- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #1314 üzenetére
Mint írtam is, összesen 2-3 mért kört tudtam menni, tehát ennyiszer fejeztem be a kört. A többi alkalommal kb. a feléig, negyedéig, vagy majdnem a végéig jutottam. A kb. 55 próbálkozásból 2 mért kör lett, aminek az eredményét leírtam. Ez volt az első pár próbálkozáskor, a maradék 40-50 próbálkozásban csak kicsúsztam, stb. stb.
Olyan ideges voltam emiatt a sz@rság miatt tegnap, hogy ma be sem fogok lépni... A 2011-et is emiatt töröltem, hogy TT-ben nem tudtam egy kört sem menni, ott is próbálkoztam 1 óráig aztán semmi... Na mind1, ezt még nem törlöm, csak TT-zni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest