Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Szerintem kár videózni meg ilyesmi, az ilyen elmeroggyantak úgysem fognak fel semmit.
Én erősen kezdő vagyok, mondjuk kb 3 kört mentem eddig spaban TT-n, majd 7 másodperccel vagyok lassabb, mint ti mégsem gondolok senkit cheaternek, csak azért mert gyorsabb.
-
fatal`
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert 30 fps-sel csak akkor tudsz rögzíteni ha 30fps-sel megy a kép

-
fatal`
titán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Tilos a warez a fórumon.
-
fatal`
titán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Én nem Easyn kezdtem, meg minden segítség ki van kapcsolva, ráadásul az első két futamot 100% távon nyomtam, így annyira nem állok jól, azt hiszem 4. vagyok a vb ponttáblázaton. Az utolsó két versenyt megnyertem (Montreal, Valencia), de pl. spanyolban meg kizártak mert levágtam véletlen a pályát

-
fatal`
titán
Sosem esik ki senki még full távon sem? Bár még csak 2 futamot mentem, de egyiken sem esett ki senki, érdekes.
-
fatal`
titán
válasz
turkishzoli
üzenetére
Vista/Win7 alatt:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\XLive
C.\Users\felhasználónév\Documents\My Games\FormulaOne\
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOneXP alatt:
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Dokumentumok\My Games\FormulaOne (ezt nem tudom, hogy ide kerül e, nagyon rég használtam Xp-t s ott ha jól emlékszem nem volt még My Games mappa, ezért lehet hogy simán a dokumentumokban van)
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\FormulaOneA harmadik mappában csak az utolsó replay van elvileg, de a másik 2-t töröld. Az Xlivenál figyelj, hogy ilyenkor az egész live profil törlődik, így azt hiszem a többi liveos játék mentése is. Elsőként próbáld meg, hogy csak a my gamesben lévő cuccot törölve, hogy reagál a játék.
Az AppData\Application Data mappák rejtettek.
-
fatal`
titán
Na lenyomtam az első futamot, 100% versenytávval. Azt hiszem nem mediumra kellett volna tenni az AI-t, mert ötödik lettem a Lotussal.
A gépnek nincs kék zászló? Mert nem húzódik félre egyik sem lekörözéskor...
-
fatal`
titán
Régen csak rövid, pár körös versenyeket nyomtam, most kedvem támadt a hosszabbakhoz.
Kérdés: A gumiválasztás automatikus? Vagy hogy tudok pl. intermediate vagy esőgumit kérni verseny közben, a száraz helyett?
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Nincs valami mod, ami rendbeteszi ezeket a pocsék hangokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi