- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
én azt mondom csak tényleg elég melegedő procikon érdemes megcsinálni v ha valaki az utolsó mhz-et is ki akarja hajtani, mert sokszor nagyon jók a kupakok és max 1-2 fokot számít a dolog.. kis info [link] és itt van az XS polir galéria, nézz bele, páran raktak képet menet közbenről is [link]
amugy semmi extra, veszel 600-as, 1500-as 2000-res és 2500-as vizes csiszolopapirt (ez igy kb 600ft), pár csepp viz a papirra, és a procit szépen elkezded sikálniha ugy érzed nagyon kezd száraz lenni, öntesz még rá.. a 600-assal kell a legtöbbet dolgozni, a többi utána már gyorsan megvan, érezni fogod mikor kell váltani, és nembaj ha mocskos lesz a proci, majd ha kész vagy lemosod, megszáritod, megtörlöd és mehet vissza a lapba..
[Szerkesztve] -
hemo
tag
Bocs, hogy megint zavarok, de erre tud valaki valami magyarázatot?
Elmesélem, hogy tegnap felraktam a 0803-as bioszt, hát most vagy én vagyok nagyon béna, vagy a biosz vagy az alaplap szar!
CpuZ ver: 1.83 nem mutatja a fesz változást, 1.072-ön áll állandóan. Bármit állitok ott figyel..
Az everest 3.30.888 meg ha a tuningba lépek azt mondja, hogy 6-os *-ón vagyok és kisebb az órajelem mint a gyári 1600Mhz a 2122 helyett, feszre azt irja, hogy 1.163V- mikor még a közelébe sem vagyok annak.
A biosz feszmérőjével tudtam csak mérni, és minden káoszos
állitok felfele a ramon előtte 2.15V volt például, újrainditom belelépek bios, és azt mondja, hogy pl 2.2 volt helyett mikor felfele mentem lett 1.89, és már nem is indul a monitor,
tehát valahogy minden állitásra más akarna csinálni, és egész máshogy változik...
Ezt változik az órajel változtatásokra is...
Mi lehet a baj? Rossz a 0803-as biosz? A régivel nem próbáltam...
Szerintetek???
Vagy rosszak ezek a programok?
Miért nem jelez a cpuZ?
Van ezeknél valami jobb program? -
westlake
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest