- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #6540 üzenetére
Érdekes volt a rajt, mert a 3. helyről a 2.ra jöttem fel, a Force Indiás csávó meg elfékezte magát, nekitolt a palánknak, és beszorított... mire ki tudtam jönni, elment mindenki... utána még kétszer kiforgatott, mire el tudtam szakadni tőle. Itt el is ment a versenyem.
Lágy keverékkel indultam, elég jó első 4 köröm volt, a boxból már a 3. helyre jöttem vissza, mögötted 10 mp-cel. 4 kör alatt utolértelek, de ahogy írtam a célegyenes végén rövidet fékeztem, de majdnem neked csúsztam, elrántottam a kormányt, kiforogtam, utána meg elvesztettem már a ritmust...vixen-nel toltam még egy fél angol nagydíjat, de közben felébredtek a törpék - bárányhimlősek, lázasak- így mennem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest