- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TuningT #4513 üzenetére
Az árakkal van a gond. Ha esetleg 5 ezer forint körüli összegről lenne szó., szerintem lehet, hogy tolonganának az emberek. Na de egy OEM XP árát kéritek el, szerintem túlzás.
A HW elemek ára pedig relatív, mert egy olcsó alaplappal is lehet tuningolni. Sőt egy olcsó processzorral is.
Tehát, ha veszek egy régi P4-es CPU-t, és hozzá egy szintén használt tuningbarát alaplapot, az kijön 20k körül, ami már olcsóbb, mint a tanfolyam. Internet pedig nagyon sok embernek van, némi utánolvasással máris nekikezdhet a tuningnak. És, ha tönkremegy a 20k-s használt kisérleti cucc, akkor is olcsóbban jön ki. Amúgy pedig viszonylag nehéz tönkretenni egy konfigot, ha a hűtés rendesen fenn van a CPU-n, és nem egyből 2 voltot kap a CPU, akkor a termikus védelem lekapcsol.
Ez, amit felvázoltam egy szélsőséges helyzet. Senki sem ad ki soktíz-ezer forintot egy kisérletező alapkonfigra.
Viszont, ha emberi áron csinálnátok, SOKKAL több jelentkező lenne. Aki pedig kiad 25000-t egy ilyen fejtágításra, már megbocsáss az hülye. Ez a ''tanfolyam'' nem olyan oktatás, amit a való életben úgy tud majd használni, hogy pénzt kereshetne vele. Még nem hallottam olyan szakmáról, ahol számítástechnikai tuningban jártas egyének jelentkezését várjuk. Az autók tuningját ne hozzzátok ellenpéldának, az totálisan más.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest