- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Aktív témák
-
Picur65
csendes tag
válasz
ROBERTOH #4199 üzenetére
Belerugtál a reset gombba
Szóval én is kipróbáltam, mielőtt beírtam, mert érdekel a dolgok működése. Most is teszteltem a vacak kis 2.4-es celeronos gépemen. Orthos 9-es prio (small fft) mellett teljesen jól böngészek itt a fórumok között. Tegyük hozzá éjfél van, napközben sokkal lassabb. Tegnap pl. teljesen reménytelen volt, percekig jött be egy ph! lap.
Próbáld ki: 5-ös pri-ban nagyon nehezen tudok váltogatni az orthos és az ie6 ablak között, 4-5 másodpercre lefagynak az ablakok, a GO is abbahagyja a villogást! 9-es prioban pedig simán lehet váltogatni. Amúgy sem egészen világos hogy lehet 1-10 prio, ha a win csak 6-ot kezel: low,... ,realtime. Lehet hogy linux/unix-on több értelme van ezeknek a prioknak. -
ROBERTOH
őstag
válasz
Picur65 #4196 üzenetére
Az a helyzet, hogy elég sokat foglalkoztam mostanság a gépem tuningolásával, így az orthos futtatásával is, és eddig azt tapasztaltam, hogy ha mellette bármien programot elindítok (irfanview, explorer...) akkor az iszonyú lassan működik. Pl. a weboldalakat, mint pl. PH fórum kb 1 perc alatt hozta be, míg orthos nélkül 2-3 másodperc. Nos most is ugyanúgy 2-3 mp alatt hozza be, vígan ment mellette winamp, és képeket is nézegettem, sőt file-okat is töltöttem le a netről, és max letöltési sebességgel jött le... És már 3,5 órája megy a 3db orthos hiba nélkül...
A memómnak tényleg 1,8 a gyári fesz.
Ahogy elkezdtem az orthos-t futtatni a szorzó 6-ról 7-re váltott cpu-z 1.39-ben
Asszem leállítom az orthos-t, nyomok egy restartot és megnézem megint orthos-al -
Picur65
csendes tag
Az pedig hogyan van, hogy van CPU temp és van core0 és core1 temp és a CPU temp mindig 10 fokkal több! Tehát amíg a CoreTemp-el irattam ki, addig nyugodt voltam a hőfokok miatt, de megláttam az Asus progik által kiírt értéket, ami ugyanaz, mint a biosé és ott 10 fokkal több van. Everest kiírja mind2őt (azaz 3-at: cpu, core0, core1).
Ezt most P5B Deluxe lappal tapasztalom, a P5B-E Plus-al ezek nagyjából egyformák voltak! -
Picur65
csendes tag
válasz
ROBERTOH #4194 üzenetére
ORTHOS: Ha megnézed a win task managert, akkor látszik, hogy hiába 9-es prio, a windowsban normal prioritáson fut. Ez azt jelenti, hogy minden egyéb program között, pl böngésző, ami szintén normalon fut, szétosztja nagyjából egyenletesen a processzor időt. Tehát normal taskok simán elmennek egymás mellett. Akkor fogja leakasztani a többi taszkot, ha beállítod neki a normalnal magasabb prioritást, addig ugyanis a windows nem ad időszeletet normal tasknak, amíg nála nagyobb prioritású fut.
Csak kérdés: a mem-nak tényleg 1,8V az alap, nem kevés ez?
CPU-Z 1.39: Ez már kiírja a szorzó váltást, ha csak a C1E van bekapcsolva, EIST pedig ki. (1.38 nekem csak az EIST szorzó váltását jelezte jól). -
ROBERTOH
őstag
Valami nincs rendjén a gépemmel. Most 2,8-on van, és úgy 3/4 órája netezés közben egyszercsak ''kikapcsolt''. Biosba be, csak a c1e-t raktam enable-re. (egyébként minden fesz fixálva van: fsb:1,3V, nb:1,2V, mem:alap(1,8V), spread spectrum:disabled, static read control:disabled, dram:ddr2-800) Most 3 orthos fut cpu stress 9-es priorban. Pár perc után már 66 fokos volt mindkét mag, fél óránál meg csak 63-64. És az a leg meglepőbb, hogy a honlapok ugyanolyan gyorsan jönnek be, mint ha nem is lenne a proci leterhelve 100%-ra. Találkozott már valaki ilyennel?
Mellesleg ha a static read control-t enable-re teszem, akkor a win nem bootol be! -
válasz
laragirl83 #4190 üzenetére
nekem nincs felrakva mert eddig nem motivált. Mennyire hangos? mert ha nem csendes akkor ki se veszem a dobozból annyit nem ér.
-
Brekk
addikt
válasz
C.Brigante #4186 üzenetére
Mondom en hogy kiraly huto. Most 3465Mhz en van a 6300asom vele.
Ha valakinek kell hyper tx az dobjon egy privit, hoztam megint par darabot!
-
laragirl83
őstag
válasz
Larry303 #4188 üzenetére
''elvileg'' vízhűtéshez ajánlják, DE akkor is így jobban kapja chipset borda a levegőt hiszen direkt légáramot kap, és megnéztem kifelé fújja a levegőt... szal ártani biztos nem árt, márcsak azért sem, mert lehúztam 1x próba képpen, hátha jobb lesz a légram, de nem, csak nőttek a hőmérsékletek, 2-3 fokkal szal....
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4176 üzenetére
Viszont ha jól tom ezt a hűtőt nem javallott bármely körülmény között felaplikálni a bordára...ha jóltom vízhűtés tsa mellé ajánlott...abban sem vagyok biztos ho az kifele fújja a levegőt és nem a cpu fele.....viszont engem is érdekelne hogy pontosan mi a helyzet vele,mert ott pihen a dobozban nálam...szal akinek esetleg vannak mérési eredményei ez ügyben kérem a lap topicjában ezt közölje...előre is.....
-
ROBERTOH
őstag
Nincs mit!
-
ROBERTOH
őstag
Megjelent az új CPU-Z: 1.39 [link]
-Windows Vista 64 support.
-VIA CX700/VX700 chipset.
-Added Merom XE (X7900/X7800)
-Added ''PCI'' and ''MaxPCIBus'' in the ini file to configure PCI scanning.
-Added ''-core'' parameter to display the clock speed of the specified core.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem viszont nem volt ilyen a dobozban (aszongya optional
). Nincs valakinek egy felesleges,vagy valahonnan lehet ilyet szerezni? Vagy jó rá akármilyen chipset hűtő (nem hiszem)?
-
masterful87
senior tag
válasz
Mindennap tanul valamit az ember
Legközelebb lehet elkéne olvasnom, a ''Na mi van a dobozban'' részt -
ROBERTOH
őstag
válasz
Az chipset hűtő, ezért kell a chipset-re rakni. Az már más kérdés, hogy a heatpipe-on keresztül hűti az NB-t is...
-
laragirl83
őstag
-
laragirl83
őstag
válasz
masterful87 #4173 üzenetére
mert DLX laphoz adnak pluszba NB coolert amit fel lehet applikálni!
ezen a képen látható, jelölve is van pirossal karikázva NB borda ami CPU és hátsó case fan között van: [link]
na erre lehet ilyet rátenni: [L] http://kep.kepfeltolto.hu/788/1171630041.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
valaki használ itt core2-ön passive hűtést?
Azon gondolkozok hogy valami paszív hütést vennék rá a CM H. Tx helyett. -
masterful87
senior tag
válasz
laragirl83 #4170 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból megkérdem... az NB mióta van a P5B-Deluxon a hátsó venti és a prochűtő között???
[link]
Mert én akárhogy néztem ezt a képet, arra jutottam, hogy a prochűtő, és a vidkártya között helyezkedik el az NB, és a hátsó házhűtés és a prochűtés között ''csak'' valami kondenzátorok sokkasága helyezkedik el.
Habár azon se csodálkoznék, hogyha a kivételes procid mellett, egy teljesen egyedi Deluxod lenne
Tényleg nem bántásból írta, csak így nem vágom, hogy is néz ki a rajzod -
válasz
laragirl83 #4170 üzenetére
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
C.Brigante #4168 üzenetére
Várom már,hogy megérkezzen a vízhűtésem,akkor jövök én is
,megküldöm a kicsikét.... Ment már stabilan 477-es fsb-t,csak léggel az azért már nem egészséges
-
laragirl83
őstag
na sematikus ábárn felvázoltam, hogy is néz ki nálam a hűtés megvalósítása, léggel:
-
laragirl83
őstag
válasz
C.Brigante #4146 üzenetére
na azért ne túlozzunk
a 3520MHz-es (8*440MHz 1:1-ben RAM) sebességhez kellett BIOS-ból az 1.450V-ot adni, ami terhelés alatti 1.376V-ot jelenetett, és így orthos teszt alatt azért 66 fokot elérte gép! ami mondjuk nem olyan vészes, de jó ez az AC freezer 7 pro
de mivel strap miatt nem érte meg nekem 3520-on járatni gépet, mert gyak lassabb volt mint most 3200-on, ezért nem is erőltetem, ezen az órajelen viszont nem kell neki a fesz szal így a legjobb SZVSZ!
nem élek sarkkörön csak nincs fent ház oldallapja! -
C.Brigante
veterán
válasz
heliosphere #4165 üzenetére
megrántottad nem piskótán azt a 6300-at
-
Gorneck
legenda
válasz
Mellik biost használod? Milyen rev a lap? Tippem elsőre a ram...szal még mehetne feljebb is egy jobb rammal, de félek utána már hűtés is kéne dögivel...várom akkor végleges beállításokat.... -
Lalaboy
őstag
válasz
Az adott procifesz alapjan van meg tartalek a prociban. Van a konfigodban 1-2 ''gyenge lancszem'', ami keresztbetesz!
-
heliosphere
csendes tag
na megvan a vége úgy tűnik:
FSB: 520 ( 3640MHz), FSB : DRAM => 1:1
vCore: 1,475V
VDimm: 2,3V (+0,5V)
57-58fok közt mozog idle-ben, terhelve 65 környékén... vicces, mert 520on stabil, 521en már else indul még 1,6V-os fesszel sem, akármit adok neki pluszba, tesz rá nagy ívben
egyszer 1,6V-on sikerül az XP bootképernyőig eljutnom 523fsb-vel (3660MHz)...de ott kifagyott, utána se 522-vel, se 521-el nem jutottam a még biosig se.
Meg vagyok elégedve ezzel a memóriával, azt hiszem ennyi pénzért ez igen tisztes teljesítmény ;)
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz
masterful87 #4159 üzenetére
Ez egy feltenyernyi csoppseg, 4 cm-es (kek)ledes ventivel! Aranyos, csendes es nagyon jo kis csipszetthuto!
A MAX lapom NB-jen szolgalt jo ideig es ott (moddolva 2.0V) husegesen helytallt! Most a GT-n az SB-t huti (feleslegesen) mert elbirna boven az NB-t is, csak mivel megjott a Swiftech NB hutom az kerult az NB-re!
-
heliosphere
csendes tag
na hát mint mondtam orthossal már totál fölösleges is tesztelni, mert már jópár megahertz óta nem fut le.... de most fél órát játszottam problémamentesen (igaz előtte kifagyott a game, hosszas vívódás után sikerült újra a biosba jutnom és még egy kis fesz után elértem h bootoljon az xp) Doom3-ROE ultra high@1024, 6x AA.... mindezt olyan 62-65 fok között 3640MHzen (520fsb), a ramok 2,3V-ot kapnak, a proci kb 1,47-et(speedfan szerint 1,47V, everest szerint 1,5V, cpu-z már kiakadt és idleben mutat 1.213-at ami tuti rossz adat), és a fbs(+0,3v) és a mch(+0,3v) feszültségét is is a maximálisra tettem. azt hiszem lassan itt a vége... majd azért megnézek egy 1.6v-os próbát, hogy mi a maximum amin még egyáltalán elindul a gép, esetleg bebootol a windows, csak mert kíváncsi vagyok.... egy tesztben 540en sikerült biosig eljutni ;)
-
Gorneck
legenda
válasz
Mind2 Thermaltake termék...Big Typhoon a procin, Extreme Spirit 2 a Nb-en.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
-
heliosphere
csendes tag
válasz
Gorneck #4158 üzenetére
tegnap vettem a NB-re Zalman NBF47et... kéne szereznem egy infrás hőmérőt h megtudjam mérni h mennyi ilyen mértékű tuning mellett a hőmérséklet arrafele. néztem ezt a Tt megoldást, nem tűnik rossznak..mennyibe fáj egy ilyen és hol lehet kapni? ;)
SB-re mit érdemes/lehet rakni? mondjuk jelenleg anyagilag már lenullázódtam... még ma belefért ez a ram hűtés, de totál kifutottam a keretből ;) most szte marad a zalman...majd jövő hónapban v utána talán még egy vf-700 lesz a 7600ra aztán vége...nem nyúlok a géphez vagy 2 évig -
Gorneck
legenda
válasz
heliosphere #4157 üzenetére
Érdemes a az NB-t és az SB-t is támogatni némi levegővel...pl: [link]
-
heliosphere
csendes tag
válasz
Gorneck #4156 üzenetére
már elküldtem Neked emailben....de közben ugye rájöttem h 1.6on küldtem a procit feleslegesen... amúgy 490 fölött azt mondta h ne tovább...az orthos legalábbis... pár percél nem bírja tovább.... VISZONT. kíváncsi vok meddig megy a dolog... már 3570nél tartok, memek 2,2V-ot kapnak, proci meg 1,44-et még mindig.. még nem teszteltem komolyabban, majd egy két gamet kipróbálok.... tegnap 480on 1,5 óráig doom3-roe ment ulta high-on 1024ben egy deka hiba nem volt benne.... most meg a hőmérsékletek is jelentősen javultak hála a Hyper TXnek meg az új passzív ram hűtésnek...levettem a ház oldalát is így idleben ezen a 3570-nél 55-58 fokos...ez azt hiszem ez tűrhető érték ;) elégedett vagyok.... ahogy néztem a táblázatodat, meg más teszteket, ezek az A-Datak elég jót mennek mindenhol.... örülök h okosan visszavásároltattam a kingmaxot, az a -10% sem gáz amit lehúztak, mert így is kijött belőle az 1 gigás 800as a-data az pedig csak 667es kingmax volt..na mind1 ;)
-
Gorneck
legenda
válasz
heliosphere #4149 üzenetére
Kérdésed van akkor létezik a lapnak topikja...
Ide meg kukkants be...[link] ha átnézted várom a táblázatba beírható eredményeket... -
Gorneck
legenda
válasz
Lalaboy #4148 üzenetére
Sajna pedig ha jól átnézed a konfigokat, akkor sokan vesznek így gépet jobb lap gyenge 800-as rammal...vagy épp fordítva...persze megint más kérdés, hogy utána jön a reklamáció, hogy nem megy annyit, mint másnak...
1.6V procinak, 2.45V ramnak némi plusz az NB-nek sztem komolyabb tuninghoz is elég...500+. Pl nekem 500-hoz nem kellett csak ram és cpu feszt emelnem...az más kérdés, hogy itt PI stabil a gép és nem Orthos, de ez a ramomnak tudható be.
Semmi gond...de ha tényleg jól összeválogatott cuccokkal tuningol az ember picit felesleges ez az egekig emelhető fesz dolog... -
válasz
laragirl83 #4152 üzenetére
Orthos alatt 1.6V-n azért elmegy.
-
heliosphere
csendes tag
áááá... jól van én voltam a hülye, megnéztem a listában hogy mi a max adható és véletlen 1.6on maradt
lol úgy ment végig az orthos meg minden... most visszavettem a feszt 1.44re és felhúztam 495re, most terhelés alatt cpu-z 1.392v-ot mutat, elvileg 1.44-et kap... most ugyanúgy megy minden 5 firefox, core temp, cpu-z, orthos 9-es prio-n meg winamp és 67-68 között változik a proci hőmérséklete, ez már barátibb. viszont eddig coretemp és cpu-z azonosat mutatott mindig az órajeleket illetően, most cpu-z 3560mhz-et(és 501 fsb-t) mutat, core temp pedig 3465mhz-et és a biosban belőtt 495ös fsbt... érdekes. ;) ez milyen anomália lehet?
-
laragirl83
őstag
válasz
80 fok az mindenhogy sok, mind1 milyen beállítások mellett...
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Hány V-ot adtál a procinak? És cpu-z mennyit ír ki?
-
-
heliosphere
csendes tag
na, tegnap vettem egy CM Hyper TX-et meg zalman NBF47 északi híd hűtőjét. így mindjárt megnőtt a tuningpotenciál (eddig 2,5GHz körül volt a vége, de a múlt héten még Kingmax 667-es ram volt a gépben,. de gariban becseréltem A-Data 800-asra, ma meg beszereztem egy revoltec platinum passzív hűtést is hozzá)
az eredmény egyelőre: 1,86(6300)@3,43GHz, de sztem még ez a 490fsb megy majd feljebb is... a ramok egyelőre még bírják(5-5-5-15) orthos 9-es prioritáson 43percig ment (5firefox,cpu-z,core temp és everest mellett), ez sztem egész jó, bár terhelve 80fokig kúszott a hőmérséklete, ami sztem sok, de a talán pár nap múlva jobb eredményt lehet elérni ha ár kicsit ''bejáratódott'' a hővezető paszta... jó lenne 500 fölé kerülni ;) szerintetek ezen beállítások mellett nem sok az a 80 fok? mondjuk a házam szellőzése naon szar, még levett oldallappal sem az igazi. ja a lap egy DS3. -
Lalaboy
őstag
válasz
Gorneck #4142 üzenetére
Igazad van, ezzel egyetertek.
De akkor nemveszek meg egy tuninglapot!
Ha tudom, hogy a lapom 3V-ot tud adni a memoriaknak, akkor nemveszek hozza beleposzintu ramot, vagy ha 2.0V adhato az NB-nek, akkor bekalkulalom az uj NB hutot is, .....stb. Vagy nem tuningolok es veszek egy ''kenyelmes'', olcsobb konfigot!
Nem allt szandekomban bantani a jolbevallt, kiforrott 965-os lapokat!
[Szerkesztve] -
ROBERTOH
őstag
válasz
C.Brigante #4146 üzenetére
Min csodálkozol? Az északi sarkon él, ahol -50C van
bocsi laragirl83, ezt nem hagyhattam ki! -
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4143 üzenetére
lara croft, neked valami nagyon álom géped lehet, soha semmi baj, 0.5 voltom megy 3500mhz-n mindezt teszi 18 fokon 100%-os terhelés alatt, de ha vissza állítasz mindent alapra akkor akár 10-12 fok között van a proci hőmérséklet.... komolyan irigyellek!!!
-
masterful87
senior tag
válasz
És ez annyira jó eredmény lenne?
(Hát persze hogy az!) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Jólvan,dehát a te procid egyedi darab
-
laragirl83
őstag
miután visszatértem 3200MHz-re, nézegetem mennyi fesz ami elég neki, jelenleg terhelés alatt 1.248V-ot kap és stabil
-
Lalaboy
őstag
Nekem abit Quad GT-m van es messzemenokig meglennek vele elegedve, ha nem lenne az a bitang JMB363 vs. IDE DVD konfliktusom vele. Komolyabb tuningra a commando, az arany kozeput velemenyem szerint a DFI uj 965-os lapja lessz, (sot coolaler tesztjei alapjan kivalo tuninglap) de mire megjelenik a DFI, addigra mindket 965-os lap, a commando es a GT is eros labakon fog allni! Mindharom lap nagyon jo.
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz
Nyugdíjas #4131 üzenetére
No ez nem egeszen igy van! Az uj 965-os lapok mar nagyon jok lettek! Raadasul ha utannanezel a forumokbam, az uj 965-os lapokkal egyre tobben hasznaljak a magasabb szorzoju Core 2 Duo procikat! Es megegy jo pont a 965 mellett, hogy az iden piacrakerulo olcsobb Quad procik, abszolut eselytelenek tuningban 975-os lappal a 965-okkel szemben!!! Ha a jovore is gondol az ember, akkor mar nem biztos, hogy jo befektetes egy 975-os lap, foleg hosszutavra!
-
Nyugdíjas
nagyúr
abszolút off,de kvázi-tag lettem
(jólvanna,egy újszülöttnek minden új)
[Szerkesztve] -
knbs
senior tag
Koszonom az infokat, teljesen jo helyen jarok,ugyanis erdekel a tuning is.A lapok speckoit nyilvan en is el tudom olvasni a gyartok oldalan.
Azert erdeklodtem a 965/975 temaban,mivel most nalam kint hollandiaban a 965-os Asus Commando es a p5wDh delux lap egy arban van es nemtudom melyiket vagyem meg.Mivel meg mindig teljesen ossze vagyok keveredve,melyikkel jarok jobban.
Erdekel a tuning is,de nem akarok minden csepett kihajtani a vasbol,inkabb csak megtalalni az egyensulyt a tulhajtas es felesleges rongyrazas kozott.
A penz most nem szab szamomra korlatot a fejlesztesnel,de nyilvan ''felesleges'' 3%-os sebesseg novekedesert nem akarok kifizetni +200 eurot.... csak azert,hogy elmondhassam nekem ez van a dobozban
Mindenkeppen koszi a hozzaszolasokat, igyekszem gyorsabban okosodni -
beteg
őstag
vagyis a 6600oshoz bőven jó a P5W64. Az is bírna 460-470 es FSB-t, de addig úgy sem megy a proci. Viszont egy olyan lapot kapsz, ami nem szivat órákig, ha túl sokat/keveset adsz valamiből és nem indul. Másodikra gyönyörűen indul alapértékeken. 965 nél eznem mindig van így. Aztán a 975ösnek én úgy vettem észre, hogy sokkal gyorsabb az ide vezérlése. ua. a procival, ua. a ramokkal, beállításokkal a p5w-m vagy 40% ot odaver a p5b-mnek már a bootolásnál is.
-
AZ e 6300 & 6400-hez azért kell inkább 965-ös lap mert ezek magasabb fsb-t bírnak. A 975-ös lapok nem birnak annyit. Meg a kicsiket jobban lehet huzni mint a nagyokat, igy ehez kell a jó lap. De egy 6600-ot normális hütéssel, értelmes feszekkel se nagyon fogsz tudni 4.0Ghz húzni, semmilyen lapban.
-
Gorneck
legenda
válasz
shouryuken #4119 üzenetére
Nézelődj itten: [link]
-
knbs
senior tag
Szervusztok!
Vasarlas elott allok, E6600-as c2d-t szeretnek, melle 2x1gb Ramot. Olvasgattam a forumot,es nem volt szamomra egyertelmu,hogy a 6600-as procihoz melyik alaplap jo a 965-os vagy 975-os. Ramot milyet javasoltok, kit-be 2x1gb Corsair TWIN2X2048-6400C4 megfelelo? -
laragirl83
őstag
válasz
shouryuken #4116 üzenetére
GeIL!
-
shouryuken
senior tag
válasz
Nyugdíjas #4118 üzenetére
Köszi!
Direkt ide írtam mert alapvetően a procit akarom tuningolni, csak nem tudom mennyiben befolyásolja ezt a ram minősége.
Abszolut nem vagyok tisztában most a szorzokkal. A régi rendszerben egyszeru volt 200 volt amit szorzott, 220-ig bírta a 400-as hynix ram a rendszertuningot
Szóval a lényeg az, hogy ha nagyon visszafogná egy olcsóbb ram a rendszer tuninglehetőségeit akkor inkább drágább/kevesebb ramot veszek. De ha csak annyi hogy 200mhz-el kevesebbet tuningolhatok, egye fene -
Nyugdíjas
nagyúr
Bár a lapom nem ilyen,de sztem nem lesz velük gond...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
shouryuken #4116 üzenetére
Geil vagy A-DATA. Normális áron vannak,nekem spec. Geil van,teljesen jól működik,bár volt már aki panaszkodott rá. Szóval ezek szerint ki lehet belőle fogni rosszabb darabokat
Egyébként ajszem ez RAM-topicba való kérdés vót -
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára beszerzem uj konfigomat : ab9 v ds3 + e6400
most tartok ott, hogy lassan a ramról kéne döntenem.
Szeretnék tuningolni, persze nem rekordokat felállítani.. Milyen memóriát ajánlotok?
Mennyire jók a tuningkilátások (konkrét freq?) egy egy olcsóbb rammárkával? (800mhz)
köszi a tanácsokat! -
válasz
Stalker-2572 #4108 üzenetére
Szerintem csak összeveszett magával, és még nem békültek ki.
-
valaki aki tele van lével mint kokas gecivel az adjon má nekem valami zsir ramot ami megy min 950-et mert nekem 920-nál elhasal a ram, pedig menne többet a proci 1.304-en ez 100%
-
Achill3uS
nagyúr
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #4091 üzenetére
Ha nem vetted volna észre már elég régóta nem kerül be senki a táblázatába...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest