Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz csurenzoo #32596 üzenetére
Példa szituáció:
Bazaar, T vagyok, közön ellőttem, aki A-ról tart, azt is, aki oldalbarushol B-ről, és megsebeztem azt, aki B-ről tart átkötőből. Végig hallom, hogy trappol, menekül, én utána. Hallom, hogy CT kezdő fele ment, és azt is hallom, hogy a hozzám közelebb lévő fal mellett futott. Tehát feltéteezem, hogy a palánk mögött balra fog várni rám. Futásból odafordulok, meglátom, hogy ott gugol, megállok, ellövöm kb. hasba egy sorozattal. Erre szövegek: "persze, te tudod", mondom neki: "használd a SHIFT gombot ", erre: "végig walkoltam, nem hallhattad". Ja ok.
Hihetetlen, hogy egyeseknek ez a szórakozás, hogy ilyen szövegekkel demoralizálják a csapatukat. Mintha nem is a játék lenne a lényeg, és szándékosan kapnának ki. Aki ideges, az mellálő, és bukik a csapat. Ha pedig még a társait is felhergeli, akkor biztos a vereség...
A társakank így szoktam fogalmazni: "pls dont blame anyone, we need chill to win". Ilyen egyszerű... -
Gokardo
tag
Hello. Aki szeretne játszani az írjon privátot ( rank nem számít )
-
yuyizi
tag
Hello skacok !
Keresnék olyan értelmes embereket akikkel komolyan lehet játszani nem ragelnek folyamatban hanem normálisan lehet taktikolni és kommunikálni. Nem vagyok valami jó sőt most kezdtem a cs-t (előtte vagy 5 évig cod4-eztem lanon is voltam szóval tisztában vagyok az e-sportal).A lényeg elsősorban a tanulás lenne aztán online kupa is és stb stbVideó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv,
azt lehet tudni, hogy mikor kerülnek be új skinek a játékba?
Elméletileg, ha én csinálok egy skint és sok szavazatot kap, akkor van esély rá, h bekerül?[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32586 üzenetére
Én olyankor inkább üvöltök egyet
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Cthulhu Dawn
őstag
Inkább az asztalom hogy van még egyben. Nem vagyok a rage-elős típus, de amikor 14-12-ről elveszítettük a randomokkal a meccset (amikor hozzám került két unranked, ellenhez meg 2 premade smurf) akkor úgy megcsapkodtam az asztalt, hogy a billentyűzetemből kihullott pár gomb .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
MurdR
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32582 üzenetére
Egyáltalán hogy vagy te nova4?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
hNp88
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #32582 üzenetére
vigyázz, onnan még gyors az út a silver4be
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Cthulhu Dawn
őstag
5 vereségre jutott ma 1 győzelem, nem értem hogy vagyok még mindig nova 4.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Ace owner
addikt
Kösz srácok!
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Lementettem egy meccsem. Egy fél percet szeretnék a végéből feldobni youtube-ra, hogyan lehet ezt a legegyszerűbben megvalósítani?
Galaxy Fold 4
-
Franklin
addikt
Matchmaking strikes again
-
törölt tag
-
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Bannani
tag
Tuscant véglegesítették, ha minden igaz. [link]
'Mind over matter'
-
Elemental
addikt
válasz Cthulhu Dawn #32558 üzenetére
Velünk ilyen nem fordulhat elő. Mindig 110%.
-
freaghill
őstag
válasz Cthulhu Dawn #32555 üzenetére
Mi most kezdtünk úgy játszani, hogy csak akkor megyünk ha minimum négyen vagyunk. Fel is mentem én silver elite-ből nova 1-be haver meg nova1ből nova 4be. Mondjuk úgy, hogy még mindig megyünk ilyen silver hármasokkal. Néha kikészülök
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mindent megteszek azért, hogy elveszítsem a nova 4-et. Zsinórban 4-et vesztek, utolsót randomokkal mentem, csapatomba bedob 2 unrankedet, másiknál meg 6 órás nova 4 accok....
-
nugat
tag
van, aki afk-zik, rafutnak az utolso emberre ct-kent, van, aki minden korben mashova megy uresen hagyva az egyik lerakot, 4 embert lelovok es a maradek egyet nem tudjak harman leszedni, t-kent ketten elfutnak b-re, ketten a-ra szo nelkul, es sorolhatnam.
[ Szerkesztve ]
-
nugat
tag
nem tudom ki ecsetelte multkor a rangok kozti kulonbseget, de eddigi tapasztalataim alapjan dmg szinten ugyan olyan funkcionalis analfabetak vannak, mint silverben. abszolut semmi kulonbseg
-
MurdR
veterán
-
Andris837
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #32545 üzenetére
Wehehehe hatalmas!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Vismajor01
addikt
Azt álmodtam, hogy dm végén sima sasból feldobott supremebe. Még képelet is csináltam róla.
De amikor kiléptem gameből nova1 voltam.
ThughlifeSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Kempeti
tag
válasz Cthulhu Dawn #32545 üzenetére
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nem is emelek ki részeket, mert kb.: mindegyiken sírok .
-
addikt
Ilyen kés egyébként minden ládából jöhet vagy csak mindig a legújabból (pl most a színözön talán?)
Itt nézem de a kesékhez nem ír semmit csak a fegyokhoz miből jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Aki esetleg nem tudná ez pasha zenéje
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
nugat
tag
friendly duck pasha streamen [link]
update: atrakta privatra a profiljat.
[ Szerkesztve ]
-
Hangm4n
tag
-
borbas666
aktív tag
Nova 4 környékén MM-ezők vegyenek fel.
Általában esténként szoktam játszani, kivéve ha éjszakás vagyok.
[link] -
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #32536 üzenetére
Ahogy előttem is írták, lehet kulcsra is cserélni. De sokkal jobb, ha jól megkéred az árát itemekből. Ha pl. Dragon lore-od van, akkor kérsz szintén olyan itemeket, amik nincsenek a marketen, de jó áron el lehet azokat is tradelni, pl. 200-300 kulcsot érő késekre.
Egyébként FN asiimov awp nincs. Az FT a legjobb minőságű abból.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
phenomHUN
senior tag
válasz DrTechnoid #32536 üzenetére
Egyszerű, kulcsra váltod - vagy pár olcsóbb cuccra - és úgy adsz túl rajta. Esetleg kp-ért.
-
őstag
Volt már olyan hogy valakinek az volt a problémája hogy miként váljon meg egy drága cucctól? Gondolok itt arra hogy egy Dragonlore Awp vagy egy factory new stattrak asiimov awp került eladásra pl csgolounge.com-on és az hogyan kerül kifizetésre ha a steam wallet 420 eur-ra ban maxolva?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Kempeti
tag
válasz Cthulhu Dawn #32534 üzenetére
Énis azt néztem. Bár lehet, hogy egy kés a fejben öregít
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
törölt tag
válasz Lengyi #32514 üzenetére
30 alá se fog bemenni, már így is megvolt a mélypont mert beesett katowice után, szóval most már csak emelkedni fog.
(#32520) ben: Mikor dobálta a Cobble ládákat, láttam piacon 7.5-10€ közt is, persze hogy egyet se tudtam megvenni, sok market botos elől
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz Coccolino_O #32521 üzenetére
Nah igen, a phoenix.... ne is beszéljünk róla Legnagyobb csalódás cs-gos pályafutásom során Bár kicsit vigasztaló számomra, hogy nem csak én nyaltam be vele....
-
őstag
-
ch003067
addikt
válasz Lengyi #32518 üzenetére
Akkor máris offos a téma nem is érdemes ezen gondolkozni....
Vanguard ládák szerintetek fognak esni a pass lejárta után ?? Ha megnézitek Brakeout-ból hetente esett 1db, ebből meg heti 3-4... Dobálja mint a szemetet.
Én abban bízok, hogy a pass után sokkal kevesebb fog esni, és felmegy az ára... Ha így lesz, meggazdagodok, mert van 1600 db
-
ch003067
addikt
-
ch003067
addikt
Olvastam még régebben, hogy valaki árult itt láda kulcsot. Aki esetleg tudna szerezni jó áron, dobjon egy üzenetet nekem. Köszi
-
csaba951
veterán
"PashaBiceps gets a knife on ESL One Katowice 2015"
-
Lengyi
aktív tag
Szerintetek lejjebb fog menni az ára vagy most érdemes bespájzolni? Tavalyival mik a tapasztalatok?
-
MurdR
veterán
-
törölt tag
Legutolsó 8 meccsemből 6 smurfök ellen ment azaz vesztettünk de elég brutálisan. Búsztot vennék kaláig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
- Samsung B2230 Full HD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest