Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Nem nagyzolásból írom, 5 éve "fektettem" be kb. 500 eurónyi összeget csgo cuccokba. 80%-a láda, 15% kapszula és matricák, a maradék playskin. A ládáim ára idővel fixen nőtt, pár centes árról a néhány eurósig, így ér az inventory közel 15 ezer eurót: ezt jelentősen így nyilván a ládák drágulása hozta, annak ellenére, hogy a matricák és kapszulák egy része is bőven 10x-ezték az árukat, míg a skinek csak pár tíz eurókkal érnek többet. Én simán kitartok mellettük, amíg nincs jelentős változás a market környékén. Néha azért persze ránézek a hírekre és a marketre. Jelentős drágulást nem gondolnék már, bár ki tudja ezt is megjósolni. Ha kellene valami halaszthatatlan dologra költeni, ezt viszonylag gyorsan pénzre is lehet váltani. Szóval szerintem csak a HODL

-
goccer
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
Fnatic (foil) | Katowice 2015 ~44€
DreamHack Winter 2014 (foil) ~37€fóliás matricák elve értékesebbek ugye, de ezekből alig van jelenleg a piacon
(a vevő ilyen szempontból jól járt, de szerintem Te sem jártál rosszul
) -
D.Va
őstag
válasz
-secret-
üzenetére
Egészen pontosan azt mondta a Valve hogy az első évben (mikor elkezdték a skinezést...) átlagosan 20 - 40 ezer dollár-t hozott a készítőnek egy skin. (tehát ez az első éves statisztika), de a skin évekig benne van egy ládában, tehát ha 3 év múlva vesz valaki kulcsot hozzá, akkor még mindig csöpög az apró... És azóta meg már sokkal többen cséznek, tehát valszeg ma már még durvább az összeg... Pontosat nem tudok, mert még én nemrég kezdtem skin-t gyártani, és még nem került be skin-em. Ritkán adnak ki nagyon új ládát ráadásul..., kb 3-4-et évente... És évente vagy 20 ezer skin készül... Tehát eléggé lottó esélyes a bekerülés...
Itt a hivatalos infó:
-
wjbhbdux
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
több mint 3 éve mondta a Valve hogy 40 ezer dollár átlagban 1 skinért, azóta jóval több lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Egyébként a régi ritka ládák ára hosszútávon felfelé mozog, de attól még kelhetsz bármelyik nap egy hírre hogy az EU megunta a szabályozatlan online kaszinózást és az egészet betiltotta francba. Na akkor nagyjából nullát fog érni.

LendvaiFeri1