Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést, nem akartam vitát szítani a hozzászólásommal...

Én megértem azokat is, akik szívesen csatlakoznának, meg azokat is, akik nem szeretnének évad közben új versenyzőket. Csak akkor lehetne szerintem új tagot felvenni egy ligába, ha minden ligatag egyetért az ötlettel. 10+ embernél pedig nem minden esetben könnyű konszenzusra jutni. Pont ezért vannak egyértelműen megfogalmazott szabályok. Különben egy nagy fejetlenség lenne az egész ligázás...
Feribacsi-t meg végképp megértem, mert végigolvastam az eseményeket a GoCompete fórumán, amikor a lemaradt jelentkezőknek meg akarták szervezni az E ligát... Sajnos az a néhány többi, normális ember szívta meg, aki tényleg akart jönni ligázni a többiek nemtörődöm hozzáállását...
Én személy szerint teljes mértékben meg vagyok elégedve a szervezéssel és ezt nem azért mondom, mert be szeretnék vágódni az Adminoknál, hanem mert tényleg jól van az egész eseménysorozat szervezve, kommunikálva, menet közben koordinálva. Szerintem nem kevés szabadidejüket áldozzák fel az oldal működésére...

Velem is előfordult, hogy szerettem volna eltérni a szabályoktól, de mivel nem egyezett bele mindenki, nem tértünk el. Ez van, elfogadtam, megértettem.A ligázni vágyóknak meg azt javaslom, hogy rendszeresen látogassák az oldalt, mert lassan jön az új F1 és abból is biztos indulni fog versenysorozat

Elnézést, ha hosszúra sikeredett

Új hozzászólás Aktív témák

- 22" Samsung SyncMaster 2233BW
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ASUS ROG Zephyrus M16
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő