- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a mentési anomáliáknak nincs ahhoz köze, hogy miylen forrásból származik a játék, de én nem is arra írtam, hogy hanyagold a témát, hanem erre:
"mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni" Ez meg akárhogy is nézzük arra utal, hogy egy árva fillért nem szeretnél a játékra költeni, tehát warezolsz. Az pedig a fórum szabályzata alapján tiltott...(#4864) AmunRa: szerintem meg igenis kap mindenki választ, ha értelmes kérdést tesz fel. A "problémáim vannak a virágbolti verzióval" címűek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Az ilyen kérdéseket tegye fel ott a tisztelt kérdező, ahonnan beszerezte azt a verziójú játékot.
És mielőtt belemennénk, hogy álszent vagyok-e vagy sem, elárulom, hogy én is játszottam már virágbolti játékkal, de nem is értetlenkedtem azon, hogy problémák vannak vele...(#4862) devilinsid3: ha nem szán rá valaki még ennyit sem, akkor az ne játsszon ezzel a játékkal, vagy játsszon a virágboltival, de fogadja el, hogy arra nem jön annyi hibajavítás, vagy nem olyan gyorsan. Elég sok ismerősöm van, aki az eredetivel játszik és túl sok panaszt nem hallok tőlük... Vannak néha gondok, de az más játékkal is előfordul, vagy kiderül, hogy nem is igazán ennek a játéknak köszönhető a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest