Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoceeHunt
őstag
Nagyon gyorsan hagyd el kérlek a topicot, és akkor térj vissza ha rendelkezel eredeti játékkal. Ez nem az a hely ahol ilyen és hasonló dolgokról beszélgetünk, az itteni közösség nem támogatja a tört játékok használatát. Amennyiben folytatod, moderátornak lesz jelezve a tevékenységed, és kitiltással számolhatsz...
Ahhoz képest hogy lassan 1 éve tag vagy az oldalon, lehetett volna annyi időd hogy átolvasod a szabályzatokat. -
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bakker. Nem is tudtam hogy a Centrumban van 576. Na lemegyek megnézem. Majd gyüvök

-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagykanizsai vagyok :S
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Basszus, feliratkoztam hogy jelezzék ha vásárolható. Semmi nem jött még. Pontosan mikortól tudnám neten rendelni, postán lekérni?
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahhaa. na akkor neki kell állnom a gyakorlásnak

-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tényleg, régóta foglalkoztat a gondolat, bár lehet nektek hülye kérdés lesz. A manuális váltással ennyivel jobb időket lehet menni?
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
15 év múlva már lehet hogy nem is kell nyomkodni semmit a kocsikba
)) -
JoceeHunt
őstag
Juhúúúú. Fogtam ma 10db csukát
. 2-t lehetett elhozni, egyik 44cm, másik 52cm.... -
JoceeHunt
őstag
Na remélhetőleg a hétvégén tudok winfost újratelepíteni, kap a gép egy 256-os SSD-t.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nekem se ment se Steady-hoz, se Kovihoz. Van valami hiba/kérdés bejelentője a live-nak???
-
JoceeHunt
őstag
Ma tuti nem, az asszony minden másnap melózik éjfélig, így max minden másnap tudok játszani ha nem jön közbe semmi. Viszont bevállaltam egy firmware frissítést egy elég ritka nason itt a forumon kért meg egy srác, ma jött meg postán, holnap valszeg azt csinálom amikor hazaérek Pestről, pénteken meg szerintem újratelepítem a gépem, így szombat lenne még jó, de ha jó idő lesz, pecázás lesz, valszeg csak délelőtt fogok tudni játszani, ha bármi változna akkor úgyis itt jelzem
. Egyébként tegnap sikerült becsatlakoznom egy külföldi brigád játékába, úgyhogy tutkó nem nálam van gáz, csak a kvali után befagytam :SSS -
JoceeHunt
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Az elején ír valami ilyesmit hogy Autosave Warning vagy mi a szösz, de egyébként 1-2szer előfordult hogy belépés után új Save Create-t kért, ebből gondoltam hogy online a dolog, és nem tudta betölteni, természetesen gyorsan kiléptem, újra be és láss csodát sikerült betölteni.
Ha nincs live, akkor nem is ment a játék úgy rémlik, ezért vettem meg
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, úgy néz ki a fagyásos problémám megoldása a winfos újratelepítése. Kell valamit kimentenem a játékból, vagy teljesen a Live-ba mennek a mentések???
-
JoceeHunt
őstag
Na megvan. CCC 3D-je:
Van 5 fül:Srandard: Use custom settings-be a pipa
AA: Use Application settings-be a pipa
AAMode: Egy görgő van (Multi sample, Adaptive multisample vagy Super-sample AA)
AF: Use application settings-be a pipa
ALL: itt is minden use application settings-be van.Melyik a gáz?
-
JoceeHunt
őstag
Találtam egy hibát a naplóba ami fagyáskor jön be, mi lehet???
System
- Provider
[ Name] Application Error
- EventID 1000
[ Qualifiers] 0
Level 2
Task 100
Keywords 0x80000000000000
- TimeCreated
[ SystemTime] 2011-07-25T17:23:19.000000000Z
EventRecordID 8159
Channel Application
Computer Corei5-2500k
Security
- EventData
F1_2010_game.exe
1.1.1.129
4cbea443
atkdx11disp.dll
7.14.10.305
4bc6f989
c0000005
00012fdb
19bc
01cc4aea8f9df5c9
d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
c9ff7ebc-b6e2-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc0c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae854c18d41
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: b605f46a-b6dd-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x22c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae4801d87a1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: 7c5a4829-b6db-11e0-bbb9-002683141ee9 -
JoceeHunt
őstag
Első szezont elég jól sikerült végigvinnem, bár a konstruktőúribe 2.-ik lett a Virgin (csapattársam elég gyengusz volt), most 22-es a hírnevem így a 2.-ik szezon elején. 1-2 pálya van azért ami kifogott rajtam és nem sikerült első helyen végeznem, meg az időmérőn sem mindig jól remekeltem. Most a RedBullal fogom nyomni, kíváncsi leszek rá, lehet este játszok egy kicsit (asszony dolgozik
). -
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor még karrierben is gyengusz vagyok :SSSS, bár eddig a Virgin-el mentem. A kocsik között van különbség szerintetek?
-
JoceeHunt
őstag
Ismét jövök a hülye kérdéseimmel
.
Hogy-hogy TT-ben jobb időket lehet menni?
10-15mp-el jobbak mint amit karrierben megyek. Ennyit számít az állítás? -
JoceeHunt
őstag
Ma befejeztem az első szezont
. 2.-ik helyre sikerült a Virgint konstruktőribe bevinnem, a 3.-ik szezon a RedBull-nál lesz... -
JoceeHunt
őstag
Vasárnap lesztek online? Lehet megpróbálok scatlakozni, de nem tudom sikerül-e. Én reggel 8-14-ig leszek játékban, ha nem lesztek karierrezek, ha lesztek, próbálkozom, amíg nem fagyok be a géppel:S.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Jövő hlten rendelem a Corsair AX850-et, utána kiderül hogy táp gond volt-e.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Miért, előtte volt gondod?
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
3DMark-ot már futtattam, bár sajnos nem tudom állítgatni, mivel próbaverziót sikerült talánom a neten. Nem volt gond. Furmark is ment 40 percet, azzal sem volt gond. Nem tudom elképzelni mi lehet. Kicist a táp gyanús, mert az új 3 hónapos 1,5TB-os winyóm kondíciójára a HD Sentinel 85%-ot ír, mert 5x felpörgetési gond volt, és ott írja hogy lehet hogy tápegység.
Ház szellőzésével is nehogymár gondom legyen:
Thermalthake Level 10GT a ház.
Venti oldalt: 20cm
Venti hátul: 14cm
Venti elől: 20cm
Venti felül: 20cmProcit Noctu D14 hűti 2 ventillátorral.
Az eset:
Bemegyek karrierbe, bejön a pálya, nyomom a P-t, majd a Q-t, majd a R-t. Első helyes lettem, majd "autosaving", átmegy loading-ba és megáll.
Tegnap rájöttem, hogy a CTRL+Alt+Del kombínációra regagál a winfos, így be tudom zárni a programot reboot nélkül. Tehát a játék fagy Loading-nál. Amit az 5770-nél sosem tett. Lehet eladom a 6950-et és veszek egy gtx 570 vagy 580-at, ha a tápcsere sem segít.
Érdekes mert más game-ben nem fagy. -
JoceeHunt
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Több hűtést
. Minek? VGA nem megy 70 fölé, Proci sem melegszik, nincs melege. Winyók HD Sentinel szerint semmi gond a winyókkal. Szerintem a tápom lesz kevés, meg újra kéne telepíteni a rendszert. Utána találgathatok. Ki is veszem a 160-as winyóm szerintem mert marha lassú már. -
JoceeHunt
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Szeva!
Bocs, de egyszerűen nem tudok csatlakozni, állandóan befagy a játék. Még mindig nem találtam megoldást erre a gondra. Az első hívásod közben pont karrier race-n voltam, megnyertem, mentem ki egyből fagyott, a másodiknál meg be is fagytam ismét.
Nem tudom mi a gáz, a HD5770-nél ilyen sosem volt. -
JoceeHunt
őstag
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Összetettben?
Háát 253 ponttal állok az első helyen, a következő mögöttem már fingom sincs ki, talán Webber 203-al.
Most nem is tudom hol voltunk, de mintha valami fedett pálya lett volna, éjszakai, jó szük, végig falos, a célegyenes balos kanyarban volt a boxkijárat. Nagy forma1-es vagyok mi :XD, azt se tudom hol játszok :XD.
Magyar nagydíj után lehetek 2-3-al, nem tudom még mennyi van vissza, de ezen a pályán szívtam. 1:48 volt a Q időm, így lettem második indulós, épphogy befutottam 2.-ikként, mert 12 körös volt a verseny, és elcsúsztam a 11-ikbe, úgyhogy utolértek, és nem tudtam megfogni Webbert. Kedvem nem volt újrakezdeni, mert már 8-adszorra csináltam, és volt este 23:00
-
JoceeHunt
őstag
Azt tudja valaki hogy Carrier-ben számítanak-e az interjúk?
Volt valami kérdés amire Vettel-t választottam (sajna nem olvastam el), azóta kékkel látom az ő autóját a versenytérképen, illetve fekete háttérrel a nevét bal felül a helyezések között, függetlenül attól hogy benne van-e az első 3-ban vagy nincs. Néha valami rivális dolgokat is látok. Riválisnak válaszhattam. Még az első szezonban vagyok Belgium után. -
JoceeHunt
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Eddig nekem sose csinálta, csak most a VGA csere után.
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, kéne egy kis HELP:
Lecseréltem a VGA-m. 6950 került be, viszont a gépem nem telepítettem újra.
Eddig is AMD-m volt (5770). Már tesztelgettem a kártyát, és egyedül az f1-ben csinálja a következőt:
Elindul a karrierem, de a P vagy Q vagy R után mindig a a következő Loading-nál befagy a gép. Még szerencse hogy menteni ment. Találkozott valaki ilyennel?
Volt hogy 1-2 részét a versenynek megtudom csinálni (pl P és Q), és nem mindig áll meg. -
JoceeHunt
őstag
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Közkincsé tehetnéd a "köcsögök listáját" itt.

Szombaton már egy Asus HD6950 DCII-es fogom nyomni a gamet

-
JoceeHunt
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Ahogy nézegetem az Agent-et, vannak valami körök az egyes csapatoknál, aminél vagyok ott már két négyzet és valami jó nagy borsos összeg. Az mit jelent?
Hát 1-2 pályát vesztettem, BP azt hiszem a 10.-ik, 4x mentem első helyről, 6 futamot nyertem eddig. A maradék 4 pálya elég necces volt, örültem már annak is hogy bírtam idegileg a köröket... -
JoceeHunt
őstag
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat

Live nevem: JoceeHunt
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahhaaaam. És a szezonba vagy carrierbe abba van alapban ugye? én általában 10-20%-on megyek, ott 1 gumicsere van és kész.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Látom te segítőkész vagy, akkor vágjunk bele, köszi a Helpet
.1. Gumiszimuláció: Ilyet nem találok, hol lehet bekapcsolni?
2. Carrier módnál a játék folytatása előtt van egy Difficulity Level, az lesz a gumiszimulációs?
3. Ha játékban vagyok, van egy Tyre-s rész
Látom ott vannak gumik:
Option: ez valami nagyon full szárazra való?
Prime: oké, ezt ismerem hallásból
Intermed: ezt is
Wet: eső
Race Strategy: ezt is nézegettem ha megértem az egészet ez már menni fog.
De mi van ha nem akkor megyek ki amikor kihívnak, hanem rátolok még 1-2kört?
Vagy előbb?4. Itt egy kép, itt be tudok menni, de a kockákat az egyes sorokba nem engedi módosítani, ez később lehetséges? Pontosan mi ez?

5. A másik oldal:
Na itt lesz bőven kérdés:
a. Aerodynamics: A Rear és a Front nagysága mitől kell hogy függjön? Kanyaros-e vagy egyenes-e a pálya? Ha kanyaros akkor kell a nagyobb érték mind a 2-höz?b. Braking:
Itt is mitől függ a balansz merre menjen?c. Balance:
Ezt nem tom mi. Distribution és Front Anti roll illetve Rear Anti roll van ezek mik?d. Suspension: Ezt hogy érdemes? Mitől függ? Az aszfalt nem egyforma???
e. Gearbox: meg sem merem kérdezni :XD
f. Engine:
Itt nekem nem enged semmit se állítani, később lehet?g. Alignment:
Mintha SSD winyóknál lett volna szól allignálásról, de itt mi???Bocs, totál hülye vagyok, de érdekelne a téma és senki nem tudja elmagyarázni, az egyes pontokon átrágnád velem a dolgokat? Elég napi 1 is ha sok lesz hirtelen

-
JoceeHunt
őstag
Tényleg skacok, tudna nekem valaki segíteni, azaz elmagyarázni, mit mire jó beállítani?
Nézegettem a versenyek előtt a lehetőségeket, de nem vagyok tisztába ezekkel, ha valaki írna pár sort annak nagyon megköszönném.
Fékek, sebességváltó áttételezés vagy mi a szösz, aerodinamika stb...
Ha játék közben rányomok a bal oldalt feljövő Aero Front+,- ra akkor mi történik? Boxba kell mennem, vagy valami a kocsin állítódik? -
JoceeHunt
őstag
Délután 15 körül leszek 20-ig!
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Köszi!

-
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Nekem alapban vagy egyenlőre a kormányom, a gyárin, de nem tudom mennyi, lehet hogy 900-on :SSS. DGFT-vel nyomulok.
Hiába állítgatok a Logitech profilokban egyszerűen nem változik semmi. Ha 200 vagy 300 fokra állítom azt hogy kell érteni?
Bal ütközéstől jobb ütközésig a beállított fok lesz?
Ha 200 akkor bal ütk-jobb ütk?Te mivel játszol?
Egyébként Shift 2-vel is játszok még eredetivel, ott jöttem rá, amikor kezdtem lassulni hogy ki kéne kapcsolnom a fékasszisztenst :XD. Mindeig fékezett magától csak gázoltam
. Aztá kikapcsoltam és láss csodát jobban ment. De az ívek hiánya már nagy gáz számomra :XD -
JoceeHunt
őstag
Na, tegnap este voltam benn pár karikát. Hááát, elkél a gyakorlat. Megszoktam az ívek mutatását, erre bekerültem egy versenybe ahol nem volt engedélyezve, kalistoltam ám mindenfelé :XD. Persze szépen megvártam amíg elmentek mellettem.
Ti hány fokra állítottátok a kormányotokat???
El kell kezdenem belemélyedni a konfigurálásokba, azt hiszem előbb sima Karriert is végig kéne tolnom. -
JoceeHunt
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Már az előbb is kérdeztem, valaki írja már meg hol lehet online nyomulni, eredeti játékom van.
-
JoceeHunt
őstag
Szevasztok!
Megvettem a játékot. Ti hol játszotok? Steam-en?
-
JoceeHunt
őstag
Srácok, tud valaki segíteni?
A játék nem menti el a dolgaimat. Indultam szezonban 4-5 pályát megcsináltam, már többször is és sose menti el, mindig elölről kell kezdenem. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))

).