Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
Soak
veterán
-
Remington
őstag
-
Soak
veterán
van arra lehetőség ,hogy a core temp ne bugosan irja ki a hőfokokat?9 és 6 fokig mér csak
-
Idle:
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
hmm, most kicsit meglepődtem, mert megnéztem TAT-al hőfokot és most felment vele 50-52 fokra, míg orthos alatt max 45 volt a vége
azért érdekes a dolog, mert nem régen, mikor néztem, akkor ugyanazokat az értékeket adta, mint orthos teszttel.. mondjuk akkor több feszt kapott proci, nem tom lehet-e ennek köze a dologhoz, mindenesetre most TAT jobban fűt -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4586 üzenetére
Semmi, a nagyobb droop-ot nem kalkuláltam bele alapfeszes tuning esetén így csodálkoztam, hogy mindennek több kellett... nálam ezt az érték 1.325nél írja ki persze terhelés esetén...
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4583 üzenetére
A szoftver általi mérés neked megfele, akkor igen...kezdem érteni mért nem ment úgy a procim, mint kellett volna..
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4565 üzenetére
Neki bios beállításként javasolták azt a feszt..te meg belekeverted droop-ot...ami sztem kicsit más, mint azt biosba beállítani...
-
C.Brigante
veterán
alakul ez.... 1.3625-öt adtam a biosba, ennyit droppol??
[link] -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4577 üzenetére
és?Nem a CPU hőfok a kérdés?Blend közelsem fűti annyira a procit mint a small fft
u.i.: Nekem a tat, kb 4fokkal a speedfan fölé mért
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
laragirl83 #4578 üzenetére
Látod, hardzsinak is gyári hűtője van.
Sztem ez lehet a dologba. A gyári hűtő nem tudja ugy megfogni sztem -
hardzsi2
aktív tag
Igazad van, az Orthos CPU (small FFT)/9 picit jobban leterhelte (cpufesz pl. leesett 1.296V-ra). 14 perce mérem (miközben írom e sorokat), ezalatt 69-70 fokra ment fel a cpu, de végül 69-re beállt (a TAT-nál már első perc után 76 fok volt!).
Szóval nekem továbbra is a TAT lesz a hőfok-tesztelőm, de nyomok majd mindig Orthos RAM, CPU és Blend-et is, hogy a teljes rendszer stabilitását biztosnak vehessem.
Mindezt gyári hűtővel mondom - akinek jóféle tuning procihűtője van, az esetleg nem is tapasztal eltérést a Blend-hez képest.
[Szerkesztve] -
-
hardzsi2
aktív tag
''A tat sokkal jobban melegít, mint az orthos.''
Egyetértek. Nálam Orthos Blend/9 44 perc után 68 fok (ennél feljebb nem megy), a TAT 100% 5 perces futama alatt 76 fok, ráadásul a Vdrop is nagyobb: BIOS:1.34375V, CPU-Z terheletlen:1.328V -> Orthos:1.312V, TAT: 1.296V
A fokokat CoreTemp-el mérem, nekem az tűnik a leggyorsabbnak és legpontosabbnak, pl. a TAT (ami ugye Intel termék, tehát elvárható lenne, hogy a legprofibban jelenstse meg a hődiódák adatait) még 72 fokot jelez, a CoreTemp már 74-et, majd 2mp múlva a TAT is felugrik 74-re -és így tovább. Szóval a CoreTemp előbb/gyorsabban jelez. Nálam.
Azért ezek a hőfokok durvák, asszem kell vennem valami normális hűtőt...
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83 #4570 üzenetére
Nekem gyári hűtőm van, az lehet érzékenyebb az ilyesmire.
De azt vettem észre, hogy egy orthos is jobban fűt, mint több (9-es prioritáson). -
hardzsi2
aktív tag
válasz
Pulsedriver #4543 üzenetére
B2-es stepping esetén mind 6300-nál [link], mind 6400-nél [link] okos Intel azt írja: Core Voltage: 0.850V-1.3525V
Namármost:
1) van az a fesz., amit a BIOS alapból beállít a procinak alapfrekin (nálam: 1.32500V) - én ebből indulok ki, tuning esetén ezt emelem. Kisebbre sosem vettem.
2) vannak a mindenféle procikímélő fícsörök (TM2, EIST, stb.), amik -ha aktiválva vannak- terheletlen állapotban vagy a szorzót veszik vissza vagy emellett/ezzel együtt TALÁN még a feszt is - gondolom ezért van megadva az alapfesznél kisebb is, de a kisebb feszeket szerintem csak kisebb frekin bírja a cpu stabilan - ill. egyes jobban sikerült példányok (mint Laragirl-é) elfutkoshatnak kisebb feszen alapfrekin is (sőt; kisebb feszen tuningolva is). De ez ritka, szóval nem csoda, ha 1.2625-ön esetleg kifagyott alapfrekin. -
törölt tag
válasz
laragirl83 #4562 üzenetére
Vannak eltérések az Everest, és a valós feszek között. nem túl sok, de van. A külső műszeres mérés a legpontosabb. átlag 2-5 század különbség az eltérés, de van ahol már 1 tized volt. Az Asus deszkák pedig arról híresek, hogy mindíg jóval alacsonyabb a fesz, mint a beállított.
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4558 üzenetére
Mivel számomra egyértelmű a biosban való beállítás ténye így nincs miről beszélnünk úgy gondolom...mivel ezt 3200-on járó 6400-re mondták neki így meg pláne nem...6300-nál még ok is lehet...
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4562 üzenetére
én nem nagyon szoktam kimért feszekről beszélni hardweres mérés nélkül....ennyi...
nekem mondhatja bárki ,hogy a cpu-z pontos, de én sosem biznék benne -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4560 üzenetére
Jah, értem, tehát CPU-z szerint...
-
laragirl83
őstag
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4558 üzenetére
Ezek kimért feszek?
1.5V-vel mennyit megy a procid?
[Szerkesztve] -
-
zLL
tag
válasz
Pulsedriver #4554 üzenetére
biztos nem, 70 fokon is simán mehet
-
frizso
senior tag
válasz
Pulsedriver #4554 üzenetére
Nem, főleg mert kevés olyan progi van, ami annyira ki tudja hajtani a procit mint az Orthos!
75 fok alatt semi gond sincs! De minél hűvösebb a proci annál jobb neki -
zLL
tag
válasz
nekem 1.325 Volton megy a cpum 3.2-t mguruban állitottam be
-
Pulsedriver
csendes tag
Nos 100%-os terhelés alatt 55-56 fokos, és a magok 66-67 fokosak! Gyári intel hűtő van rajta! Ilyen hőfoktól nem károsodik a proci?
-
frizso
senior tag
válasz
Pulsedriver #4551 üzenetére
2 órát megy hiba nélkül az már nagyon jó, akkor valószínű stabil a gép!
[Szerkesztve] -
Pulsedriver
csendes tag
Ennek a prime 95 proginak meddig kéne menni mert nekem már elég rég óta fut a teszt?
-
tlac
nagyúr
válasz
Pulsedriver #4548 üzenetére
Ha csak fűteni akarsz, akkor ez: [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Pulsedriver #4548 üzenetére
Orthos, prime95...
-
Pulsedriver
csendes tag
Értem!!! Lenne még egy kérdés: hogyan tudnám 100%-os terhelés alá tenni a procimat hogy meg tudjam nézni mennyire melegszik?
-
törölt tag
válasz
1.45 voltig semmilyen gond nincsen. Felette, kell egy komolyabb hűtés csak.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
előttem elmondták a lényeget, de az 1.4v még nem sok, egy gyengébb léghütővel is el lehet menni 1.45-ig simán, vmi combosabbal vagy vizzel akár 1.55v, nem lesz semmi baja (max 15 helyett 12évig fog elmenni
)
-
Gorneck
legenda
válasz
1.2625V?!
Ki volt az az agyas...
1.325-től általában felfelé, akár 1.4-ig is...de az függ a proci alapfeszétől, no meg a proci 400as fsb-s fesz éhségétől is... -
Pulsedriver
csendes tag
C2D E6400-nál mennyire kell állítani a CPU Voltage-t 3200-as teljesítménynél? Nekem elöször 1.2625-t ajánlottak de azzal kifagyott kék ablakkal a windows betölésénénél! Most 1.4-en van így megy stabilan fagyás nélkül eddig, viszont ettől nem lesz baja hogy ilyen nagy feszültséget kap? Mennyin kéne mennie?
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
C.Brigante #4539 üzenetére
Mi az, nem bírod, ha egy lány bealáz?
Kétségtelenül bosszantó így férfiszemmel, de sovinizmus ide vagy oda, el kell ismerni, nagyon jól csinálja...
-
bim
veterán
válasz
laragirl83 #4536 üzenetére
és mennyit ir a 3. értékre mondjuk az everest?
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4536 üzenetére
jól van én nagyon örülök neki, hogy neked ilyen alacsony a hőfokod, de gondoljunk bele, kurvára nem oszt nem szoroz, 58 fokos orthos alatt, innentől kezdve szted édrekel különösebben, hogy neked 9 fokos 4 gigán??
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4533 üzenetére
Ezt tuning vagy mi mellett mérted?
-
laragirl83
őstag
válasz
C.Brigante #4533 üzenetére
akkor tessék, csak hogy kicsit bosszantsalak
BIOS-ból 1.2750V ha jól emléxem, lényeg terhelés alatti 1.216V van, így idle: -
laragirl83
őstag
válasz
C.Brigante #4527 üzenetére
próbálj meg utolérni....
[Szerkesztve] -
josephin
csendes tag
válasz
Miféle hőprojekt?
Nekem gyári hűtővel apalórajelen 23°C IDLEben -
Achill3uS
nagyúr
válasz
miért eddig mennyi volt? idle-ben alapfeszen ez teljesen jó, átlagos.. (vagy nem alapfesz?)
-
Gorneck
legenda
válasz
Alakul...hogy vitted le ennyire?
-
masterful87
senior tag
Szerintem ez a tuning-tanfolyam eleve egy teljesen haszontalan dolog
A tanfolyamon megszerzett tudást csakis a saját ''hasznomra'', szórakoztatásomra tudom fordítani... és a tuningeredményemet max megmutatom egy screenshoton.
De hogyha a photohsopból tudok valamit, vagy profi szinten html, akkor azt megoszthatom másokkal... de ez
Na de ez az saját véleményem... hogyha már 15k-t adnék érte, akkor inkébb veszek egy jobb hardwaret -
C.Brigante
veterán
na, eddig jutottam a hőfok projektembe, ez már jó lesz...
[link] -
TuningT
csendes tag
válasz
#96302336 #4519 üzenetére
Megvizsgáljuk, hogy hogyan tudnánk olcsobbá tenni a dolgot, de 5000 forintra nem látunk semmi esélyt... Ha csak nem 15-20 fős tanfolyamokat tartunk, de annak meg mi értelme?
Pont az egyéni problémákra, kérdésekre nem lenne alkalom, idő.
És szinte esély nem lenne vidéki tanfolyamok szervezésére.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
#96302336 #4524 üzenetére
hehe, persze, h van énis csináltam pl az x800 korszakban (kicsit valóban félreérthetően írtam
), de mi itt most advanced szintű tuningról beszéltünk, extrém tuning/vmod nem került szóba
(G80-hoz viszont sajnos nem sokat konyítok, ebben biztosan igazad van)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
TuningT #4521 üzenetére
Ha az illető elbioszozta az alaplapot, és fekete képernyő a végeredmény egy power user sem tudja visszaállítani, ha nem rendelkezik egy epromégető eszköz+szoftver kombóval, tovább megyek, ha a bios chip be van forrasztva, azt elöbb ki is kell forrasztani, anélkül, hogy kárt tegyen a chipben, vagy az alaplapban, majd a beleírt bios után visszaforrasztani. Namost ez a mutatvány max. 5000 pénzbe fáj, és 2 napba.
A segédeszközök értéke kb. 100k, és kell hozzá komolyabb elektronikai ismeret is.
VGA bios visszaállítás pedig nagyon egyszerű, vagy készíteni kell egy recovery floppyt, vagy egy PCI-os ócsó VGA kell, amely segítségével visszaállítható az eredeti bios.
Mondom, az ötlet kitűnő, csak csináljátok emberibb áron, és gazdagok lesztek -
Achill3uS
nagyúr
válasz
TuningT #4521 üzenetére
valahonnan mindenki elkezdi.. aki először tuningol nem fog vga-n biost cserélni sztem (gyakorlatilag sincs sok értelme), a lapon való bioscseréért pedig nem fogják megvonni a garit ez biztos (sőt talán ők is javasolják), egyébként pedig arányaiban kevés szervizben ellenőrzik ezeket a dolgokat.. ergo, 0 háttérinformációval vaktában elég kevesen kezdenek el sztem ilyesmit csinálni, annyira pedig nehéz tönkretenni h ne garizzák..
nah nem offolok tovább a témában, aki úgy érzi szüksége van a tanfolyamotokra, biztosan el is megy, sok tanitványt kivánok
[Szerkesztve] -
-
C.Brigante
veterán
röviden, ez a tuning dolog teljesen gép specifikus, tényleg csak átfogólag lehet erről beszélni, ill. oktatni. amit megtehetek egy p5b deluxal, azt nem tehetem meg egy sima p5b-vel, és így tovább... + túl drága ez a kezdeményezés, de aki akar az menjen el. (téma sztem lerágva)
-
törölt tag
válasz
Pietrosz #4515 üzenetére
Az ötlet brilliáns, csak az árak durvák
TuningT:
Ha pedig azért kértek ennyit, hogy a kezdő HW guruk tönkreteszik a kisérleti eszközt, az pedig nem egészen tisztességes.
Gondolom értetek a dologhoz, egy ilyen kurzus esetén nem a t. hallgatók esnek egyből a géphez, hanem Ti mutatjátok a fortélyokat.
Ezért is sokallom az összeget, továbbra is tartom, hogy szerintem, ami egy kezdőtől elkérkető, az max 5000. Már csak azért is, mert a célközönség átlagos életkora 16-25 év, ami jórészt feltételezi, hogy tanulók, akik nem keresősképesek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
TuningT #4513 üzenetére
Az árakkal van a gond. Ha esetleg 5 ezer forint körüli összegről lenne szó., szerintem lehet, hogy tolonganának az emberek. Na de egy OEM XP árát kéritek el, szerintem túlzás.
A HW elemek ára pedig relatív, mert egy olcsó alaplappal is lehet tuningolni. Sőt egy olcsó processzorral is.
Tehát, ha veszek egy régi P4-es CPU-t, és hozzá egy szintén használt tuningbarát alaplapot, az kijön 20k körül, ami már olcsóbb, mint a tanfolyam. Internet pedig nagyon sok embernek van, némi utánolvasással máris nekikezdhet a tuningnak. És, ha tönkremegy a 20k-s használt kisérleti cucc, akkor is olcsóbban jön ki. Amúgy pedig viszonylag nehéz tönkretenni egy konfigot, ha a hűtés rendesen fenn van a CPU-n, és nem egyből 2 voltot kap a CPU, akkor a termikus védelem lekapcsol.
Ez, amit felvázoltam egy szélsőséges helyzet. Senki sem ad ki soktíz-ezer forintot egy kisérletező alapkonfigra.
Viszont, ha emberi áron csinálnátok, SOKKAL több jelentkező lenne. Aki pedig kiad 25000-t egy ilyen fejtágításra, már megbocsáss az hülye. Ez a ''tanfolyam'' nem olyan oktatás, amit a való életben úgy tud majd használni, hogy pénzt kereshetne vele. Még nem hallottam olyan szakmáról, ahol számítástechnikai tuningban jártas egyének jelentkezését várjuk. Az autók tuningját ne hozzzátok ellenpéldának, az totálisan más.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Szerintem meg jó 5let a tanfolyam, talán csak irigykedtek, mert nem nektek jutott eszetekbe
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
TuningT #4513 üzenetére
gari?
azért azt te sem gondolod komolyan, hogy mindenre megoldás a ti tanfolyamotok? amugyis minden lapban más beállításokkal lehet elszúrni valamit, ezért max nagyvonalakban tudjátok elmagyarázni hogy mit ne..
nem vagyok a dolog ellen mint fentebb irtam, csak azért ez egy alap felvilágositást ad annak eki elmegy, mivel nem tudtok minden rendszerre külön kitérni, nem valószínű hogy olyan sokkal előrébb lesz az illető, ha pl gyakorlatban nem mutatjátok meg.. elméletben sztem ugyanugy nem lehet rendesen megtanulni tuningolni mint ahogy nekem a suliban nem tudják megtanitani az sql-t
és légyszives tedd off-ba a hsz-eidet, mert ez a topic igencsak nem erről szól -
TuningT
csendes tag
válasz
C.Brigante #4512 üzenetére
A saját hibáidból tanultál!
és ha ez a saját hiba esetleg pl. egy Asus P5B deluxe alaplapba kerül?
vagy egy 100e forintos videókártyába?
a tanfolyam max. 25e...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
TuningT #4510 üzenetére
hátha most abból indulok ki, hogy elöttem egy nagy fekete képernyő volt mikor elöször leültem a gép elé, és mindent a netről néztem meg a saját hibáimból tanultam, akkor azt mondom, hogy aki nem tudja ezeket a dolgokat szépen lassan magától elsajátítani az tényleg menjen el a tanfolyamotokra! bruhahahahahhahahahahahahahaa
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4509 üzenetére
nem baj ha ezt magamra veszem?
-
TuningT
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #4507 üzenetére
Természetes, hogy a tanfolyam után is fognak kiadni hardvereket, de nem arról lesz szó például, hogy vegyél Asus P5B-t, hanem arról, hogy mért azt vedd és milyen tulajdonságokat kell nézni egy hardver vásárlásnál vagy miket kell egy megfelelő hűtés kiválasztásához.
Hogyan kell ezeket úgy arányosan kiválasztani, hogy megfelelő tuning alap legyen és egyik se fogja vissza jelentőssen a másikat.
A tesztelés, hibajavítás, garanciális ügyintézés pedig szinte semmit nem változik...
A fentiek miatt egyáltalán nincs szükség a tanfolyam ismétlésére. -
laragirl83
őstag
íme: [link]
belegondolok másnak idle-ben megy ennyit proci hőfokra
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
na kicsit ON is legyek: 1.216V terhelés alatt
hehe, orthos teszt alatt sem megy 45 fok fölé cpu
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
laragirl83 #4505 üzenetére
Hát nekem is fura a dolog kicsit....
Pl. mit fog kezdeni a kedves jelentkező fél év múlva,vagy egy év múlva azzal amit itt elsajátít? Elmegy megint a tanfolyamra? Mert hát mi ha, nem ez az a téma ami folyamatosan változik? -
TuningT
csendes tag
válasz
laragirl83 #4505 üzenetére
Tök jól hangzik, hogy ezért leakasztok 75000 forintot, de akkor hol van ebből a terem-, projectorbérlés, a szervezés, az utazás, a reklám, az tanfolyami szolgáltatások, stb...
És még a maradékot sem egyedül akasztom le, mert nem egyedül csinálom a tanfolyamot/tananyagot.
Természetesen mi sem állítjuk, hogy mindent tudunk. Sőt biztos, hogy van több olyan ember, aki nálunk többet tud.
De mi összeállítotunk az oktatái anyagot és megszervezzük a tanfolyamot.
Mint már eddigi hozzászolásomban is írtam, tényleg meg lehet szerezni mindent az internetről. Renget utánajárással, keresgéléssel és fórumos kéréssel...
És tényleg, ha így probálod megszerezni ezeket az ismereteket, akkor egy fél év is kevés.
De ha van egy jól összeállított, egymásra épülő oktatási anyag, akkor szerintem 8 óraban rengeteg mindent át lehet adni. Persze nem úgy, hogy minden videókártya és processzor típus tuningolását sorban leoktatjuk...
piramis játék? hol a piramis? ki épít be maga alá és kit?
Szerintem ez csak egy plusz lehetőség arra, hogy Ti a költségeiteket csökkentéstek, nekünk pedig egy reklám lehetőség...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
válasz
TuningT #4504 üzenetére
aham tehát optimális esetben ha min. 5 fő a legtöbb kedvezménnyel is, de van, tartasz egy ''tanfolyamot'' pl. egy szombati napon reggl 9-től du. 4-ig, és ezért kapsz legrosszabb esetben is 75 ezer HUF-ot...? lol!
én, aki már évek óta témában vagyok, sem mondanám magamról hogy mindent tudok, inkább csak van egy átfogó képem a dolgokról de tipikusan ez egy olyan téma amiben mindig van új a nap alatt.
mi az amit te tudsz egy 6 óra leforgása alatt nyújtani, ami maradandó és amihez amúgy nem jutnánk hozzá teljesen ingyen, csupán jószándékból...? semmit.
erre a témára egy fél év semme lenne elég, nem egy fél nap... komolytalan. ez a véleményem.
plusz ez, azt hittem lefordulok székról:
''Korlátlan összegű közvetítési díjra tehetsz szert, ha például általad plusz 10 fő jön el a tanfolyamainkra,
akkor mi mind a 10 főért járó közvetítési díjat örömmel kifizetjük neked.''
hát mi ez? piramis játék? szegény ember naivitásából akarsz meggazdagodni?
[Szerkesztve] -
TuningT
csendes tag
válasz
hardzsi2 #4468 üzenetére
2) Szerintünk, mivel ide olyanok is jönnek, akik még teljesen kezdők, így ök egyértelműen a célközönséghez tartoznak. Tehát ezt elég jó reklámhely.
De természetesen nem csak fórumokban fogunk reklámozni. Lesznek plakátok a városokban, banner-csere, DC, stb...
Szerintem a ''bemeneti feltételek'' meg vannak határozva a jelentkezés oldalon: [link]
Az elönyöket is probáltuk megfogalmazni az árak oldal alján [link], de ezt tényleg elég nehéz pontosan.
Valószínüleg igazad van és ezt fontos lenne pontosítani.
Köszönjük a tanácsokat! -
rob5
aktív tag
válasz
laragirl83 #4499 üzenetére
A OFTS topik betehetsz nem vagyok oda regelve egyenlőre ,később lesz több eredmény remélem
köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest