- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a mentési anomáliáknak nincs ahhoz köze, hogy miylen forrásból származik a játék, de én nem is arra írtam, hogy hanyagold a témát, hanem erre:
"mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni" Ez meg akárhogy is nézzük arra utal, hogy egy árva fillért nem szeretnél a játékra költeni, tehát warezolsz. Az pedig a fórum szabályzata alapján tiltott...(#4864) AmunRa: szerintem meg igenis kap mindenki választ, ha értelmes kérdést tesz fel. A "problémáim vannak a virágbolti verzióval" címűek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Az ilyen kérdéseket tegye fel ott a tisztelt kérdező, ahonnan beszerezte azt a verziójú játékot.
És mielőtt belemennénk, hogy álszent vagyok-e vagy sem, elárulom, hogy én is játszottam már virágbolti játékkal, de nem is értetlenkedtem azon, hogy problémák vannak vele...(#4862) devilinsid3: ha nem szán rá valaki még ennyit sem, akkor az ne játsszon ezzel a játékkal, vagy játsszon a virágboltival, de fogadja el, hogy arra nem jön annyi hibajavítás, vagy nem olyan gyorsan. Elég sok ismerősöm van, aki az eredetivel játszik és túl sok panaszt nem hallok tőlük... Vannak néha gondok, de az más játékkal is előfordul, vagy kiderül, hogy nem is igazán ennek a játéknak köszönhető a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest