Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
@Jim
Én anno ilyen 30k feletti logitech-es dolgokkal szemezgettem, kíváncsi lennék, azoknál is késne-e
Bár ez nem hiszem, hogy árfüggő!
Én is headset-el szoktam vezetni, mert az erősítőmet gerjeszti a sima miki, de baromi kényelmetlen, pár óra után fáj a fültövem, mint állat! (Logitech H360)
A madzagot én is rühellem, mert gurulós a székem, és mindig ráhúzom a kábelt, de akkor jobb, ha nem gondolkodok vezeték nélküliekben, ha ennyi cumi vna vele!
Hát nem tudom, sztem Steady-nek más miatt lehetett a kártyájával akadás, mert azt írta, hogy neki 12.6-al jó.
Rajta kívül csak AMD-sek panaszkodtak, úh lehet vmi összefüggés. Már írtam a haveromról is, aki szinén intel cpu-s ati vga-s, és semmi panasza.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Vagy RF-es