Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Igen, kb. 2 hónapja voltam olyan hülye, hogy a régi jó gépem helyett, amin legalább ment az F1, és társai, vettem egy jobb alaplapot, processzort, csak a vga-ra nem maradt pénz...

Azóta meg vettem 1 TB-os vinyót, laptopot, memóriakártyát, sílécet, tápot, csak a rohadt vga-ra nincs pénz...

Na mind1, mostmár a következő tuti a vga lesz, aztán már csak a játékot kell megvenni, és mehetek játszani veletek.

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest