- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valamelyikőtök vezeték nélküli fejhallgatót.
A problémám a következő: van egy Arctic Cooling bluetooth headsetem, ami átlagos felhasználásra teljesen rendben van, azonban tegnap kipróbáltam F1 alatt és észrevettem, hogy minimálisan késik a hang a képhez képest (valószínűleg az USB bluetooth megoldás miatt), így azonban lehetetlen pontosan váltani, mert mire hang alapján felváltanék, addigra a kép alapján már le is szabályozott a motor....
Szóval, tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fejhallgatót, ami tutira nem laggol? Szerintem csak olyan megoldás működhet normálisan, ami nem USB-s bluetooth-os, hanem a jack kimenetből jövő jelet alakítja át a fejhallgató saját konvertere vezetékmentes jellé.Elnézést, hogy ide írtam offtopicban, de reménykedem, hogy valakinek van közületek gyakorlati tapasztalata és tud konkrét típust ajánlani, amit nem aranyáron mérnek...
Előre is köszönöm segítséget

Új hozzászólás Aktív témák

- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Szomszéd
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OpenWRT topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest