Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz bbdzyx #32392 üzenetére
Az játsszon low grafikán, akinek kevés az FPS-e, akinek olyan vasa van, ami viszi max grafikán 200-300 fps-sel, az minek vegye le low-ra?
Nekem lowon van, de csak 150-170 fps-em van, de ha lesz jobb gpu-m fel fogom húzni a grafikát.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
bbdzyx
senior tag
Még mindig nem tudom honnan veszed ezt az ökörséget. Felőlem olyan beállításokkal játszik valaki amilyennel akar, amíg az rám hatással nincs. Egyszerűen véleményem szerint a CS pont nem az a játék, amit az ember a grafika miatt játszik.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
nugat
tag
válasz bbdzyx #32392 üzenetére
"Nyugodtan játszd a játékot max grafikán 90 FPS-el, amíg nálam az előny veled szemben, nem érdekel."
szamomra ez nem szemelyes, csupan nem ertem az ilyen szintu szuklatokoruseget. minimumun jatszok 200-300 fps kozott, 4:3 keparanyban nyujtva. habar a proci limit miatt maximumon ugyan annyi fps-em van, egyszeruen nem tetszik ugy a jatek.
a smurfolest, plane a csalast nem tudom hogy legitimizalja, ha valaki nem veszi veresen komolyan a jatekot, de szerintem hagyjuk, en elfogadom, hogy szamodra minimum felett nincs elet. -
bbdzyx
senior tag
Semmi ellentmondásba nem keveredtem. Én az egyik véglet vagyok, te a másik. Nyugodtan játszd a játékot max grafikán 90 FPS-el, amíg nálam az előny veled szemben, nem érdekel.
A baj ott van, hogy a 400.00 játékosból 100.000 arról panaszkodik, hogy az ellenfél csal, smurfol, a társai szarok, stb. Az meg sem fordul a fejükben, hogy azok a tényezők játszanak közre amit leírtam.(#32390) csurenzoo Teher alatt nő a pálma.
[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
Esti találós kérdés:
Mennyire volt ...... ?Mostanában nagyon megtalálnak ezek :-\
-
nugat
tag
válasz bbdzyx #32387 üzenetére
nem tudom feltunt -e, hogy sajat magaddal kerulsz ellentmondasba. eloszor leirod, hogy ez egy kompatitiv jatek, tehat mindenfele latvanyt javito beallitas teljesen felesleges, pluszban meg joforman le is hulyezed azokat, akik nem ertenek veled egyet. aztan pedig kiemeled felkoverrel, hogy a kompatitiv jatekmod es a szorakozas, mint ket veglet nem zarja ki egymast.
felreertes ne essek, semmi bajom azzal, ha valaki minimumon jatszik, alacsony felbontassal. azt nem tudom megerteni, hogy valaki nem tudja elfogadni a masik velemenyet.
az emlitett 95% pedig szerintem iszonyatosan tulzas, 400 ezer jatekosbol a legtobb valoszinuleg jatszik par meccset hetente a szorakozas kedveert, ettol fuggetlenul boven el lehet erni magasabb rangokat. (lasd mondjuk clayman, vagy a legtobb nem pro jatekos twitch-rol)
szemely szerint sok eves kihagyas utan silverrol indultam, most mge vagyok, pedig csak solozok es jatek kozben is zenet hallgatok. mondjuk szerintem a rang eleve nem mond sokat, ha valaki csak premade-el jatszik lenyegesen konyebben feljuthat, mint ahogy ma is vert el csak kala csapat es vertunk el dmg-s csapatot.
@Vanir: ezt tenyleg nem ertem.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Sajnos te is azok táborába tartozol, akik nem látják, illetve nem akarják meglátni a a kompetitív és a szórakozás kedvéért játszók közötti különbséget. Ez a két véglet persze nem zárja ki egymást.
Vegyük például Xero esetét. Többször is elmondta, hogy 60-70 FPS-el játszik, mégis Seriff (javíts ki/javítson ki valaki) rang körül van a játékban, amiről itt a többség csak álmodozik. Ő rendelkezik azzal a tudásbeli előnnyel (skill, ill. tapasztalat) ami a többi silver/nova/kala rangosoktól megkülönbözteti. Ennek a tudásbeli előnynek a nagy részét bárki ledolgozhatja, megszerezheti, hisz ahogy egyre többet játszik, annál nagyobb lesz a játéktapasztalata, kiismeri a többi játékosra általánosan jellemző reakciókat, lépéseket, taktikákat, stb.
Persze az alap skillt alkotó tényezők között is van olyan amit valaki nem tud eltanulni, mint. pl. általános játékintelligencia (akármilyen hülyén hangzik, akkor is van ilyen), vagy a reflex, ami erősen egyénfüggő (lásd pl. KennyS - Get_Right esete).
Szóval, ha Xero beruházna egy új gépre (fix ~300 FPS), monitorra (144Hz) , netán egérre, akkor már adott lenne az a technikai háttér, előny - ami a többi Seriff rangúnak nincs meg, így jó eséllyel még feljebb menetelhetne a ranglétrán.
Ez így igaz a tudásra is, hisz ha megtanul egy új flash/smoke/bombsite entry taktikát máris többet tudna mint azelőtt, így meglephetné és felülkerekedhetne az ellenfelein.
További, egyéb tényező pl. a csapatban való játék és maga csapat technikai/tudásbeli háttere.El kell fogadni, hogy ez a játék, ill. a többi multiplayer játék tekinthető egyfajta technikai sportnak, ahol nagyon sokat nyom a latba a technika minősége, ill. az egyéni tudás, akárcsak ahogyan a Forma1-ben is.
Lehet gyönyörű, színhű, IPS paneles monitorod/4K felbontású TV-d/kijelződ, ha azzal hátrányból indulsz egy 1ms-es, 144Hz-es monitort használóval szemben. Ez igaz az egerekre is. Ha te beéred ennyivel, akkor jó játékot kívánok, de ne sírj ha nem jutsz feljebb egy bizonyos ponttól.
Bocsi Xero, csak téged ismernek és tökéletes példa vagy.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
válasz #65537792 #32383 üzenetére
És nem tudod mi fán terem egy LAN?
Épp erről beszélek, ha valaki egy kompetitív játékkal játszik, ahol másoknál jobban kell teljesítenie, érdemes minden előnyt magáénak tudnia, legyen az tudásbeli (skill) vagy technikai (egér, grafika, stb.).
-
szebe
addikt
válasz Bannani #32370 üzenetére
Az ASUS ROG-ra kijutott LU-t kellett volna hosszabb időre lekötni, de ahogy azt már a magyar szcénában megszokhattuk, az első adandó alkalommal ment is a forgatás.
Valamiért a Team Rock-ban (ex-WiLD) nagyobb potenciált látok, nem mellesleg szimpatikusabbak is. Pedig ottvan a sokak által nemszeretett devi"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bbdzyx
senior tag
válasz #65537792 #32379 üzenetére
ROFL, de azért a motion blur is be kapcsolva, ugye?
(#32380) ZeroDK +1
Minek 3x akkora textúrafelbontás, meg a lökéshullám effekt gránátrobbanáskor, ha a legalacsonyabb beállítással is tökéletesen látom az ellenfelet és még pluszban dupla annyi FPS-em is van? Aki kompetitív módon játszik egy játékkal az jó eséllyel minimumon fogja, mert ilyen szempontból számára a grafika nem releváns, a magas beállítások pedig csak visszatartó erőként funkcionálnak.
Szóval GO-ban minden LOW-on, (alacsony felbontáson max texture filtering) kivéve az árnyékokat, ugyanis jó látni az ellenfél árnyékát mielőtt kinézne a sarok mögül.Érdekességképpen én pl. BF3-at is full lowon 1024*768-ban játszottam egy 100Hz-es CRT monitoron, így is tökéletesen láttam mindent, nem beszélve az FPS, ill. a nagy képfrissítésből adódó boostról (gyorsabb mozgás, könyebb recoil control, stb.). És a csúcs lineup-unkkal vertünk el nem egy nemzetközi teamet PCW-ken.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #65537792 #32379 üzenetére
Mindenki személyre szabott felbontáson, grafikai beállítással játszik, nincs megszabva hogy te csak így játszhatsz Mert 1.6 / Source időből akik átjöttek GO-ra, ott se volt csilivili minden és ezt szokták meg. Én se szeretem ha egy FPS játék annyira grafikára megy, úgy se gyönyörködök benne, hanem csak játszok, mellesleg az FPS-m is fix, nem kell alá így nagy gép.
-
bbdzyx
senior tag
válasz #65313280 #32373 üzenetére
Úgyis vannak olyan marhák, akik még ezt a játékot is max. grafikai beállításokkal tolják (Tirexi? roflmao). Szóval nincs a szeméttel semmi baj, csak lehetne kikapcsolni teljesen a francba, vagy optionsből, vagy konzolparanccsal. Továbbá nem venném rossz néven, ha le lehetne butítani a grafikát egy CSS szintre, úgy aztán lenne FPS.
-
Mezcal
addikt
Kíváncsiságból mentem egyet silverekkel, hogy hogy megy ott a taktika, a legmagasabb rang silver 4 volt köztük.Dust 2-n.
Első komoly taktika, hogy füstön át rassolnak befelé libasorban, erre elég volt egy P2000, hogy sorban löjjem őket a halálba egy-egy fejessel. Poén, hogy következő körben ugyanúgy füstön át libasorban... Második taktika, Rambo-mód: CT silver Negevvel rassol rövidről T Spawn felé, végig lőve.
Harmadik taktika, halálos sznájper-mód: silver guggolva kempel a sötétben full zoommal, megyek felé késsel és keres rám a zommmal.
A legnagyobb poén, hogy elbuktuk a meccset, mert csere után könnyeztem a röhögéstől és nem tudtam játszani.[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
Shoxienak eddig is volt egy buzis beütése de ezzel a sárga hajjal #fullhomo my friend
Friberg ma toppon van, szépen bedarálta VP-t meg most envyus-t is.
(#32349) Bannani: Több szemét = kevesebb fps = van mire fogni hogy miért nem lesz soha 128 tick.
Amúgy undorító, az összes map tele van minden szarral amik semmi célt nem szolgálnak, senkit nem érdekelne ha nem lennének, viszont zavaróak és fogják a gépet. A fejlesztői gárdát úgy istenesen seggbe kéne rúgni hogy a pénzforrás helyett a szar játékukat lássák. -
Bannani
tag
Volgare kap egy kis hátszelet? [link] Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle.
'Mind over matter'
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #32368 üzenetére
Közepes QCK-val (32x27cm) ez a 400dpi 1.35 (elfelejtettem hogy fentebb állítottam kicsit utána) kicsit flushazós 180-ak megtételénél de amúgy elmegy
-
törölt tag
Néztem, nagyon nem ment a játék most, gondoltam lentebb állítom a sensit. Még rosszabb. 1,25 sens 400 dpi... Aztán végignéztem ezt a listát. DDDDDDDD visítok
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz Coccolino_O #32359 üzenetére
Az biztos hogy nagyon eszelős, főleg egy bohócruhában baltával a kezében...
-
gtamate2
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32358 üzenetére
Van 2 módja, az egyik hogy a push-to talk gombra ugyan azt adod meg mint a tsen a push to talk, a másik pedig hogy a mikrofont mindig rögzítse azt állítod be (át kell állítani push-to talkról)
Coccolino_O: Így sikerült
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32355 üzenetére
Hát nem először játszottál ha már volt rangod, ő cod2-ből jött át és nem nagyon vágta a dolgokat.. semmilyen szinten
*Sn0w
-
Ace owner
addikt
válasz Cthulhu Dawn #32355 üzenetére
Az volt meg erdekes mikor en mentem veluk egyszer 😂😂
Galaxy Fold 4
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz gtamate2 #32351 üzenetére
"Please, this guy is literally given me cancer, please"
Silver elite/elite masterként én is mentem kalák ellen mikor Xero-ékkal játszottam, de ennyire fogalmatlan azért nem voltam, bár majd vzsryl megmondja .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
SRII
őstag
hali!
Miként lehet átállítani a cs go játékban a bal oldali barátlistát egy sorosról két sorosra?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
gtamate2
veterán
Előre is bocsánat mert nagyon fájdalmas videó lesz... Szóval az az ötletem támadt hogy az egyik haveromnak adom a nova 4-es accomat próbálja ki milyen a játék, 15 perc dm után nekivágtunk a competitivenek. Hát... ez lett az eredménye Csak erős idegzetűeknek
#NOOBSTYLE: Amikor a silver srác AK rangon játszik*Sn0w
-
Coccolino_O
őstag
Igazából, amikor bejött legelőször a cobble, már akkor sem hasonlított a régire. Azóta a sok plasztikával meg csak még rosszabb lett. Szerintem nuke teljesen alap lan map, akkor már inkább cobble helyett rakják be train-t. Régen a train is menő volt, aztán kiesett a kosárból, most meg visszaakarják rakni.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Gyerekek, elképesztő, mennyire le vagyunk maradva esportban. Egy "sima" LAN (nem major), és rendes stúdiós, bőrfotelben ülős 30-40+-os hapik szakértenek. Nálunk még focival kapcsolatban is nehézség néha ilyen műsort összehozni.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
_-ORANGE-_
senior tag
Valaki most versengő? (silver)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz marcusa #32337 üzenetére
Mert a TF2 f2p.
(#32330) bbdzyx: Én egyszerűen okádok az új traintől, mint ha egy TF2 map lenne. De ugyan az lesz a nuke-al mint a trainnel, kiveszik az aktív csoportból
jól elbarmolnifelújítani aztán majd visszateszik. A mostani cobble viszont egész játszható és nézni sem egy rémálom mint a patch előtti. -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Miért nem lehet sehonnan letölteni a Global Offensive-et?Nem találom egy torrent oldalon sem.
-
Bannani
tag
Sziasztok! A Valve el akarja barmolni Nukeot is? [link]
'Mind over matter'
-
bbdzyx
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #32320 üzenetére
Egy cpl_mill-t, vagy de_tuscan variánsát is nagyon szívesen látnám újra. Nem is értem miért nem lépték meg idáig. Traint kivették a map poolból, mert betették a cbble-t, ami ötszöri áttervezés után is szar még mindig. Overpasst és Cbble-ét lelkiismeret furdalás nélkül kukáznám a fentebb említett mapok egyikéért.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32320 üzenetére
Egyszerű map pedig.
-
Gokardo
tag
ha valakit érdekel eladó CS:GO gift az írjon!
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz bbdzyx #32308 üzenetére
Én is számtalanszor próbáltam meg elindulni, néha 3-4 kulcsról. Sikerült 3-4 nap alatt 10 kulcsig eljutni, de aztán beleuntam és rájöttem, hogy leszarom..
Egyébként mikor még játszottam e csodás játékkal (utoljára jó egy hónapja) én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Mindenkinek (de legalábbis 80%-nak) alap skinjei voltak és itt most sastól átlagban duplasasig van szó, néha supreme.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Cthulhu Dawn
őstag
Lecsekkoltam végre a Season-t privát szerveren. Hát ez lesz az a map amin én soha nem akarok kompetitívet játszani .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
MurdR
veterán
Valaki most versengő?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
SamS20
senior tag
Múltkor volt egy jó meccsem amikor eléggé koncentrált voltam, ebből csináltam egy kis videót.
Íme az én : inhuman reactionöm[ Szerkesztve ]
-
NagyZ01
tag
Hogy mi a legjobb érzés ?
Amikor 14-14 -nél gondol egyet a 20 órás account, hogy betolja ellenünk az aimbotot és falon át mindenkit fejbelő, így kikapsz 16-14 -re, majd van pofája belemondani a mikrofonba a végén, hogy: TOO EASY
Ez az érzés felbecsülhetetlen. Viszont most kedvet kaptam kocsmázni =D[ Szerkesztve ]
Living for the sesh
-
htc07
addikt
válasz bbdzyx #32308 üzenetére
én amiatt érzem magam kellemetlenül, hogy karambittal meg asiimovokkal rohangálnak a kis pró szilverek, aztán amikor ráfut 3 ellenfél bevakítja önmagát és elkezdi darálni az ózonréteget.
majd üvölt hogy HAAAAAXXXXX
multkor olyat láttam, hogy az ellenfél kickelte az egyik csapattársukat, aki aztán valahogy visszajött.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Annyira lusta vagyok tradelni, hogy még most is az alap skinekkel játszom...de így, LE környékén már kezdem magam kellemetlenül érezni a sok Vulcan-Asiimov-Bayonet láttán. Van egy kulcsom, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy a drága időmet a golounge bújására pazaroljam el.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
utolsó jópár HSZt látva azt hittem, én jöttem rossz topikba hirtelen
meddig is él most ez a most futó pass azt tudja valaki? gondolom játék főmenüben is látni híreknél, de elutazás előtt elfelejtettem megnézni
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
freaghill
őstag
Meglett az "új" egerem. Még nem próbáltam ki cs:go-ban, de fogásra is jobb
-
regener
veterán
-
salytmasztor
aktív tag
Sokan irkálják összevissza, hogy így rablás és úgy rablás a gyors, 120/144hz-es TN panel...
De akkor mondj már pls egy 100ezer alatti (vagy akár kicsivel feletti) IPS paneles monitort aminek 1-2ms alatti a késleltetése és tudja 120hz/144hz-et!Na, bbdzyx megelőzött kicsivel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
- Akciós - Lenovo Billentyűzet - Magyar - Vezetékes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest