Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68001) szebe


szebe
őstag

Remélhetőleg az útlevelekkel nem lesz gond ;]
Ha jól tudom, már a kvali előtt el kellett küldeni a scan-t

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#68002) I Am^^ válasza tescodr (#67998) üzenetére


I Am^^
tag

bár megfogadtam, hogy nem írok ehhez a témához többet, de az hogy meggyanusítotok azzal, hogy korábban is csaltam.....hát hogy is mondjam. Bántó. Bár ha belegondolok, jogos, de nah.
Lehetne eszem, de adise is leirta, hogy a hozzászólásaimból kiindulva nem vagyok egy agysebész. :D Nem tudom, így 0 ismerettséggel pár hozzászólásból hogy derítette mind ezt ki, lehet ő egy varázsló.

Nah de szeretnék neked mutatni valamit: Ez itt mutatja hogy pontosan milyen kategóriájú cuccot vettem, ami le fog járni

kategória

Ez itt mutatja hogy a Bronze az 1 hónapost jelent
bronze.

Ez itt azt, hogy mikor regisztráltam, és aktiválni kellett. A dátumot figyeld.
aktiválás
Ez meg csak egy értesítés, hogy lejár és ha nem hosszabítom meg, törlik az accountot. Ez meg is történt, most ki is kipróbáltam, nem tudok belépni az oldalra.
értesítés

Ha nem elég valahol a fizetési bizonylat is megvan. Hogy mikor vettem meg. Csoda hogy ezek megvannak, hiszen nem vagyok egy agysebész.

Minden jót Nektek!

[ Szerkesztve ]

|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.

(#68003) adise válasza I Am^^ (#68002) üzenetére


adise
őstag

köszi, hogy ezzel a kommenteddel csak mégjobban megerősítettél az igazamban :B

(#68004) lemusz


lemusz
addikt

Az lenne szép, ha Major-re jutnának le. Gondolj csak bele milyen karaj lenne egy full magyar csapatnak drukkolni.

(#68005) tescodr válasza I Am^^ (#68002) üzenetére


tescodr
tag

Bántónak lehet bántó,de a jelenlétedben is elmondtuk mi a véleményünk a csalókról.Te is bőszen bólogattál és helyeseltél,erre fel te is használod,az nem csak saját magad arcon köpése hanem azoké is akikkel játszottál.A PH-s közösség pedig különösen rühelli a csalókat, jogosan.Még ha voltak köztünk ellentétek is ebben mind egyet értettünk.Emlékezz csak mikor egy meg nem nevezett személyről hetekig ment a vita hogy csal vagy csak PRO.Aztán mikor kiderült az igazság röpült is a mixekről.Az ha valaki béna ebben a játékban az egy dolog max 1-2 h*lye beugat érte de a többség le se tojja.Ellenben ha csalsz azzal a barátaidat és a játékostársaid károsítod meg,azokat akiket esetleg kedvelsz is.Ne csodálkozz és ne essen bántásképp ha ezek után köpnek rád....te is köptél rájuk mikor azt a szutykot megvetted és elindítottad... :W Azt meg pláne ne gondold,hogy valaha is hisznek ezek után neked bármilyen igazolást linkelsz is.Mind1 Részemről lezártam a dolgot... ezen nem lehet szépíteni,de ne csodálkozz ha ezek után nem akarnak majd veled játszani... :(((

[ Szerkesztve ]

(#68006) qdak


qdak
addikt

ma nagyon sz*r volt le rontottam a kdr em hiaba scout oltam, (mas nem jutott) szerencsem se volt, hosszun volt, h 3 kulonbozot hit el tem, vagy hitelek o leszed wp vel, kerdem en mibe jobb aki wp vel el tud loni ha en hitelem ? sokszor 1 nyamvadt pontot se kaptam pedig volt 1-2 hit... a kiraly csapattars 30 hp t se tud elloni, aztan bele is sotetoltem a mezonybe vegul minus os stattal zartam, szinte csak pisztolyom volt...

mostaniba meg en kaptam kick et?! ha egyszer nem hajlandok velem jatszani, normalisan, csocselek modjara mennek, meg danol a mic rofonba, szolok h segitsenek, csesznek ra, old meg sz*r fegyverrel, 3 ellen...
[kép]

2.046 volt :(((
azt olyan rabol pontot tolem, akit folyamatosan hit eltem dupla ajto nal, csak neki kerul wp re... hat sztem nem jobb nalam... :F

[ Szerkesztve ]

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#68007) bager13 válasza qdak (#68006) üzenetére


bager13
aktív tag

Ez egy csapatjáték, tisztán látszik az irományodból, hogy te nem vagy csapatjátékos. Mindegy ki lövi le az ellent a lényeg, hogy nyerjetek. Gondolom ott is előadod ezt a rage-et, azért akarnak kirúgni.
Elárulok neked egy titkot. Én soha nem baszok le senkit semmiért! Ha tisztán az ő hibája volt akkor is bemondom, hogy NT. 1v1-ben nem üvöltöm be , hogy szerintem hol az ellen, mégha tudom is. Mindig dobok fegyvert , ha tudok. Sokszor kimegyek csalinak és lelövetem magam, csak hogy a kör meglegyen. Azt is érdemes betartani, ha meghalltál, ne pofázz bele a körbe. Szerintem te sem örülsz neki, ha folyamat jön a szöveg, hogy ide menj vagy oda. A lényeg, hogy válts szemléletet!

[ Szerkesztve ]

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#68008) Gentlelelele válasza qdak (#68006) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Ameddig nem tanulod meg a játék mechanikáját(tanulj meg spórolni, hogy ne csak scoutra teljen, körre megy a játék nem kdr-re stb) addig ne nagyon epedezz nagyobb rangért, illetve addig sem ameddig ilyen mentalitással (a többiek szarok, csak én nem) indulsz neki játszani. :) justsayin

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#68009) qdak


qdak
addikt

sztem csapat jatekos vagyok, amig ok is partnerek, de ha nem ugy mennek ahogy megegyezunk, abbol csak halal lessz.
a jobb vagyokot a wp s ellensegre ertettem, mikor kb 5-10x elobb hiteltem le scouttal, rgo ha nekem is wp m lett volna en olok, erre ertem, h nem jobb nalam.
mukodik a scout+deagle, ha a tarsaim is caspat reszei, nem b n csucsulnek 3an mikor segitseget kerek a n
majd mivel nem jonnek, kapok rovidrol es hosszurol, ami nem igazan tultlheto, es kisse flusztral mikor tobbedszer ugyanez van.
multkor mikor irtam, h kiraly volt, ott ct oldalon, mukodott, h bevedtek oldalrol, nem mentek ki kemenykedni.
biztos nem vagyok a legjobb csapatjatekos, meg hajlamos vagyok belefasulni is.
de olyan csapattars aki enekel a microfonba, h ne haljal semmit, hat sztem ti se szivesen lennetek vele.
en pl biztos nem mennek ki csalinak :D

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#68010) Gentlelelele válasza qdak (#68009) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Egy Le szintig bőven ellehet jutni úgy, hogy csak a saját játékodat játszod :) És nem, nem te nyertél volna, ha wp-d lett volna SG helyett. Sg-vel gyorsabb vagy scope-olva, mint wp-vel ergo, wp-vel lassabban tudsz pickelni és jobban tud reagálni az ellenfél, aki amúgy is előnyben van, azért mert ő vár le téged. Ha csapatjátékos lennél, akkor igenis kiugranál azért, hogy így baitelve jobban tudjatok tradelni.
Továbbra is tartom az előbbi állításom és nincs olyan, hogy csapat miatt nem tudsz tovább jutni cs-ben, mert ez tipikusan egy olyan játék, amit le tudsz 1v9ezni, ha elég jó vagy. Ha több száz meccs után is ugyan azon a szinten vagy akkor az a jelenlegi szinted, ami után nincs tovább, vagy többet kellene gyakorolnod. Jusson eszedbe végre, hogy ugyan annyi esélye van annak, hogy a rendszer az ellenfélbe sorol hülyéket, mint hogy hozzád. :)

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#68011) GhanBuri Ghan válasza qdak (#68006) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Nem mondták a többiek, hogy eco kör? p250, pár gránát, így szinte biztos le lehet szedni legalább egy-két ellenfelet (sokszor T-ként még nyerni is a felvett fegyverekkel), két ilyen zsinórban, és telik rifle/wp-re.
Ha minden körben force-oltok, akkor persze, hogy végig hátrányban vagytok.

(#68012) dugo_ válasza GhanBuri Ghan (#68011) üzenetére


dugo_
veterán

Silverben eco? ;]

(#68013) szebe válasza qdak (#68006) üzenetére


szebe
őstag

Jól értem? 2.046-ról leesett 2.042-re a kdr-ed? Micsoda problémák :DDD
A kedvedért megnéztem, nekem 0.937, mindez fixen supreme-globál.

Felvetődik bennem azért a kérdés, hogy ecozni szoktál-e (szoktatok-e), mert nem az első alkalom, amikor említed, hogy csak pisztoly jut, meg az állandó scoutozások.
Egy körben nem veszel semmit, következőben van pénzed awp-re, és akkor ha tényleg gyorsabb vagy, lefarmolod őket.

"en pl biztos nem mennek ki csalinak :D"
Nem, nem vagy csapatjatékos :N

Folyamatosan azt hozod fel, hogy te előbb találod el az ellenfelet, de más meg "lelopja". Nem, ilyen nincs. Hagyjuk már el ezt a publik beidegződést, hogy az a jobb, akinek több frag-je (/pontja) van. Fociban akkor kapásból a védők szarok, mert kevesebb gólt lőnek? CSAPAT van, nem individuum.
Ha zavar a sikoltozása/éneklése, némítsd le (tudod, jobbklikk a nevén, "block communication"). Pár kör múlva oldd fel, ha még mindig változatlan a helyzet, akkor vissza.
Néha neked se ártana alkalmazkodnod másokhoz, mert ha mindenki fújja a saját igazát, akkor semmire nem mentek.

A végére egy jó tanács, csak így offban. Az írásképre odafigyelhetnél, mert borzasztó olvasni a hozzászólasaidat.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#68014) bager13 válasza Gentlelelele (#68010) üzenetére


bager13
aktív tag

Annyiban egészíteném ki, hogy magasabb szinten azért kevesebb dologra kell figyelni. Elég egy szöget tartanod, mert a csapattársaid tudják a dolgukat és stb...

Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

(#68015) GabN73


GabN73
addikt

w0xic nélkül megy valószínűleg a HR Denverbe? Nem kap vízumot.

dugø
P90, rush b ;]

[ Szerkesztve ]

(#68016) qdak válasza szebe (#68013) üzenetére


qdak
addikt

tudom angol billentyu bocsi
vegre most volt 1 jo kor, volt kommunikacio, drop egymasnak es nem hagytuk sz*rba a masikat, se engem.
majd egyszer tolhatnank, aztan eldontitek :D
van akihez nem tudok alkalmazkodni :)

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#68017) gtamate2 válasza qdak (#68016) üzenetére


gtamate2
veterán

A windows-ba átállítod alul magyarra és mennek az ékezetek frankón.+ altgr+j=í

*Sn0w

(#68018) szebe válasza qdak (#68016) üzenetére


szebe
őstag

Nekem is angol a bill-em ;)

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#68019) #67947008 válasza qdak (#68016) üzenetére


#67947008
törölt tag

Nem az ékezetek hiánya miatt rossz az írásképed.

Pár idegesítő dolog:
Nem ismered a kis és nagy betűket.
Ahol már új mondatot kellene kezdened, ott is még az előzőt folytatod. A vesszőt nem a pont helyettesítésére találták ki.
"b n", "a n" és "3an" - Ezeket úgy szokás írni, hogy B-n, A-n és 3-an.
"ha a tarsaim is caspat reszei" helyett "ha a társaim is a csapat részei"

...stb stb stb

(#68020) gyáliSanyi válasza RexpecT (#67943) üzenetére


gyáliSanyi
őstag

Most VAC kitiltásnál vagy Vac bannál a profillal már nem játszhatja a játékot és a fegyver skine-i is benntmaradnak ilyenkor?

Live poor, die ritch.

(#68021) Cirkaloo válasza gyáliSanyi (#68020) üzenetére


Cirkaloo
tag

Pontosan.

A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!

(#68022) vzsryl válasza gyáliSanyi (#68020) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Így van, szóval rohadt gyorsan töröld a wh-t, mert úgy jársz, mint a leányzó múlt héten.:D

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#68023) ЯΞD


ЯΞD
senior tag

Ma azzal fogadott a játék, hogy valami csaló volt a csapatunkba. És hogy mi is kapunk valami büntit. Kevesebb is lett 2vel a nyert versengőim száma. De azt hogy ki volt az akit kitiltottak azt nem írja. Átnéztem a friends listemen mindenkit de nem találtam olyat akin lenne VAC ban. Persze akinek privát profilja van azt nem tudtam meglesni. Hogy lehet megtudni ki kapott ban-t?

(#68024) Vanir válasza ЯΞD (#68023) üzenetére


Vanir
veterán

Privát profilon is látszik a VAC.

(#68025) adise válasza ЯΞD (#68023) üzenetére


adise
őstag

Olyan sok emberrell jatszottal hogy nemtudod megnezni oket? A friends listadon hiaba nezed, ha torolt

(#68026) GhanBuri Ghan válasza ЯΞD (#68023) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Elmúlt 8 meccset eredményét meg tudod nézni a Watch/your matches-ben (nem tudom magyarul, angol a CS), ott a csapattársak adatlapjait le tudod kérni.

(#68027) dugo_ válasza GhanBuri Ghan (#68026) üzenetére


dugo_
veterán

Az elmúlt két hét összes meccsét pedig a friends/coplay oldalon.

(#68028) had423 válasza I Am^^ (#68002) üzenetére


had423
aktív tag

lel csalnak az anyukák

(#68029) qdak


qdak
addikt

Valahogy ez bennem maradt az MSN korszakbol, bocsanat.

Ha valakit erdekel, kuldok ajandekba, en nem skinezek:
[kép]
Bar, vki elmondhatna, ha vmelyik ertekes.

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#68030) szebe válasza qdak (#68029) üzenetére


szebe
őstag

Kliensből rámész a profilodra, és ott a raktárra, akkor ha rákattintasz a cuccokra, jobb alul kiírja, mennyiért mennek most a piacon.

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#68031) Redneck válasza qdak (#68029) üzenetére


Redneck
veterán

Dobd fel marketre, 6 hónap alatt csak eladod. Nekem is mindig van fent 15-20 centes ajánlat. ;)

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#68032) gyáliSanyi válasza Cirkaloo (#68021) üzenetére


gyáliSanyi
őstag

Helyes!

Live poor, die ritch.

(#68033) szebe


szebe
őstag

[link]

Végre! :DDD

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#68034) Redneck válasza szebe (#68033) üzenetére


Redneck
veterán

Ez, a Dust2 feliratot leszámítva, vajon a pályáról egy részlet, vagy csak beharangozó kép? A bétás verziót hogy lehet majd előcsalni és kipróbálni?

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#68035) Årpi válasza Redneck (#68034) üzenetére


Årpi
őstag

Jobbklikk, tulajdonságok, aztán majd ha lesz elérhető új beta akkor a megfelelő verziószámot kiválsztani.

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#68036) mobal válasza Årpi (#68035) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Látszik a felhasználói neved :U

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#68037) Årpi válasza mobal (#68036) üzenetére


Årpi
őstag

Nem igazan zavar, 2FA ftw, ha kell meg a jelszavamat is leirom :P

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#68038) tescodr


tescodr
tag

Ha ez a kép a dust2-ről van, akkor kicsit hanyagolnom kell a Rainbow-t :D

(#68039) gyurkikrisz válasza Redneck (#68034) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Szerintem az a pályáról egy kép, leginkább T spawnnak tűnik.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#68040) tescodr válasza gyurkikrisz (#68039) üzenetére


tescodr
tag

Szerintem A-hosszú és a pit közti rész.

(#68041) Ochocinco46 válasza tescodr (#68040) üzenetére


Ochocinco46
aktív tag

Túl keskeny a kép jobb oldala ahhoz, hogy az A hosszú legyen, meg csak nem raknak be egy dobozt a sarokra ott :D A roncs is arra sugall, hogy ez a T kezdő B felől nézve.
Csak jönne már :)

[ Szerkesztve ]

(#68042) fatal`


fatal`
titán

(#68043) adise válasza fatal` (#68042) üzenetére


adise
őstag

Gyenge lett ebben a formaban

(#68044) csurenzoo válasza fatal` (#68042) üzenetére


csurenzoo
aktív tag

Legalább majd itt is 70 fps-sel kevesebb lesz. :C

(#68045) olle


olle
senior tag

Kint van az 1.36.0.7-rc1-betaban az új D2. :)

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

(#68046) dugo_ válasza csurenzoo (#68044) üzenetére


dugo_
veterán

Nem lett. Megkockáztatom, hogy javult is.

(#68047) GhanBuri Ghan válasza olle (#68045) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Ahogy elnézem, nincs érdemi változtatás, mint ahogy az Infernónál volt, csak grafikai javítás.
Pedig tippelték, hogy el fog tűnni a T kezdőről átlátható duplaajtó, meg B előtt a házon nem lesz tető, hogy lehessen flashelni belülről.

(#68048) dugo_ válasza GhanBuri Ghan (#68047) üzenetére


dugo_
veterán

Szerk.:

My bad, csak most próbáltam ki a dobást. :(

A buszmegálló lezárását se értem igazán. A hosszú sarokflash se volt rossz az erkélyről pattintva.

[ Szerkesztve ]

(#68049) GhanBuri Ghan válasza dugo_ (#68048) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Igen, viszont be van rácsozva, nehogy kidobhass valamit. :)

(#68050) olle válasza GhanBuri Ghan (#68047) üzenetére


olle
senior tag

Vagy én nem játszom egy ideje a CS:GO-val vagy fel sem tűnt hogy leérkezésnél ropog a kavics a karakter lába alatt. :D CT kezdőn vettem most észre...

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.