Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Azt mondják, hogy ezeknél a prociknál vhol 1.7V valós fesz alatt van az átütési feszültség, ami nem hasznos a procinak, mivel kifekteti, tehát javasolt ez alatt maradni.
Na de komolyabban... nem tudom az AB9-Pro mennyit droopol, vagyis mennyi valós feszt ad egy adott BIOS fesz beállítása után idle és terhelve. Amikor elértem a lapom végét, 435-ös FSB-t, amivel a proci 3.9GHz-en ment, 1.65V BIOS feszt adtam neki, ez uguru szerint 1.7V volt, Everest szerint pedig 1.55V, tehát rendesen esik a feszültség a Max-nál. Én simán BIOS-ból szoktam húzni, a win boot már egy jó teszt arra, hogy valamennyire életképes-e az új beállítás. A vége felé persze egy biztonságos beállításon boot, aztán uguruval tovább finoman. Mondjuk uguruval nem nagyon javallot feszt állítani, mert nekem mindig egyből bedőlt a rencer, ha megpróbáltam.
[Szerkesztve] -
Procitól függ, hogy mien feszen megy 3.6-ot. Van olyan példány, ami majdnem alapfeszen viszi, és van amelyik 1.6V-vel is csak 3.5-ön hajlandó futni. Ugyanakkor a középmezőny jó eséllyel viszi 1.4-1.5V közötti BIOS feszen. Ninjával meg nem hiszem, hogy gond lenne a hűtéssel.
Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem ne cserélj lapot emiatt, ha eddig is tudta, most is tudnia kell. RAM-ok változatlanok? A kettő közül szerintem P5B-D.