- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #6599 üzenetére
Ugyan ez nekem is a gondom a TFT-vel, nekem is tördeli a sorokat..
V-sync megoldja de úgy meg rohadtul elkezd késni az irányítás.
Ha valakinek van egyéb ötlete, szívesen venném! -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6596 üzenetére
Az igen..
Én örülök már annak is ha néha 100 fölé megy az fps de az nagyon ritka, inkább TT ben fordul elő...
Ilyen keretek között már tényleg totál elhanagolható ez az input lag dolog..
Most Phenom 965- van 4ghz-en de a régi core2-vel volt olyan, hogy 40FPS alá is lement és az már szerintem zavaró volt, hamar megtörte a koncentrációt.
Próbáltam többféle monitorral is, CRT-vel teljesen más érzés, sokkal gyorsabbnak és folyamatosabbnak tűnik a mozgás, viszont rohadt nagy, nehéz és ronda is.. TFT-ből a 120 Hz.-es még nagyon drága, viszont később lehet pályázni fogok majd egyre. -
Trihorn
tag
válasz
turkishzoli #6594 üzenetére
Én szívesen segítek, el van mentve pár jó beállítás, priviben el fogom küldeni hamrosan!
-
Motion_Blur
félisten
Én arra törekszem hogy stabilan 100 fps fölött legyek.
Szerencsére ehhez nem is kell kompromisszumokat kötni a minőségben
-
Steady74
addikt
válasz
turkishzoli #6594 üzenetére
www.racedepartment.com, vagy kérdezd Vixent, vagy ftomit priv-ben, gondolom segítenek. Nagyon sok pályára megadták már ők itt a fórumon a beállításaikat.
-
turkishzoli
tag
Elállítgattam az ótó beállításait, de nem tudom visszahozni...
Hiába kezdtem új karriert, ugyanúgy irányíthatatlan xar a kocsim. Tanács? -
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #6590 üzenetére
természetesen nem a 10 fps és a 120 fps közötti különbségre gondoltam. Szerintem ha két konfig között van 20% eltérés úgy, hogy a lassabb is bőven játszható szintet hoz, akkor ott már nincs különbség sztem.
Többihez nem tudok mit mondani, lassú vagyok és kész, de élvezem
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #6588 üzenetére
Nagyon jó nyaralást kívánok de siess vissza!
Igazad van, nem befolyásolja de azért raktam fel teljesen, mert ha kicsúszok, vagy tele tankkal valakit éppen ki kell fékezni a hajtűben, akkor bizony szükség van rá.
Minél hosszabb az egyes, annál kevésbé érzékeny nagyobb gázra a kocsi és nehezebben pörög ki a kerék.
Futamra inkább az 1-es keménységű rátsórugót ajánlom a jobb végsebesség miatt.
Jó pihenést kívánok! -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6589 üzenetére
Nem, ha egyszer elmented, utánna már soha nem kell quick setupolni. De ha alapból nekiállsz csak úgy állítgatni quick setup és betöltés nélkül, akkor bizony rohadt lassú a kocsi.
Ugyan az az effekt, mintha TT-ben elmentesz egy beállítást és betöltöd GP-ben.
Sajnos ez egy fos bug a játékban.. -
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #6587 üzenetére
Cső Steady.
Ezzel vitatkoznom kell, az első mondatod ugye nem gondoltad komolyan.?
Gondolom 20 fps-el még nem játszottál forma1-et de ez nem is csoda a gépedből kiindulva.. (király masina)
Részben igazad van, egy bizonyos határ felett elhanyagolható a különbség de..
Van egy olyan tényező, hogy input lag, ami nagyban lecsökkenthető az fps emelésével!
A Call of duty újabb részeiben ki is írja az fps mellé a késési időt miliszekundumban, ami durván a controller bemeneti impulzusa és a videokártya utolsó leadott képkockája közötti érték. Ez minél kisebb, F1 ben annál hamarabb reagál az autó a mozdulataidra, tehát nem elhanyagolható tényező.
Ha a bugokat kiküszöbölöd az általam leírtakkal és próbálkozol minél többfajta kormány beállítással,(75% linearity-t ajánlom, Korea-hoz kifejezetten jó és vedd visszább a kormány max. dőlési szögét) akkor tuti meg lesz az 1:32-es idő TT-ben.
Kihangsúlyoznám még egyszer a Standard-Fast gyorsmenüt, hiába van fast-en alapból, bugos, fast-ről vissza standard-ra és megint fast-re, csak úgy működik. Ez már alapból 1mp. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
"Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon."
Ezt most nem igazán értem. Minden esetben amikor játszotok, megcsináljátok ezt? Nem a mentett setupotokat töltitek be? Illetve ha először max. downforce-ot töltök be és onnan állítgatok, nem ugyan olyan viselkedést kapok mintha min. downforce-ról lőném be ugyanúgy a verdát?
Grat a körhöz, kíváncsi vagyok ha TT-nek nekiálltok mit mentek majd.
Nekem elsőre 1:12.0-át sikerült, de talán 3 tizedet ha tudok még faragni, onnantól kakukk -
ftomi74
tag
A gép szerintem sem befolyásoló tényező egy bizonyos szint felett, mert ha jól tudom nekem is erősebb mint Vixené, mégis picit lassabb vagyok.
Viszont, amit kérdezni akartam, minek húzzátok az égbe az egyes fokozatot (amit nem is használtok ráadásul)? Lehet nekem vannak rossz elképzeléseim, de szerintem nem befolyásolja hogy kettesben mit tud a kocsi. -
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Halvány fogalmam sincs ki az, akiről vitatkoztok, de véleményem szerint a gép fizikai összetevői nem határozzák meg, nem lehetnek befolyással a köridőkre.
980X 4,4 GH-en, 6990, RevoDrive, G27 és egyebekkel is koreában 1,5 mp-vel lassabb vagyok, mint ftomi a TTs időmet figyelembe véve, pedig úgy érzem kitolom a szemét a gépnek, és mégsem tudom megérteni, hogy a egyes szakaszokon miért kapok 5-6 tizedet. Nekem ezt ugyanolyan nehéz elhinni, mint nektek Grifiske idejeit.
Jó autóbeállítás, a játék ismerete (mit enged a szoftver), és jó képesség is kell egy egy jó eredményhez szerintem, és igaz ami igaz, Vixen, ftomi és Rolly idejei abszolút mérvadóak.
-
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Nem véletlen vártam a te időd, mert ha benne nem is, benned megbízom, de inkább online időt tegyél fel, mert Meki GPmodban gyorsabb. De legalább látszik, hogy más is képes arra amire ő, én nem állok neki komolyabban ennek a pályának inkább nyaralok egyet
Szép kör
(Arról a szakállas trükkről még nem hallottam)
-
Trihorn
tag
Lehet, hogy most meg fogtok kövezni ezért de meg kell, hogy védjem Grisfiskét.
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ahogy játszik..
Én úgy gondolom, hogy nagyon jól ért egyrészt az autó, másrészt a konfigurációs beállítások(kormány setup) helyes használatához.
Ezt még az is tovább fokozza, hogy iszonyat erős gépe van, ami nagyban redukálja a késési időt a pilóta és a gép között, ami szintén egy nagyon fontos dolog!
Továbbá mint embert is bírom, mivel nem irigy, megosztja a beállításait és rendkívül segítőkész ha hozzá fordul valaki segítségért.
Nem értem a spekulációt sem a végsebességgel kapcsolatban...
Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon.
Ha valaki nem így tesz, persze, hogy lassabb lesz az autó az egyenesekben de ez sok helyen le van írva, ezt ismernie kéne minden rutinosabb játékosnak!
A motorvezérlés is ide tartozik, én sem viccből nyomkodom standardról-)fastre minden boxutca látogatás után.
Szó ami szó amilyen egyszerűnek tűnik, olyan nehéz ez a Hockenheimi pálya, tökéletes kört szinte lehetetlenség menni..
Sikerült nekem is 1:14 alá mennem de a köröm még abszolút nem tökéletes..
Reményeim szerint még javulni fogok..
Gyors kör és setup itt! -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6583 üzenetére
Úgy hívják a megoldást hogy TyreGrip Adjustment Tool
Vagy értenek hozzá hogy hogyan kell meghekkelni a surface_materials-t hogy induljon a játék és TT-ben is elfogadja az időt.
Nagyon levágós pár embernél hogy csalnak, ugyanazzal a setuppal elég megnézni hogy adott egyenesben 10km/h-val gyorsabb. Nincs olyan tökéletes kigyorsítás amivel annyit lehet hozni...
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #6580 üzenetére
Ebben a videóban nem is gyepálja a gépet, jó a 7. lehetne hosszabbb de nem ezzel ver rám 1mp-t... Nem értem, hogy csinálja, egy darabig épp csak egy picit volt gyorsabb, aztán egyik pillanatról a másikra mindenhol javult minimum 1mp-t.
-
turkishzoli
tag
Nem jó... Így is emlékezett a profilomra. Pedig újratettem mindent, a legfrissebb live klienssel...
-
Rolly Dy07
senior tag
-
fatal`
titán
válasz
turkishzoli #6577 üzenetére
Vista/Win7 alatt:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\XLive
C.\Users\felhasználónév\Documents\My Games\FormulaOne\
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOneXP alatt:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Dokumentumok\My Games\FormulaOne (ezt nem tudom, hogy ide kerül e, nagyon rég használtam Xp-t s ott ha jól emlékszem nem volt még My Games mappa, ezért lehet hogy simán a dokumentumokban van)
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\FormulaOneA harmadik mappában csak az utolsó replay van elvileg, de a másik 2-t töröld. Az Xlivenál figyelj, hogy ilyenkor az egész live profil törlődik, így azt hiszem a többi liveos játék mentése is. Elsőként próbáld meg, hogy csak a my gamesben lévő cuccot törölve, hogy reagál a játék.
Az AppData\Application Data mappák rejtettek.
-
turkishzoli
tag
Mit töröljek le manuálisan, hol "emlékezhet" a beállításokra uninstall után? Lekaptam a játékot is, és a live-t is...
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #6574 üzenetére
Versenyen is jók ezek a beállitások:
Hockenheim_grisfiske
43:55-öt ment 50%-oson -
-
fatal`
titán
Na lenyomtam az első futamot, 100% versenytávval. Azt hiszem nem mediumra kellett volna tenni az AI-t, mert ötödik lettem a Lotussal.
A gépnek nincs kék zászló? Mert nem húzódik félre egyik sem lekörözéskor...
-
ftomi74
tag
válasz
turkishzoli #6570 üzenetére
Vedd meg a játékot
-
turkishzoli
tag
Sziasztok!
Nos! Offline profil oké, eddig mentett is, de volt egy re-install, ami után ha rámegyek a mentésre /ami aktív/ nem forog a karika a jobb felső sarokban - ezt még túlélném - de nem is menti el az állást...
Segítsetek pls. Unom az első pályát. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6565 üzenetére
Köszi szépen!
Én sem gondoltam volna de Grisfiske váltig állította, hogy jobb a 11-1 szárny és igaza lett.
TT-t még nem mentem az új beállítással de attól tartok ott is a 11-1 lesz a nyerő.
Sajnos ez már csak egy bug marad ebben a játékban, remélem az F1 2011 jobb lesz ilyen szempontból!
Naná..Akár hányszor igazán jó setupot találok mindig meg fogom osztani!
Most fog jönni a Nürnburgring, de mivel az nincs ebben ezért Hockenheimre próbálok rágyúrni.. -
kiskaloo
csendes tag
Szia!
A drivert feltelepítettem. A Grand Prix 4-ben működik rendesen a cucc, de az F1 2010 úgy látszik, hogy nem. Se konfigurálni, se használni nem lehet.
A Beállítások menü alatt 4 pont van:
- Irányítás beállítása (Billentyűzet/Egyéni)
- Szerkesztés folytatása
- Részletes kormánybeállítás
- Force Feedback beállításAz irányítás kiosztása alatt az egyénire téve csak a billentyűzetre reagál, a kormányra nem.
A Részletes kormánybeállítások és a Force Feedback beállítások inaktív, nem lehet rámenni. A kormányt és a pedált nem érzékeli verseny alatt sem.Nem tudom, mit tegyek, kidobtam az ablakon 6000 Ft-ot, és most kereshetek egy olyan kormányt, ami benne van a hivatalos listában és olcsó (pl. használt Momo)...
-
polonic
félisten
Másik csapathoz való átigazolásért, ha jól tudom, jár egy achievement. És itt a baj. Ha achievment megszerzése után lépsz ki, akkor elszáll a mentés. Achievement megkapása után nem szabad egyből kilépni, újabb olyan dolgot kell csinálni, hogy mentsen a játék.
A dirt 2-nél is emiatt szálltak el a mentések, jó párszor, mire rájöttem. Aztán a végén direkt kipróbáltam, aztán tényleg. -
_kovi_
aktív tag
Srácok, tegnap este átigazoltam egy másik csapathoz, majd utána kiléptem.
Később újra beléptem és elszállt a mentésem. Kimentettem az XLive mappát és a mentést is.
De mind hiába...Elég bosszantó, mert fix hogy nem kezdem újra...
-
kiskaloo
csendes tag
Üdv!
Vettem egy Saitek R220 -as kormányt, de úgy néz ki, nem ismeri fel a játék.
Lehet ez ellen tenni valamit, vagy dobhatom a kormányt a kukába?Köszönöm a segítséget.
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Sikerült brutálisan jól beállítanom a kocsit a hazai pályára.
Grisfiske, a Svéd F1 mágus nagyban segítette a munkám ezért nagyon nagy köszönet jár neki érte! Nem is húznám tovább a szót, ez a videó tartalmazza a setupot és két gyors kört. -
fizzdani
tag
Üdv.
Egy barátommal szeretnék F1 2010-el játszani Hamachin keresztül. Mielőtt leoltanátok (
), hogy a Google a barátom, már legalább kétféle módszerrel megpróbáltuk, sikertelenül(nem látjuk egymás szerverét se). Valaki egy rövid, de működőképes leírást tudna biztosítani, privátban vagy esetleg itt erről ? Illetve nekem van routerem, gondolom az is bezavarhat.
Köszönöm.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6540 üzenetére
Érdekes volt a rajt, mert a 3. helyről a 2.ra jöttem fel, a Force Indiás csávó meg elfékezte magát, nekitolt a palánknak, és beszorított... mire ki tudtam jönni, elment mindenki... utána még kétszer kiforgatott, mire el tudtam szakadni tőle. Itt el is ment a versenyem.
Lágy keverékkel indultam, elég jó első 4 köröm volt, a boxból már a 3. helyre jöttem vissza, mögötted 10 mp-cel. 4 kör alatt utolértelek, de ahogy írtam a célegyenes végén rövidet fékeztem, de majdnem neked csúsztam, elrántottam a kormányt, kiforogtam, utána meg elvesztettem már a ritmust...vixen-nel toltam még egy fél angol nagydíjat, de közben felébredtek a törpék - bárányhimlősek, lázasak- így mennem kellett.
-
fagy53
nagyúr
válasz
JoceeHunt #6549 üzenetére
Fura, lehet, hogy a SHIFT2 van fenn neked? Majdnem mindegy, mert ebben is meg abban is az utat rángatják alattad...
Te rögtön bepattantál a volán mögé, pedig jobb lenne legalább nagyvonalakban megismerkedni az egésszel, különösen annak aki a valós F1-gyel, annak lebonyolításával sincs köszönőviszonyban sem. E játék révén sokat megtudhatsz erről a világról, de ezért tenni is kell valamit!
Sokkal érdekesebb a játék maga, ha a játékos tisztában van a szabályokkal. -
-
válasz
Motion_Blur #6542 üzenetére
Összetettben?
Háát 253 ponttal állok az első helyen, a következő mögöttem már fingom sincs ki, talán Webber 203-al.
Most nem is tudom hol voltunk, de mintha valami fedett pálya lett volna, éjszakai, jó szük, végig falos, a célegyenes balos kanyarban volt a boxkijárat. Nagy forma1-es vagyok mi :XD, azt se tudom hol játszok :XD.
Magyar nagydíj után lehetek 2-3-al, nem tudom még mennyi van vissza, de ezen a pályán szívtam. 1:48 volt a Q időm, így lettem második indulós, épphogy befutottam 2.-ikként, mert 12 körös volt a verseny, és elcsúsztam a 11-ikbe, úgyhogy utolértek, és nem tudtam megfogni Webbert. Kedvem nem volt újrakezdeni, mert már 8-adszorra csináltam, és volt este 23:00 -
Azt tudja valaki hogy Carrier-ben számítanak-e az interjúk?
Volt valami kérdés amire Vettel-t választottam (sajna nem olvastam el), azóta kékkel látom az ő autóját a versenytérképen, illetve fekete háttérrel a nevét bal felül a helyezések között, függetlenül attól hogy benne van-e az első 3-ban vagy nincs. Néha valami rivális dolgokat is látok. Riválisnak válaszhattam. Még az első szezonban vagyok Belgium után. -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #6539 üzenetére
Én is köszi!
Jó volt! Nem tudom, hogy lettem második.
Lehet, hogy a rajtnál kicsi lökdösődtem, befurakodtam az elfordulásnál, annyit éreztem, hogy hozzáértem valakihez oldalról, de szerintem nem pördült meg.
Ez látszott a te szemszögedből? Mit tapassztaltál?
Elég jó volt a társaság tegnap.
Jövök legközelebb is, ma vagy holnap. -
Steady74
addikt
Polonic, Vixen, köszi a tegnap esti gurulást, igaz csak 1-1 futamra jutott idő.
-
válasz
paramparya #6537 üzenetére
Eddig nekem sose csinálta, csak most a VGA csere után.
-
fatal`
titán
Régen csak rövid, pár körös versenyeket nyomtam, most kedvem támadt a hosszabbakhoz.
Kérdés: A gumiválasztás automatikus? Vagy hogy tudok pl. intermediate vagy esőgumit kérni verseny közben, a száraz helyett?
-
Srácok, kéne egy kis HELP:
Lecseréltem a VGA-m. 6950 került be, viszont a gépem nem telepítettem újra.
Eddig is AMD-m volt (5770). Már tesztelgettem a kártyát, és egyedül az f1-ben csinálja a következőt:
Elindul a karrierem, de a P vagy Q vagy R után mindig a a következő Loading-nál befagy a gép. Még szerencse hogy menteni ment. Találkozott valaki ilyennel?
Volt hogy 1-2 részét a versenynek megtudom csinálni (pl P és Q), és nem mindig áll meg. -
Guargumi
tag
új OS tettem fel, visszarakom az elmentett save-t, de nem tölti be, ez normális, szóval buktam az eddigi karrierrem?
-
HPC
tag
Ma este volt az RD liga Silverstone-i futama ahol a végén hatalmasat csatáztam Italianred-el. Ő a lágyon kezdett én a keményen a végén értelemszerűen fordított volt a helyzet. Kemény és tiszta volt a harcunk. Itt a videó
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Nincs valami mod, ami rendbeteszi ezeket a pocsék hangokat?
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #6517 üzenetére
Megnéztem a kanyarlevágós srác pár videóját.. Ő lenne az
Ez most komoly, hogy így lehet ütni-vágni az autót segítségekkel?
Ha úgy váltanék vissza, ahogy ő teszi egyből megcsúszna a hátsó kerék és pörögnék, mint a ringlispiel.. A fékről már említést sem teszek.. xD
Vicces, hogy úgy ment Valenciában 1:37.0-t, hogy több kanyarban is lecsúszott a helyes ívről. Mivel nekem nincs tapasztalatom a segítségek terén, ezért kérdezném, hogy ez most tényleg így van?Más:
Sikerült korrigálnom a füvezős körömet..
Bár itt is néha-néha belecsippantok a zöldbe de ez már érzésem szerint a sportszerűség határain belül van. Finomítottam az autó beállításain, nőtt a végsebesség és a lassú részeken is kezelhetőbb lett az autó. Ebben a körömben az agresszív vezetés mellett megpróbáltam a pontosságra is némi hangsúlyt helyezni. Többé-kevésbé sikerült is..
Videó itt.. -
törölt tag
válasz
JoceeHunt #6508 üzenetére
Legutolsó futamon voltam ilyen szerencsétlen. SPA-ban, ami ugye pont a leghosszabb pályák között szerepel és mire kiértem a boxba buktam pár pozíciót, aztán meg még a falnak is neki sikerült vágnom a saubert, úgy hogy totál bukta volt a futam
Amúgy egy régi Saitek (R100) kormánnyal játszok, de a célnak megfelel, bár 2vel több gomb lehetne rajta, mert ha kijön a 2011 akkor bajban leszek a plusz két funkcióval ( DRS, KERS).Nos, köszönöm a segítségeteket, megpróbálkozok egy futam közbeni teszteléssel, hogy működik-e a dolog, és innentől kezdve figyelemmel kísérem a fórumot, hátha én is tudok segíteni.
Addig is sok győzelmet kívánok mindenkinek -
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #6504 üzenetére
Köszi Steady..
Valóban... többen is mondták már, hogy ez így nem fair...dehát amíg tapad a füvön a gumi és nem büntet meg érte a gép nem az én hibám, hanem a programé....én csak kiautóztam azt amit a gép még megengedett..
1:28.3-at mentem úgy is, hogy nem füveztem de olyan jól sikerült a Stowe, hogy inkább ezt videót raktam fel... Utólag már bánom egy kicsit.. -
Rototti
senior tag
válasz
#65376768 #6507 üzenetére
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a játékban. Olyan kérdésem lenne hogy futam közben ( karrier módban) hogy lehet változtatni a stratégián/kerékcserén.
Tudom mielőtt elindul a futam a gumis embernél be lehet állítani, de sajnos többször előfordult velem olyan hogy futam közben elkezdett esni az eső és lágy gumi volt beállítva kiálláskor. Ezt gondolom lehet változtatni már futam alatt is nem csak a boxban előtte, de sajnos nem jöttem rá hogyan.
Remélem tudtok ebben segíteni.
(segédletek között egyébként az automatikus kiállás be van kapcsolva,a pitlimiter az nincs)
-
válasz
Rolly Dy07 #6505 üzenetére
Közkincsé tehetnéd a "köcsögök listáját" itt.
Szombaton már egy Asus HD6950 DCII-es fogom nyomni a gamet
-
bendeguz76
aktív tag
Silverstone gyári maxra feltolt beállitással 1.25.5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest