Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
válasz chrisnagy13 #50700 üzenetére
Azzal tényleg nem, de itt nem ez történt.
-
_-ORANGE-_
senior tag
-
_-ORANGE-_
senior tag
Előbb mentem 1000-2000 órásokkal smurfömön, full késes volt a 4 ember, asiból 2, cyrexből 4, doppler, stb, de lőni egyik sem tudott, és szidtak, ha nem hoztam le az 1v4-et. (16-12-re szoptunk ki)
[ Szerkesztve ]
-
Qmi
tag
Az ilyen napokért érdemes CS:GO-zni Bárcsak reális mennyiségben adatna meg, nem pedig csak egyszer-egyszer XD
Hacker Accountja: Daniele
Csapattársai olyan lövésekkel nyitottak, hogy gondoltam is bennem van a hiba DMG szinten.... De könnyen meglehet hogy nem
-
barni1122
tag
Csak nekem van elegem ebből a túlbiztosított késleltetős idióta trade rendszerből. 7 nap ban, mert visszavontam egy ajánlatot. Kivártam.OK. Telefonnal steamguard beállít. OK. Belépek böngészőből, erre megint 7 nap, mert "új eszköz", pedig rohadtúl nem új. Most ott tartok, hogy basszák meg az egészet.
-
zkas90
senior tag
válasz chrisnagy13 #50706 üzenetére
Sanszosan ez a jelenség volt jelen a linkelt videóban is:
Discrepancy of defuser model between client side and server side.Tehát mást látott a játékos és mást aki csak nézte.
-
bager13
aktív tag
válasz barni1122 #50708 üzenetére
Nem véletlen , hogy ilyen lett a rendszer. Vagy betartod a játékszabályokat vagy nem cserélsz. Ennyi.
Telesírjátok az összes topikot, ha már két gombbal többet kell megnyomni. Kíváncsi lennék mit kezdtetek volna a C64-es időkben?Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
geristar
tag
Szopat ez a játék. Utolsó 5 meccsemből háromban mindig volt afk. Volt egy full orosz csapatom. Kétszer klán ellen kellett küzdeni úgy, hogy a csapatom nem kommunikált. Ma hozzám sorsolta a hülyéket.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hi. van olyan aki jártas az opskin oldalon? a kérdésem az ha odadom nekik az eladni kívánt skinem és kiteszem eladásra, viszont ha meggondolom magam azt vissza tudom kérni?
-
gtamate2
veterán
-
rumos XIII
aktív tag
izgi ez a GA vs pixel
-
Evome
senior tag
Tudja esetleg valaki a választ ?!
1 hete össze raktam egy 100% új gépet, minden tyetye remek.
Steamen most CS:GO-z ni akarok, de ez az egyetlen dolog ami laggol...
Leszedtem a Rustot, H1Z1, Division beta, awesomenauts... mindenhol nagyon remek pingem van.Vadonat új gép, friss minden, de mégis baja van a CS:GO nak....
Valakivel történt már ilyen ??
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
válasz regener #50729 üzenetére
Most a 6. körben kénytelen voltam kilépni mert 2 körön át 996 volt a pingem, és testeket dobált minden felé a játék ha megnyomtam a W-t....
Nem csak a játék elején csinálja sajnos.Fogalmam sincs mi ez, de csak a cs:go nál van.
[ Szerkesztve ]
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
ReFleXx
addikt
Valahol olvastam hogy heti 3 drop van, 2 lada + 1 skin, ez mennyire valos? Ezutan mar a heten nem adhat droppot a game valoban?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
0.44
tag
Hello! Van ra lehetoseg, hogy kikapcsoljuk a fegyver skineket? (globalisan)
-
0.44
tag
válasz rumos XIII #50733 üzenetére
aaa koszi.
-
laceszgamer
addikt
válasz ReFleXx #50731 üzenetére
Hát igazából mióta kijött az Operation esett pont két láda meg egy skin... Eddig toltam 15 órát versengőt, de sehogy se akar 4. drop esni, lehet valóban ez a két láda 1 skin most a limit.
Bár az is gáz, hogy a küldikre CD-t tettek. Elszórakoztunk volna a coop mókával, de így elég necces a CD miatt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
őstag
válasz -=Vacsek=- #50717 üzenetére
Már vettem ott skint, és kipróbáltam az eladást is. Odaadod a botnak a cuccot,és kis idő múlva meg is jelenik a tétel az accountodom.Tényleg flottul működik minden , a regisztráció a authenticator miatt kicsit körülményes,de lássuk be , ezer eurós skinek sorsa a tét. Ha mégse akarod eladni a skinedet,akkor meg visszakéred az eladásra szánt tételt, amit a bot gift formájában vissza is ad.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
törölt tag
Versengőben a chat kikapcsolható? Lassan napi szinten beajánlják anyámnak a méretest és már nagyon unom.
-
Arkennys
addikt
válasz rumos XIII #50723 üzenetére
Az a 4v5 kör főleg izgalmas volt, amin végül kb elment a meccs OT előtti eldöntése, és nem volt újrajátszható.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
törölt tag
válasz _-ORANGE-_ #50741 üzenetére
Ja hogy azzal letiltom chatről is? Lol, köszi
-
mepet
addikt
válasz DrTechnoid #50738 üzenetére
Én is használtam már az opskins-t, nálam is minden rendben volt. Annyi csak, hogy kifizetésnél heteket kellett várni.
-
Gery9112
őstag
Sziasztok!
Most, hogy kijött az új operésön megjött a kedvem újra a cs-hez és filózom a pass megvételén. Az eddigiek kimaradtak és lenne egy hülye kérdésem. Ha jól láttam csak egy bizonyos ideig megvehető a pass és azt szeretném kérdezni, hogy a megvásárolt tartalmak az idő lejárta után is elérhetőek lesznek? Gondolok itt a coop és normál küldetésekre vagy csak az addig elért eredményeim maradnak meg és minden más tartalom törlődik ?
Előre is köszi a választ.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
papci80
csendes tag
Üdv,
fanobetet használja valaki?
nekem nem engedi feltölteni a skineket depositnál, betölti őket de egyet sem tudok kijelölni, mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ötszörös nagyítású teleobjektívre váltott a Xiaomi 15 Pro
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen processzort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség