- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic betelt, folytatás itt: [link]
-
Davzone
senior tag
November végén még nem volt nagyon uj generácios lap ezen kivül és ez is nagyon jo lap csak én nem tudom mit hogy kell beálitani...
Amugy az itteni oldalon a tesztben hogy a chipset 80 fokos az kamu....
Nekem 40 fölé alig megy még 450es fsb mellet se. -
Davzone
senior tag
A gép stabil 3dmark is gyorsabb játékok nem lasabbak orthos nem hibázik órák után se csak a másolás lassu meg a tömörités.
Olyan mintha a satakezelő nem birná a tuningot mert csak a vinyoval van ez hogy lassan kezeli szal alapba a betöltés is egy játéknál lasabb de maga a game gyorsabb mint alapon. -
knbs
senior tag
En ma otthon lefenykepezem a P5WDH bios kepernyoket,holnap elkuldhetem mailban,ha szukseged van ra,feltolteni most nemtudom,nincs aktiv tarhelyem eppen.
Pontosan nemtudom, mennyi kulonbseg van a ket lap biosa kozott,de valoszinu nemsok,bar ki tudja p5b-s bisot meg nem lattam,de szerintem azert hasznalhato lesz valamire.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest