003) Scale válasza Találtgyerek (#77001) üzenetére


Scale
őstag

Minden héten az első szint lépéskor tudsz választani 2 cuccot a 4ből amit majd felajánl, ezt látod a store-ban is ilyen ejtőernyős láda hogy aktív-e.
Kedd esténként van heti reset, viszont asszem csak akkor kapod ha van Prime statusod (megvetted a játékot).

(#77004) Találtgyerek válasza Scale (#77003) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Megnézem, de lehet az a baj, hogy nem vettem meg.

06-3o/9759I39

(#77005) wjbhbdux válasza Találtgyerek (#77004) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ingyenes fiókok nem kapnak, mert akkor minden bot ezt farmolná.

/s

(#77006) Scale válasza Találtgyerek (#77004) üzenetére


Scale
őstag

Ha anno csgot nem vetted meg, csak akkor töltötted már le amikor ingyenessé vált akkor tuti ezért nem kapsz droppot. Viszont csak ezért nem érdemes megvenni a játékot, hosszú hónapok után hozná talán vissza az árát.
Amiatt érdemes csak megvenni ha szeretnél Premier játékmóddal játszani de kezdőként aligha ezzel fogsz kezdeni, sima MM különböző mapok tanulására jó vagy casual persze.
Ha hosszútávra tervezel a játékkal akkor persze már most is érdemes megvenni hogy farmold a heti droppot amellett hogy később lesz lehetőséged Premierezni.

(#77007) Találtgyerek válasza Scale (#77006) üzenetére


Találtgyerek
addikt

A legtöbb mapot ismerem. CS 1.5-től végig játszottam. A legtöbbet a Source-al. Talán 1 új pálya van, amit nem láttam eddig, de már azon is egész jól tudok helyezkedni, mozogni. Nekem már csak kikapcsolódásra kell, annyira nem vagyok már ráfeszülve, mint régen. Jó lesz nekem az alap versengő rész is. Köszönöm a gyors válaszokat srácok! :R

06-3o/9759I39

(#77008) Spet válasza Találtgyerek (#76999) üzenetére


Spet
addikt

Anomaly megtette. Keress ra, hogy dumb way to play CSGO.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#77009) Yoshida válasza Lacccca87 (#77000) üzenetére


Yoshida
aktív tag

ilyesmi: [link]

ja bocs, pár hsz kimaradt közben :D

[ Szerkesztve ]

(#77010) Találtgyerek válasza Spet (#77008) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Megnéztem. Elég beteg a srác. :DDD

06-3o/9759I39

(#77011) bepken


bepken
veterán

szerintem a mute jelenleg nem működik a játékban... menüben be van kapcsolva az ellenfél automatikus némítása. - elindítok egy DM meccset, hallom, hogy virnyákol az egyik (ellenfél), rányomok egy "abusive communication" reportot is... és még ezt követően is hallom :F

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#77012) phenomHUN válasza bepken (#77011) üzenetére


phenomHUN
aktív tag

Bugos, a csúszkán kell lehúzni, ha nem némította alapból.

(#77013) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

link :DDD:DDD;] esküszöm hihetetlen hogy milyen játékot adtak ki... Az az érthetetlen számomra hogy egy ennyire sikeres játékot h lehet ennyire szarba venni...?

[ Szerkesztve ]

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#77014) bepken válasza MikeWazowski (#77013) üzenetére


bepken
veterán

mindenféle rosszindulatúság nélkül kérdezem, hogy szoktál amúgy játszani is a játékkal vagy csak ezekből a videókból vonod le a következtetéseket?

csak azért kérdezem, mert én rendszeresen írok be ide tapasztalt kis hülyeségeket, de egyik sincs még csak közelében sem az ilyen bugoknak. (értem ez alatt, hogy vélhetően a játékos bázis talán 1% vagy az alatti része érintett a hasonló bugokban)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#77015) mindfreak válasza bepken (#76997) üzenetére


mindfreak
őstag

Érdekes, hogy silver 1 és a dupla kala közötti embereket bevágták egy szemetes ládába és akkor játszhatnak, ahogy tudnak. Pedig van különbség a két véglet között.
De kajak valós, mert tegnap pl irányítani kellett jobbra-balra egy szerencsétlent nuke-on, mert nem ismerte a pályát. A másik meg minden körben lött 3/4-et. Mindkettőnek 4100 ratingje volt btw. jóvanazúgy.

(#77016) bepken válasza mindfreak (#77015) üzenetére


bepken
veterán

na ez például egy valós probléma a játékban, ami nem az 1%-ot érinti. én is nagyon remélem, hogy hamarosan javítják vagy legalább magyarázatot kapunk, miért így működik a rendszer (én is úgy gondolom, hogy bugos, de CSGO óta!)

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#77017) Spet válasza mindfreak (#77015) üzenetére


Spet
addikt

Elindították azzal, hogy már ratingnél 4k elo alatt is von a rendszer.

Bár attól függően még mindíg katasztrófa a játékos állomány 6k alatt, és még katasztrófább a magyar közösség.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#77018) Lacccca87 válasza bepken (#77016) üzenetére


Lacccca87
őstag

Javitani nem tudjak. Ezt a rank reset es sima MM en a prime ellenorzes elengedese hozta magaval. A rankok beallasahoz korabban is kellett 3-4 honap de azert utana is volt fura parositas.

En most sima mm be azt vettem eszre hogy erosen mozdult a jatekostomeg a magasabb rankok felé. Ezt onnam gondolom hogy indulaskor 3x annyi nyert mecs kelett pl. Silver elite bol feljutni Gn1 be mint most (gn2 bol dobott vissza 3 egyhuzamba bukott meccsbol silver elite master ig) amikor 4 nyert meccs utan ujra gn2 be vagyok. Elotte 9 egyhuzamba nyert meccs sem volt eleg gn1 be feljutni.

(#77019) Zsírkrétamen válasza Lacccca87 (#77018) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Én a sima MM-et nem is értem :F
10 kört nyertünk simán, 0 lose, minden meccsen 1-2. helyen végeztünk ilyen 20-40 killel. Majd kaptunk egy silver 2 rankot, mentünk még 5 wint és feljebb se dobott. Azóta MM-et sem szeretünk menni, vagy inkább a többi pályát "farmoljuk", mert nem 1x futottunk már bele abba, hogy a sima MM-et már nem veszik komolyan, késsel rohangászik az összes csapattársunk, illetve a tk is sokkal jelentősebb, szinte minden meccsen el kell jutni odáig, hogy meg kell lőni a csapattársat (nem lelőni, veszit 10hp-t kb) hogy vegye már észre magát. Aztán vagy kisgyerek és visszakézből megöl, majd aztán minden egyes körben megöl, vagy pedig felnőtt és felfogja hogy gáz amit csinál.
A legutolsó Nuke MM-ünkön 8:1-re vezettünk, a csapattársaink elkezdtek unatkozni, vagy blokkoltak, vagy beflash-eltek, minden fegyverüket eldobták és késsel rohangásztak a pályán, vagy pedig egymást boostolgatták és a pályát nézték. Kurva idegesítő volt, hogy amikor meghalltunk ezeket kellett nézni. 12:10-re nyertünk csak végül miattuk.

Premier sem jobb, 3.800 pontunk lett, így kapunk instant fejest is, meg olyan enemy-t is, aki életében nem látta még a pályát. Szerencsére ezt legalább komolyan veszik a legtöbben, így ha még bénák is a csapattársak, nyerni akarnak és nem akadályozni.

(#77020) Scale válasza Spet (#77017) üzenetére


Scale
őstag

Engem ha összedob magyarokkal nem is fedem fel magam (profilomról se látják) hogy magyar vagyok mert 100ból sztem 95 ilyen esetben szégyellem a helyükben is magam.. tegnapi példa: soloztam, rajtam kívül 2 2es premade, egyik magyar ezek közül egy magyar (nevükből egyértelmű volt).. első négy kört nyertük , ment is tőlük a kör végi dicséret úgy általában, mondom végre egy normális magyar páros, aztán utána nem úgy jött ki a lépés a másik premadenek, egyik srác nem tudott szinte semmit meglőni, na ami azután kezdődött tőlök az elviselhetetlen volt és felvállalhatatlan, k. anyázták a csókát végig, amikor egyedül maradt még 1v1-ben is végig flameltek, egyik ordított, kiröhögték...
Néha kivettem a muteot a meccsen de gyorsan vissza is került. Ebből látszik hogy ilyenkor már nekik az se számít hogy megnyerjék a meccset, többet ér nekik hogy kiélhessék az idiozitmusukat.
Jó nem azt mondom hogy más nemzetnél nincsenek ilyenek de azok annyira nem tudnak zavarni mint nyilván a sajátom. :(

@Zsírkrétamen:
Engem mirageon ilyen 75% WR-rel silver4-be rakott, kb fixen soloban nyomtam, hát ennek se lehet annyira örülni :DDD

(#77021) Zsírkrétamen válasza Scale (#77020) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Mi eddig a Mirage, Inferno, Office és Nuke mapokat csináltuk meg, 90%-ban duóban a párommal, a maradék 10%-ban meg fullos csapattal.
Office-Nuke pályákat csak duóban, minden meccset nyertünk, javarészt tényleg silver rankban lévő kezdőket kaptunk, de volt 1-2 nehezebb meccs is, ahol az ellenség is kala szinten lehetett (régi rendszer szerint). Azt nem értettem, hogy ha minden meccsben felényesen mi öljük meg a legtöbb embert, sok esetben már több frag-et össze se tudunk szedni, akkor miért adja ugyan azt a rangot egy olyan embernek is, aki mindig az utolsó helyen végzett (akár 0 killel meg ilyenek).
(Persze alapvetően pont nem érdekel mit kaptam, csak akkor zavar, ha valaki szintekkel bénább de megadja neki a rendszer ugyan azt.)

(#77022) MikeWazowski válasza bepken (#77014) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Való igaz, hogy parkoló pályán van jelenleg nálam a játék, és lehet hogy a játékosok 1%at érintik ezek a bugok, de akkor is szánalmas. Mutass egy játékot ahol ilyenek történnek...
Azért linkelgetek, mert anno mikor mondtam hogy lövöm ct kezdőn az embert, és nem történik semmi még én voltam a béna... Meg olyan nem lehet, elnéztem stb. Továbbá próbálnak itt győzködni h nincs gond a játékkal...

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#77023) Scale válasza Zsírkrétamen (#77021) üzenetére


Scale
őstag

Igen maga a pontszám, meg a rang engem se izgatna csak amikor full random a rendszer és nem a skilljuk alapján kapják az emberek ezeket és emiatt full fel van borulva az egész játék ahogy írtad vagy írták is hogy egyik meccsen ugyanazzal a ratinggel full vakon van, a másik meccsen vagy ugyanazon egy másik ember meg kb szintekkel feljebb lehetne..

(#77024) mepet válasza Scale (#77023) üzenetére


mepet
addikt

Szerintem foleg a csapaton mulik. En legalabbis mikor 2k pontosokkal jatszom, meg amikor 10k pontosokkal jatszom, kb ugyanannyit sebzek/olok... Valahogy lemegyek/feljovok osztonosen arra a szintre, ahol a csapat van.

Egyebkent pontosan ugyanugy, mint a meltan elfeledett csgo-ban a rang foleg a jatekostarsak rangjan mulik. Ha a besorolo meccseket 10k-sokkal jatszod, neked is 10k koruli pontod lesz, hiaba a tudasod ennel sokkal kevesebb vagy tobb.

Rangot akarsz lepni? Jatssz nalad magasabb rangu csapattarsakkal! ;)

(#77025) bepken válasza MikeWazowski (#77022) üzenetére


bepken
veterán

most ez komoly? :D mutassak EGY játékot, ami kiadásor egy kalap szar volt???? ezt gondold át szerintem újra. erről a szomorú jelenségről szól a játékipar legalább az utolsó 10 évben... és ezzel nem azt állítom, hogy ez így rendben van. max a Valve maradt ki ebből a buliból azzal, hogy nem igazán adott ki új játékokat ugyebár.

én nem a valóságtartalomban kételkedtem eddig sem...vagy hogy bárkinek a képességeivel van probléma. tényleg csak érdekelt, hogy ilyesmivel személyesen is találkoztál e mostanában (!)

ma jött egyébként valami sub-tick rendszert érintő patch. pontosan még nem sikerült értelmezem, mi is változott, de remélhetőleg tovább javult a helyzet.

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#77026) mepet válasza bepken (#77025) üzenetére


mepet
addikt

No Man's Sky

(#77027) csurenzoo válasza MikeWazowski (#77022) üzenetére


csurenzoo
aktív tag

Legszomorúbb a Battalion 1944 volt. Mikor kijött a játék a menüig lehetett eljutni, aztán lefagyott :D

(#77028) MikeWazowski válasza bepken (#77025) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Minden játék béta állapotban jelenik meg, ezt elfogadom. De általában rövidebb idő alatt javítják az ilyen kiba nagy bugokat. Az hogy egy cod szarul van optimalizálva, ok. De h lövöd az embert és nem sebez az azért vicc. Ilyen hitbox csuaszasokkal az életemben nem találkoztam pl codba. És nem egy hete jött ki a cs2.... És hogy inkább javulna minden, minden egyre szarabb, és egyre súlyosabb hibák jelennek meg. Ez az én véleményem, nem kell elfogadni.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#77029) wjbhbdux válasza MikeWazowski (#77028) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Én úgy érzem, hogy a CS2 létezése és gyors kiadása egyészében egy nagy beta teszt a Neon Prime-hoz, hogy ott már ne legyenek alapvető dolgokkal bugok, ha bejelentik nemsokára (Game Awards..?), és az lesz a Valve üdvöskéje a Dota után, ha igaz hogy IceFrog is dolgozott rajta és már 5 éve készül. CS meg elvegetál, ígyis-úgyis játszanak vele.

/s

(#77030) Scale válasza mepet (#77024) üzenetére


Scale
őstag

Kár hogy nem lehet ezt is beállítani hogy milyen rangúakkal akarsz játszani :DDD
Amúgy eskü inkább várnék többet a queueban és találna értelmesebb matchet mint így hogy talál premiert 10 mp-n belül de ilyen fostos eloszlásban.

(#77031) Lacccca87 válasza MikeWazowski (#77028) üzenetére


Lacccca87
őstag

Milyen nagyobb bugokat? Azokat amik szökő évente 1x fordulnak elő? Mint pl a linkelt flash bug? (ami egyébként lehet simán vga driver bug, volt már rá példa, vagy átverés sima internetpontok szerzéséért [kb ezért él a redit] csalással párosítva).

Továbbra sem értem miért állítasz valamit egy olyan játékról amit bevallottan parkoló pályára tettél jelenleg és nem igazán van tapasztaltod róla. Így nem is értelmezhető a szerinted minden egyre rosszabb kifejezés.

Hétfő óta sikerült letolni több mecset is konkrétan egy buggal sem találkoztam.
Ami zavaró az még mindig a serverek kapcsolati minősége mert még mindig többször látom felvillanni a "loss" jelzést mint normális lenne (korábbi CSGO-s tapasztalat alapján, illetve privát pub serveren most sem nagyon látom).

Egyébként nincs gond, ha a COD bejön akkor lehet oda menni. Ott majd sebezheted az ellent a x ezer szintre farmolt fegyverekkel (vagy befizetett...khmmm P2W....khhhmm).
A CS-t meg hagyd meg annak aki úgy szeretne játszani hogy a skill számít. :U

(#77032) pRoject22 válasza MikeWazowski (#77028) üzenetére


pRoject22
őstag

Mi tegnap full teammel mentünk vagy 4-5 meccset egymás után, és nem éreztem semmilyen lagot, ahova lőttem ott adta be tűpontosan, és erre a mai mai update még rátesz egy laptáttal.

Már lassan kezd elfogadható állapotban lenni a játék

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#77033) Zsírkrétamen válasza mepet (#77024) üzenetére


Zsírkrétamen
senior tag

Ezzel nem annyira értek egyet.
Én a go-t már fullos csapattal kezdtem, mindenki minimum nova 4 volt, de inkább felette, silver elite rangot kaptam (azthiszem). Mivel akkoriban 100%-ban a tabella alján voltam, amikor buktunk, még ezt a rangot is lejebb buktam. Aztán persze sokat gyakoroltam solo-ba, gyakorló pályákon, így végül hamar feljebb jutottam, a csapat végig kala szinten mozgott.
Most a premiert duóba toljuk, az első 4 meccset buktuk, majd zsinórba 7-et nyertünk, következő nap a maradékot szintén csak nyertük, 1500-as pontot kaptam, a duó társam (aki amugy tényleg silver szinten játszik és mozog, kevesebbet öl nálam, nincs pálya ismerete) pedig 1800-as pontot kapott. Persze azóta szintén csak win-elünk, én most 3800-as szinten vagyok, ő 3400-ason. Mivel a csapat többi része rang nélküli, így most nem játszunk vele tovább, mert nem tudjuk ők milyen pontokat fognak kapni.

(#77034) MikeWazowski válasza Lacccca87 (#77031) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Ok, jó megmondtad a tutit. Megint magas lovon ülsz.
Elfogadom hogy javul a helyzet, majd játszok is később, mert én cs-n nőttem fel kb. Imádom, és a cod előtt volt/van/és lesz mindig. Jó játékot mindenkinek.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#77035) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Most már elérhető a demo letöltése.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#77036) bager13 válasza Shkiz0 (#77035) üzenetére


bager13
aktív tag

Na végre, ez jó hír

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#77037) Scale válasza Shkiz0 (#77035) üzenetére


Scale
őstag

Na, végre már, ezután tuti nem lövök acet meg semmi értelmes megmozdulásom se lesz :DDD

(#77038) Serpiko


Serpiko
addikt

A játékban a bal alsó sarokban lévő időt illetve számsort mivel lehet kikapcsolni?

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#77039) wjbhbdux válasza Serpiko (#77038) üzenetére


wjbhbdux
veterán

r_show_build_info 0

de azért van ott, ha valaki hibát jelez könnyebben azonosítható legyen.

/s

(#77040) Serpiko válasza wjbhbdux (#77039) üzenetére


Serpiko
addikt

Értem köszönöm. Engem zavar ennyi.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#77041) Serpiko


Serpiko
addikt

DM után nem ad XP a játék? MM kell tolni hozzá? Vagy hogy is van pontosan? Jól látom 14,29 euro és utána jár. Hm.

[ Szerkesztve ]

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#77042) wjbhbdux válasza Serpiko (#77041) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Ha nem változott GO óta akkor

Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP

Meg van valamennyi hét eleji bónusz, meg limit amikor már csökkentve ad, hogy heti pár szintlépésnél ne menjen több. Jutalom csak 1 szintért jár hetente, ha megvan a Prime status.

[ Szerkesztve ]

/s

(#77043) Serpiko válasza wjbhbdux (#77042) üzenetére


Serpiko
addikt

Értem akkor megis veszem aztán majd lesz valahogy.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#77044) bepken válasza wjbhbdux (#77042) üzenetére


bepken
veterán

annyi még, hogy limitálva is van a heti maximális XP - tehát konkrétan egy idő után nem kapsz több XP-t (pontos számokat nem tudok sajnos én sem)

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#77045) Lmh


Lmh
őstag

Vki tudja mit állíthattam el, hogy ha el akarok vmit adni ingame az inventorymból, jobbklikk - sell és nem a marketplace jön be hanem a google.
Vagy ugyanez ha ingame meg akarok nézni egy profilt, akkor is megnyitja a böngészőt és a google jön be a profil helyett.

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#77046) fatikajoker


fatikajoker
csendes tag

Nyugtassatok meg, hogy nemcsak nekem vágta szét a tegnapi frissítés a gamet.
Olyan laggok és szakadások vannak amitől játszhatatlan lett. Természetesen felhívta a figyelmem a játék hogy nézzem meg legújabb driverem van-e?! :C

Ez a besorolási rendszer is egy vicc.
Main acc 1600 elo, baby accon meg 7800 :D
Egy tuti, hogy az egyéni teljesítmény értékelése abszolút eltűnt,
hiába lövök 30-at, mikor olyanokkal játszok akiknek fogalmuk sincsen melyik naprendszerben vannak. És szomorú hogy nem csak 1-2 ezres pontszámoknál, hanem 5-6 ezernél is :F
Mindig soloztam sas körül vagyok, de lehet most jött el az ideje az unistallnak :K

MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu

(#77047) Lacccca87 válasza fatikajoker (#77046) üzenetére


Lacccca87
őstag

Ezt az akadozást én is észrevettem ahogy ma elindítottam 1 rövid időre megnézni valamit.
Ha nem csak elszigetelt esetek a mieink akkor szerintem villám sebességgel ki fogják adni hozzá a hotfixet, vélhetően még ma este.

Én speciel betudtam annak hogy túl gyorsan haladtam (értsd úgy hogy alig hogy megláttam a menüt már mentem is megnézni egy mappot nem adtam időt a rendes betöltésnek) ezt a laggot már a menüben is ahol nekem max 120 ra van állítva az FPS ami normál esetben fixen annyi is de most ugrált rendesen.

Viszont ha ettől eltekintünk akkor elég sok jó dolgot csináltak és javítottak. Ami az egyik legfontosabb hogy végre linuxon is lehet használni custom mappokat "insecure" nélkül, így újabb lépést tettünk afelé hogy visszaálljon a rend a közösségi servereken.

És szerencsére Infernon banánba is kijavították a kis rést ami engem rettentően zavart a fényes pontjával amikor T rámpa felé nézünk jobb oldalt még beugró előtt speciel azt a bugot pont jelentettem nekik :DDD

[ Szerkesztve ]

(#77048) MikeWazowski


MikeWazowski
addikt

Nekem is laggol a frissítés óta.
Ám azt hogy lehet beállítani, hogy középen fent a player képeket ne lássam, csak a számot? :F Tegnap Hiko-nál láttam.

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#77049) Lmh


Lmh
őstag

Én 1 honap kihagyás után, most mentem 2 meccset. Meccsenkent 3-4szer fagytam ki. Meccs kozben, menuben, meccs vegi eredmenyhirdetes screenen...full random.
1 honappal ezelott is ez volt a helyzet. Amugy a játék szépen fut ha fut de ez olyan idegesito, h adok neki ujabb 1 honap szunetet.

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#77050) Lacccca87 válasza Lmh (#77049) üzenetére


Lacccca87
őstag

Valami mas lesz ott a gond. 1 honappal ezelőtt megmost se fagytam. PC es az OS meg driverek rendben? Esetleg OC valamin?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.