- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Öhöh... utánaszámoltál, hogy 450*9=4050MHz... ez aztán komoly lenne
Szóval ahogy Te is írtad: 9*200=1800MHz
Namost ha egy mezei 800MHz-es ramot teszünk mellé, akkor 9*400=3600MHz... ez már egy nagyon-nagyon szép eredmény lenne... ha jó darabot fogtál ki, akár el is érheted
De ahogy Gorneck is írta egy jobbacska 667-es is megy 800at. -
ROBERTOH
őstag
válasz
Silencer83 #4397 üzenetére
Vagy bios beállítás problem, vagy windows energiagazdálkodás okozza...
-
Silencer83
addikt
hello Sracok!
valaki help plz me megorulok
[link]
def. orajelen is, es huzva is ugral a cpum szorzoja 6-7 felfaltva randomban par masodpercenkent. eloszor beugrott h van a speedstep thema, de azt kikapcsoltam a biosban es ugyis csinalja.
mi a fuck lehet ez? -
DeepDish
őstag
E6400-em van es 440 fsb felett mar csak 1.5625 felett hajlando nem hibazni,de akkor mar 80 fok korul mozgok(terhelesnel), masnal is ilyen melegedessel jar ez a fesz kornyeke? Thermaltake Sonic Tower hutom van?!
-
Pulsedriver
csendes tag
Nekem van egy C2D E6400-as procim egy asus p5b deluxe/wifi alaplapom és egy geil 1024/800 ultra kit ramom! Ezen a procin mennyit érdemes húzni úgy hogy ne hajtsam túl a procit, tehát ne menjen tönkre a húzástól vagy ne károsodjon? És ha húzni akarom akkor mit kell tennem, mit kell állítanom?
-
Gorneck
legenda
-
imisz
tag
válasz
Overlocker #4371 üzenetére
''2,8-3Ghz között mind megy léggel.
Nem éri meg(E6300),mert a túlhajtásához jobb ramok kellenek!''
Ha jól tudom akkor a e4300-nak 9-es a szorzója és 200 az fsb-je és így jön ki az 1800 mhz. Ha netalán viszi a 400-as fsb-t (vagy a felett) akkor min 800-as ramok kellenek hozzá ugyi? Van esélye annak, hogy vigyen 450 feletti fsb-t? Ahhoz már megintcsak spéci tuning ramok kellenek?, vagy van annyi tartalék egy mezei 800-as ramban hogy 900-on elfusson?
Már bocsi hogy ilyeneket kérdezek, de jelenleg amds konfigom van, azon kicsit mássképp van a túnyolás... -
der_
tag
válasz
Overlocker #4363 üzenetére
Mért ami a csövön van nem ua. mint amire az alaplapot tettétek?
Nekem olyan kell amin a lap van (volt). -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4384 üzenetére
Így van...bár nem hinném olyan nagy ez a különbség...
-
imisz
tag
válasz
C.Brigante #4379 üzenetére
ds3-ba lesz. talán elég lesz a 3ghz-hez
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4381 üzenetére
Feladtam...
Te még mindig nem érted...én egy példát hoztam fel, hogy lehet ilyen csodát látni...ezen mit olyan kurva nehéz megérteni? Ráadásul még meg is magyarázod...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
Gorneck #4380 üzenetére
engedd meg, hogy rávilágítsak a lényegére a dolognak, talán így könnyebb lesz (nem azért mert hülyének nézlek, csak a szemléltetés miatt)
van egy ferrárid, viszi a 300-at, de a kerekeket mondjuk lelopták róla, otthon meg csak traktor kerekeid vannak, nos ezzel már nem fog 300-at menni.
Soak írta: mutass egyet ami nem viszi a 3 gigát, vagyis logikusan gondolva a dologra, bele teszem egy valamire való életképes lapba, legyen pl: egy P5B deluxe és nem megy 3 gigát, vagyis a proci nem képes rá, sztem soak erre gondolt. -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante #4379 üzenetére
Látom még mindig nem érted...Soak feltett egy kérdést, hogy mutasson má neki vki ilyet és én válaszoltam...magyarán a cpu még nem a világ...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
-
Fütyesz
aktív tag
Sztetek 2x512MB ramot éri meg jobban venni hozzá 32k-ért ami esetleg tuningolható vagy 2x1gb-ot 31k-ért, mindkettő 800Mhz-s?
-
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4368 üzenetére
3ghz?Mutass egy olyan c2d-t ami nem viszi
biztos tudnál .... 10000ből van vagy 2 darab
-
imisz
tag
hali mesterek. volt már dolga valakinek C2D E4300-mal? Mit lehet kihozni belőle? Mondjuk itt nem pont extrém vizes vagy nitrós tuningra gondolok, hanem mezei levegős, átlag tuningra. 3000 körül elszaladgál a kicsike?
Vagy jobban megéri 5ezerrel drágábban E6300-ast venni?
Tapasztalat van valakinek? -
-
der_
tag
válasz
Overlocker #4321 üzenetére
Grat srácok
Kérdés: Hol lehet venni ilyen szigetelő szivacsot. Nekem kéne pár (nem nem nitrózni akarok). Gondolom nem nagy pénz, de én nem láttam sehol
Jöhet privbe is -
knbs
senior tag
válasz
Gorneck #4359 üzenetére
Nah ez a resze kicsit gazos,ugyanis rendeltem online a cuccot,amugy meg Hollandiaban vagyok es nem igazan kenem a szakzsargont meg hollandul
de valahogy majd megoldom,bar vicces lesz az tuti
a Hollandok iszonyat looserek szamtechbe,legalabbis az atlagember... az irodaban a sracok az alt+tab kombinaciot se ismertek a win-be
, pedig mar 5 eve dolgoznak windows-al, a rendszergazdi remote adminnal lettettem a startmenut es nemtudta megnyitni.... szoval azert para de remenykedem
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Szervusztok!
Megrendeltem egy p5wdh delux lapot,de nem figyeltem egy ''aprosagra'' miszerint,ez nem fogadja alapbol(regi biossal) a conroe procikat Mivel egy c2d E6600-lesz melle.En eddig nem figyeltem fel lehet uj dolog,de az asus honlapjan most lattam egy megjegyzest,miszerinte regi bios nem ismeri fel a conroe procit
Mekkora esely van ra,hogy egy regi biosos lapot kapok,mert az asus allitja,hogy folyamatosan frissitik a biosokat,de akadhat olyan,ami meg az elso biossal megy.
Mekkora az esely erre, csak mert a kozelben sincs ember,aki megdobna egy intel procival.
A lap topicjaba is beirtam,csak arrafele nem aktivak mostansag -
-
Thrawn
félisten
válasz
Te letolattad a rőzsét? Alig ismertelek meg
Gratulálok Nektek és várom az X800GTO2 eredményt kompival -
Achill3uS
nagyúr
naná, Pet Duo
hát nemsokáig, eltököltük az időt a készülődéssel szval tisztán tesztelni ugy 1 óránk volt.. de a hőfokokkal rengeteget szivtunk, mert biosbol mindig lekapcsolta a lap (a hömérö szerint) -120 fok fölött, de gyakorlatilag volt az -140 legalább olyankor..
mindenki -
Stalker-2572
veterán
válasz
pfff azért az LN2-t bevállalni nem kis kockázat
mit is mondhatnék ez már tuti SSJ4 fokozat
-
Lalaboy
őstag
válasz
Grat!
Gyonyoru eredmeny!
-
törölt tag
válasz
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
Gratula!
Becsülöm azokat, akikben van kurázsi, s pénzt, garanciát, időt, sőt: testi épséget sem kímélve / kockáztatva próbálnak eljutni a végsőkig (nem Végső Határt mondtam, azt csak a Star Trek fanok ismerik)
Szóval csak így tovább, előre a lefagysztott CPU-kkal teleszórt, voltmoddolt alaplapokkal kikövezett ösvényen!!! -
hardzsi2
aktív tag
válasz
westlake #4272 üzenetére
Köszi a választ!
Eljátszottam kicsit az Orthos prioritásokkal. Azt tapasztaltam, hogy 1-esen a feladatkezelőben 'magas'-ra lehet állítani és megy minden akadásmentesen.
Ha 7-esre teszem majd a feladatkezelőben 'magas'-ra állítom, úgy belassulnak a dolgok, hogy alig lehet visszavenni normálra. Viszont 7-es mellett a 'normál feletti' még rendben elmegy.
Ha 9-re rakom, akkor már a 'normál feletti' is komoly szaggatást okoz, ilyenkor feladatkezelőben hagyni kell normálon (már ha közben szeretnénk bármit is csinálni). Persze ez nálam van így, más procival ill. más sebességen másképp történhet...
Szóval ezentúl én is inkább 9-re rakom és elfelejtem azt a fránya feladatkezelőt -
válasz
C.Brigante #4340 üzenetére
hát igen, most nehéz a nagyeredmények árnyékában
de tényleg szép. -
válasz
SZÉP MUNKA! GRATULA!! -
válasz
Overlocker #4341 üzenetére
-
-
C.Brigante
veterán
jó jó ez sehol sincs az 5 gigához, de azért én ennek is örülök...stabilka
[link] -
válasz
Overlocker #4337 üzenetére
nem felejtetté el valamit?
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #4337 üzenetére
-
-
Gorneck
legenda
válasz
És itten ki kicsoda?
Achi tom...de Te mellik jómadár vagy? (azé madár mert az is folyton szállást keres)
[Szerkesztve] -
Loituma69
őstag
válasz
Őrültek
De azért Gratulálok -
DeepDish
őstag
Folyamatosan nyugodtank adhatok 1.45V-ot a cpunak? Hutessel nincs gond!
Terhelesnel max 71 fok... -
Larry303
addikt
válasz
Ha jól emlékszem a T2 ben is ezzel a módszerrel hűtötték a ''srácot''
[Szerkesztve] -
válasz
Yushchenko #4328 üzenetére
ROBERTOH: szintén -
ROBERTOH
őstag
válasz
Gratula!
És sok sikert a továbbiakhoz! Alázzátok meg a külföldieket!
Egyébként honnan lehet szerezni nitrogént? Gondolom nem a sarki közértben vettétek... -
Yushchenko
őstag
válasz
-
robekri
addikt
válasz
Overlocker #4323 üzenetére
Világrangistán ? helyen vagytok brazz??
Tetszik a S3 VGA + S.channel ram modul! Ugyan MIJJÉÉ??
Üdv.. Robe -
Soak
veterán
válasz
Elmegy...
Mi volt a Teames gyerekkel?
Izé... PIztetek?
[Szerkesztve] -
-
robekri
addikt
válasz
Álllat!
CPU queen-t kérek PLS!
Soak:THX!
Üdv.: Robe -
Conroe 6600ES@5279Mhz +LN2
[link] -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4316 üzenetére
figyuszka, ha szépen megkérlek csinálsz nekem egy bios fényképet??? gondolom a CPU fícsörök kikapcsolva, és a tuning oldalt lekaphatnád, hogy mi mennyi értéken van!!
-
Soak
veterán
válasz
Yushchenko #4317 üzenetére
Szerintem simán belefér ,hogy kifogott egy jó példányt , nem mind1 procinak szar a kupakja, van aminek nagyon , van amelyik kiváló
-
Yushchenko
őstag
válasz
laragirl83 #4316 üzenetére
Na ne má
Nekem is volt freezer 7-em, nem hűtőtt annyira mint a BT(milyen meglepő
), házam jól szellőzik, szal nemtom, lehet hogy ennyire jó a proci teteje, és a paszta?
-
laragirl83
őstag
válasz
Yushchenko #4315 üzenetére
proci nincs polírozva, szovában van 19-20 fok!
-
Yushchenko
őstag
válasz
laragirl83 #4314 üzenetére
Ez mondjuk nekem is kezd hihető lenni
Hány fokos a szobád, proci polírozva van?
-
laragirl83
őstag
válasz
C.Brigante #4306 üzenetére
nem, van rendes szobám
szvsz jó hűtés, alacsony fesz, ennyi!
sőőt, az a kép CSS game után negyed órával készült, szal be volt melegedve rendszer, alap idle ennyi:
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Amúgy :[link]
-
Yushchenko
őstag
válasz
C.Brigante #4310 üzenetére
Hmmm prohardverhez minek mennyen 2.8 felett?
Alapfesz alatt eddig bírja a procim, alapfeszem meg már láttad mit bír. Amúgy nemtudod visszavinni a procit, hogy szar a tuning potenciálja, max eladni valakinek, és venni ph-n egy olyat ami tuti megy.
Fűtés meg felesleges, és elveimbe ütközik -
C.Brigante
veterán
válasz
Yushchenko #4308 üzenetére
látom oda vagy... te fikázod a 3.2-öt de a tiéd csak 2.8-ig megy full!!!
15 fok van a szobádba, ennyire keményen érintett a gyurcsány csomag???? -
C.Brigante
veterán
válasz
Yushchenko #4302 üzenetére
és most mit javasolsz? vigyem vissza a boltba és kérjek egy olyat aminek nem kell ennyi fesz hmm???
A samuk meg elmennek 900-ig, ami bőven elég nekem. end of story! -
Yushchenko
őstag
válasz
C.Brigante #4306 üzenetére
LOL
Nekem csak 2,8-on megy, de nem hiszem hogy 3.2-n több lenne 30foknál alapon. [link]
Amúgy az én szobámba ma 15fok vanÉs BT a CPU-n
-
robekri
addikt
Hi!
Valaki egy CPU Queen-t nyomjon már Everesttel PLS! (akinek 3.2 fölött megy a kórójja!)
THX!
Üdv.: Robe
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4303 üzenetére
mond meg nekem őszintén, kint lax az erkélyen? ezt nagyon nehezen ill. nem tudom elhinni. biosban is ennyit mutat???
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4303 üzenetére
Mennyit adsz a prockónak biosból?
-
laragirl83
őstag
portalanítottam gépet (ventiket, házat): 1-2 fokkal hűvösebb lett alapjáraton
-
Yushchenko
őstag
válasz
C.Brigante #4294 üzenetére
Tök mind1, samu RAMok úgyse menének sokkal többet. Amúgy elég bénák ezek a procik, ha ennyi fesz kell nekik 3.2Ghz-hez
-
westlake
félisten
sajnos csak ennyire futotta.. [link] mielott mindenki elkezdene fujjolni, ravilagitanek, hohgy ez lehet akar a quadgt miatt is.. lehet, hogy w64-ben sokkal jobban menne a proci
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest