- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Hát a Meki nekem sem megy 361km/h-nál jobban a SPA-n TT-ben! Én már mindent kipróbáltam a beállításoknál és ez a csúcs... az a gyanúm, hogy nem mindegy mekkora tempóval érkezünk a hosszú egyenes elejére, előtte a nyújtott emelkedős sikánt nagyon gyorsan kell venni és így még hosszú végáttétellel is lesz idő a magasabb kezdősebesség miatt a nagyobb végsebességre az egyenes végén.
Én 342km/h-val megyek neki a hosszú egyenesnek, de ez még kevésnek tűnik... -
Dr. Student
senior tag
Van egy RV509-es nootbook-om
380M, 4GB, 315M 1GB DDR3
Ezen elfutna a játék ? -
Steady74
addikt
válasz
polonic #6892 üzenetére
illetve a szárnyállásokat kellene megnézni.
TT-ben nekem a szárnyak 1/1.ben vannak, középső részén a pályának 2/1, GPben nekem az 5/1 vállt be a legjobban, de nem is vagyok olyan gyors mint "ezek a nagyon kemény állatok"
Dr. Student: mivel irányítod a szekeret? bill, kontroller vagy kormány? Ha utóbbi, kapcsolj ki minden segítséget, kis gyakorlással menni fog a gázadagolás is, a fékezést vedd degresszívre, váltás manuális, és meglátod, mennyivel jobb időket fogsz menni.
-
Steady74
addikt
válasz
Dr. Student #6887 üzenetére
Nagy kérdés, hogy az idődet gumiszimulációval, vagy anélkül futottad. Motion, Vixen, Ftomi TT-ben nyomják Spa-t, és ebben a játékmódban nincs se üzemanyag, se gumiszimuláció, azaz szinte mindig 100%os kondíciókkal mész. ennek köszönhetően pályától függően 4-6 mp-cel lehet jobb időket futni, mint bekapcsolt szim-mel.
Vixen: van már spas vidi? Nagyon kíváncsi vagyok....
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Dr. Student #6887 üzenetére
+1 ezzel én is így vagyok.
Amúgy tegnap telepítettem és azóta már lejátszottam 1 58 körös Melbourne-t (edzéssel, meg q-val), illetve egy 20%-os és egy 56 körös versenyt. A pálya nevét nem tudom, de 1.42 körül volt a legjobb időm és a Hungaroring után volt.
A lényeg, hogy le tud kötni, másfél órás futamokra -
Dr. Student
senior tag
basszus, elég régóta játszok ezzel a játékkal, de még nem néztem be a fórumba, és most látom milyen időket mentek...háát, ez brutális, nem is értem...
Én Spa-ba valami 1:49 körül megyek...ez hogy van ??
Most tartok monaco-ba és 1:18 megállít és inkább a vége mint az eleje.... -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6880 üzenetére
Kár bizony de még fordulhat a kocka..
Tényleg durva, hogy ilyen jól toljuk mi Magyarok..
Kgyuri biztosan büszke ránk.
F1-2011 -ben egy kicsit más lesz a fizika, remélem ez nekünk fog jobban kedvezni! -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6876 üzenetére
Igen, remélem az élő futamig mi is bemegyünk az 1:37-be de addigra grisfiske megint ránk ver majd fél másodpercet..
Én ma este még nekifutok még egyszer, biztosan van még valami trükk amire nem jöttem rá.. -
ftomi74
tag
Grat Vixen, 1. kanyarból kilőttél mint egy rakéta!
Kegyetlenül szenvedek, hogy összerakjam a kört és nem igazán akar sikerülni, de legalább van egy új ghostom ami nem túl erős a pálya első felében. Remélem mostmár megtörik a jég -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6875 üzenetére
Gratula, szépen hozzuk le az időt
Az a 378-379 az nálam csak 370-371. Grisfiske setupjával megyek.
Én is voltam megint 2 tizedes előnyben, mert az első szektorom meg az azt követő kombináció elég spórolósra sikeredett, de a Pouhon után mindig elbukom. Rápihenek most aztán hétvégén nekiállok
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6868 üzenetére
Jelentem sikerült faragnom egy kicsit!
Bár a középső szektor vége nem lett valami rózsás, az első szektor viszont pokoli lett, 378-379-et megy a meki végsebességre..
Kezdem megszokni a kormányt bár egyenlőre még többet hibázok vele, mint a momóval.
A fékpedált sokkal nehezebb nyomni, főleg ahhoz kell még hozzászoknom..
Remélem még fogok javítani mert volt olyan, hogy már a nyilat sem mutatta annyira lehagytam a szellemautóm az utolsó szerkorra de a sikánt sikerült totál elbaltáznom.. Nem voltam boldog.. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6872 üzenetére
hja,én a 10.nél feladom
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6872 üzenetére
grat
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6869 üzenetére
Múltkor szim off nyomtunk egy 20%-os versenyt Spa-ban (első multis versenyem), és 1:39.4-39.8 között volt minden köröm, kivéve amiben kilöktek. Akkor még 39.2 volt a legjobb időm TT-ben.
Suzukában már szim on versenyt nyomtunk (20%), időmérőn 1:30.xxx-t mentem, versenyen meg 1:32 eleje/közepéket. Ezen kívül még nyomtunk pár futamot de úgy érzem sehol nem estem-keltem és konstans tudtam lenni hosszabb távon is.
TT sem egy körről szól, legalábbis én 20-30 köröket szoktam egybe lenyomni
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
nekem meg az a kérdésem,hogy hány körön keresztül körözgetsz mire mondjuk tudsz egy ilyen kört összerakni? mert én állandóan a boxba rohangálok egy kicsit itt-ott állítom a vasat,de nem hogy jobb hanem rosszabb leszek
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Én beleadtam apait-anyait ,de nem tudok jó időt menni,esetleg ha jó beállítás is lenne hozzá,talán egy mp-t tudnék a saját rekordomból faragni. itt annak van nagyobb esélye aki manual váltót használl,......
-
Steady74
addikt
válasz
Csak egy kérdés, mert érdekel: hány körön keresztül sikerül tartani ezt a gyors tempót? Pl. 20%-os versenyen megy-e végig?
-
-
válasz
Motion_Blur #6864 üzenetére
Ahhaa. na akkor neki kell állnom a gyakorlásnak
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6862 üzenetére
Én is kinyulkálva változtatom a szárnyat, nincs átkonfigolva kormányra, és csak a 15ös után veszem kissebbre, de szerintem ott még jól is jön a magasabb szárny, nem olyan lassú kanyarok azok.
JoceeHunt: Nagy előny a manuális váltás, és nem is nehéz szerintem.
-
Motion_Blur
félisten
-
válasz
Motion_Blur #6862 üzenetére
tényleg, régóta foglalkoztat a gondolat, bár lehet nektek hülye kérdés lesz. A manuális váltással ennyivel jobb időket lehet menni?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6860 üzenetére
Köszi!
G27-el szerintem le tudod vinni 38.2-beftomi74: tegnap 'tanultam meg' kör közben állítani az első szárnyat, de még nem megy rutinszerűen... második mérési pontnál már le kéne venni a szárnyat, de közben még tartani kéne erősen jobbra + felváltogatni... G27-en gondolom ezt már lehet csinálni kormányról nem kell kinyúlkálni oldalra..
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6857 üzenetére
Durva kör, kár a sikánért, a 12-13-ba átugrasz, pedig arról azt hittem jól vettem
Most én szopok a ghostommal túl jó az első szektorom :/ -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6857 üzenetére
A mindenit, hajszállal csak.. Grat!
Én is megnézem, hátha tudok még javítani.. -
fagy53
nagyúr
Mivel nincsen magyarországi szervíze, a gyártó maga küldi el az új eszközt csak arra kér, hogy semmisítsd meg a régi rosszat. A vásárlás helyén is meg lehet próbálni, így elkerülhető a levelezgetés az egyébként korrekt gyártóval, de G27-nél kifizeted a különbözetet nyilván...
-
ЯΞD
senior tag
azt írjátok, hogy a logitech egyből cserél ha garanciás probléma van? nekem van egy 3 hónapos MOMO-m újonnan vettem 1 év garival. na most ha mondjuk ez tönkre megy vajon tudják még cserélni? Vagy lehetséges, hogy nincs raktáron már nekik? olyankor mivan? adnak egy G27-et?
)
-
Steady74
addikt
á, ugyan már, ez a béna vagyok dolog... gyere nyugodtan, senki nem fog sem kinevetni, sem nekedmenni, ha szabályosan mész.
Vixennel tegnap visszatértünk egy futam erejéig kóreába, karilla is velünk volt, hát mit ne mondjak.. a füvet szépen lenyírtuk, és gyakoroltuk a safety car-os startot -
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan #6848 üzenetére
Azért nem lehet olyan szinten bill-el tolni, mint kormánnyal. A gamepad szintjét sem lehet elérni.
Steady74:
Arra emlékszem, neki is mentél valaminek, mert elrántottad.
Egyébként érdekes dolog, hogy nem lehet vele olyan rövidet fékezni. Mivel a bill nem analóg, ezért ugye on-off állás van. És ebből az jönne le, hogy ha nyomom a gombot, akkor on állás ugye, aztán az satufék.
Bár lehet, hogy kormányosok a visszaváltásokkal is fékeznek. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Az a kormány 10k-ért,rendszeres használat mellett egy fél évet sem bírna ki...A controller csak egy alternatíva bakker!Ha polonic tud billel zsugázni,akkor a controllerel miért nem lehet?
Na mindegy,béke. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Mindenki azzal játszon, amivel akar. . .
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem meg akinek nincs 10k-ja egy kormányra, az a játékot se vegye meg 8k-ért stb... ha valaki komolyan gondolja hogy játszik, az nem igaz hogy nem tud rá kiadni ennyit. Steady-nek pedig teljesen igaza van abban hogy egy kontrolleres "versenyző" sokkal kiszámíthatatlanabb és nehezebb lekövetni a mozgását.
peace
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
Nem mindenkinek futja G27-re(van akinek a gépe kerül ennyibe) meg momora...Lehet az arcból visszább venni.
-
Steady74
addikt
válasz
-
polonic
félisten
válasz
Persze, nagyon jó dolog és élvezetes kormánnyal játszani ezt a játékot. Próbáltam már, azért is mondom.
De azért én mondjuk egy kontrollert sem vetnék el egy ilyen játéktól. Mivel ez nem szimulátor, direkt úgy csinálják, hogy kontrollerrel is vígan lehessen játszani. -
válasz
15 év múlva már lehet hogy nem is kell nyomkodni semmit a kocsikba
))
-
Köszi a válaszokat!
Sikerült lebeszélni a controllerről. Talán jobb is. Inkább egy kormányba tolom a pénzt!
-
samu74
addikt
válasz
moddingR #6828 üzenetére
Ha sokkal drágább mint a sima xbox360 controller,akkor szerintem felesleges a Razer,akkor már valamilyen kormány...Én xbox360 for windows controllerrel játszom,lényegesen jobb időt fogsz menni mint billel,rajtnál a kormányosokat is elverem néha
.Analóg gáz meg fék gombok nagyon jók ám,viszonylag szépen lehet adagolni.
-
-
Sziasztok!
Szerintetek egy Controller jobb mint a billentyűzet? Egy Razer Onza TE controllert néztem ki de nem tudom hogy tudnék-e gyorsabb lenni?(Meg is kéne vele játszani tanulni) (Monaco TT bestem 1:14:751 egy Williamsel) . F1 2010 meg Dirt3-al játszok általában. De nagyon várom már az F1 2011-et és gondoltam beújitok egy Onza-ra. Vélemények?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6825 üzenetére
grat, szép idők, 3 magyar is a topban!!!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #6825 üzenetére
Szép! Addig kell megelőznünk, amíg "bajlódik" a G27-el.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6823 üzenetére
vagyok online, csak szólok
-
ftomi74
tag
Összejött Spaban egy 1:38.791-es idő grisfiske setupjával, amíg Vixi gyakorol az új kormánnyal még remélem elcsípem, hogy egy kicsit előtte lehessek
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #6818 üzenetére
No, de rákaptál a multizása!
Igaz, egyszer már mi is majdnem nyomtuk... Be- vagy kikapcsolt szim-mel szeretsz játszani?
Két hét szabin vagyok, este simán jövök!
-
Trihorn
tag
Köszönöm mindenkinek uraim!
Nagyon pöpec kormány, én is úgy vettem észre, hogy jóval pontotsabb de ami nagyon tetszik benne, hogy nagyobb mint a momo és nem olyan tömzsi..
A pedálja összehasonlíthatatlan, nem úgy néz ki mint ami tönkre tud menni a sok használattól.
Sajnos elég kevés időm van gyakorolni vele, 2-3 hétbe bele fog telleni amire versenyképes leszek. -
_kovi_
aktív tag
Akkor lehet hogy azért gyengébbek az időim mert egy 10e ft-os Saitek kormánnyal játszom?
Pedig padlóig nyomom a pedált, határon megyek sokszor és jó setuppal is 2-3mp is megvan a különbség... -
-
Steady74
addikt
Ma a szokottnál is több volt a barom, szándékos blokkoló és a törő, ennek ellenére Vixennel álltuk a sarat, jó futamokat nyomtunk.
Polonic: sajnálom, hogy szar volt a futam, utána sem volt jobb a társaság: valenciában a lekörözöttek (3. körben) törtek mint az állat, nem lehetett elmenni mellettük
-
hermanyi
addikt
Számomra is elérhetetlen idő
Amikor nagyon jó körön vagyok (1:37-közepe lenne) akkor tuti invalid lap valamelyik sikán miatt amúgy meg 1:39 körülTrihorn :
Gratula a 27 hez én 25 tel megyek de ezt is meg kellett szokni a régi után beletelt vagy 2 hetembe
A nézettől meg tuti behánynék -
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #6806 üzenetére
Ezaz Tomi, faszán megnyomtad neki..
5ös és 15ös kanyarok ahogy láttam parádésan sikerültek. Durva lehet azért ilyen nézetből tolni..
Képzeld jó hírem van, Steady jóvoltábólsikerült beszereznem egy G27et de még a tanuló fázisban vagyok.. Nagyon más mint a momo, újra meg kell tanulnom vezetni vele..
Megpróbálom én is a Szingapúrt de sok reményt nem fűzök hozzá.. -
ftomi74
tag
SINGAPORE
Maradt még benne javítani való, de nagyrészt ez a kör már egyben van.Setup:
Front Wing Angle: 11
Rear Wing Angle:1
Braking
Balance: F 50 R 50
Pressure: High
Brake Size: Large
Balance
Ballast Distribution: F 0 R 100
Front Anti-roll Bar: 3
Rear Anti-roll Bar: 11
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 11
Rear Spring Stiffness:5
Gearbox
Gear 1: 141 kph
Gear 2: 167 kph
Gear 3: 194 kph
Gear 4: 222 kph
Gear 5: 257 kph
Gear 6: 295 kph
Gear 7: 331 kph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel:
Alignment
Camber front: -1,5
Camber rear: -3,4
Toe front: 0,10
Toe rear: 0,44 -
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #6802 üzenetére
Nincs , nem vettem fel a kört, még bízom a javulásban, ha sikerül javítani vagy hasonlót menni felteszem.
Motion_Blur: Nekem mostantól lesz hogy bezavarhat a ghostcar( a 35.3 még sok sebből vérzett), bár az első kanyarkombinációból még simán kitudok jönni elé, van még a körben, csak nehéz összerakni hibátlanul, beteg egy pálya
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Petya2900XT #6799 üzenetére
Nekem fogalmam sincs mit kellene elküldeni,pedig segítenék szívesen! (tudom milyen érzés elveszteni mert nekem 2 veszett)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #6801 üzenetére
Nálam a ghoost car minden pályán zavaró,kivétel nélkül! Hiába vagyok jobb magamtól akár fél mpvel is,ha egyszerüen elcseszem miatta! nagy kár hogy nem lehet kivenni,vagy visszarakni a ghoostot!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #6800 üzenetére
Grat, leaderboardon már elég sokan tülekedünk 1:34.7-1:34.9-es időkkel, de ennél lejjebb csak keveseknek sikerül menni.
Mielőtt megfutottam a 34.8-at kb. fél éve nem nyomtam ezen a pályán. Alig fél óra után meglett ez az idő és azóta nem tudok javítani. Kurva idegesítő hogy a ghost car kitakarja a fékpontokat... ezen a pályán ez nekem nagyon zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest