- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TuningT #4513 üzenetére
Az árakkal van a gond. Ha esetleg 5 ezer forint körüli összegről lenne szó., szerintem lehet, hogy tolonganának az emberek. Na de egy OEM XP árát kéritek el, szerintem túlzás.
A HW elemek ára pedig relatív, mert egy olcsó alaplappal is lehet tuningolni. Sőt egy olcsó processzorral is.
Tehát, ha veszek egy régi P4-es CPU-t, és hozzá egy szintén használt tuningbarát alaplapot, az kijön 20k körül, ami már olcsóbb, mint a tanfolyam. Internet pedig nagyon sok embernek van, némi utánolvasással máris nekikezdhet a tuningnak. És, ha tönkremegy a 20k-s használt kisérleti cucc, akkor is olcsóbban jön ki. Amúgy pedig viszonylag nehéz tönkretenni egy konfigot, ha a hűtés rendesen fenn van a CPU-n, és nem egyből 2 voltot kap a CPU, akkor a termikus védelem lekapcsol.
Ez, amit felvázoltam egy szélsőséges helyzet. Senki sem ad ki soktíz-ezer forintot egy kisérletező alapkonfigra.
Viszont, ha emberi áron csinálnátok, SOKKAL több jelentkező lenne. Aki pedig kiad 25000-t egy ilyen fejtágításra, már megbocsáss az hülye. Ez a ''tanfolyam'' nem olyan oktatás, amit a való életben úgy tud majd használni, hogy pénzt kereshetne vele. Még nem hallottam olyan szakmáról, ahol számítástechnikai tuningban jártas egyének jelentkezését várjuk. Az autók tuningját ne hozzzátok ellenpéldának, az totálisan más.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
TuningT #4513 üzenetére
gari?
azért azt te sem gondolod komolyan, hogy mindenre megoldás a ti tanfolyamotok? amugyis minden lapban más beállításokkal lehet elszúrni valamit, ezért max nagyvonalakban tudjátok elmagyarázni hogy mit ne..
nem vagyok a dolog ellen mint fentebb irtam, csak azért ez egy alap felvilágositást ad annak eki elmegy, mivel nem tudtok minden rendszerre külön kitérni, nem valószínű hogy olyan sokkal előrébb lesz az illető, ha pl gyakorlatban nem mutatjátok meg.. elméletben sztem ugyanugy nem lehet rendesen megtanulni tuningolni mint ahogy nekem a suliban nem tudják megtanitani az sql-t
és légyszives tedd off-ba a hsz-eidet, mert ez a topic igencsak nem erről szól
Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest