- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
Icemedve #3843 üzenetére
Az észrevétel jogos.
A 2011-nél sajnos simán be lehetett gurulni így, itt a 2012-nél nem próbáltam korábban, de ezek szerint itt is. Szándékos azonban nem volt, annyira figyeltem a mögöttem jövők sárga pontjait, az időkülönbségeket, hogy már 1 körrel korábban is elfeleljtettem bemenni és majdnem itt is. Tartottam is tőle, hogy bünti lesz belőle, de hirtelen döntés volt, mert csupán annyi jutott eszembe, hogy a kopott gumik miatt már be kellene mennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest