Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Legutolsó futamon voltam ilyen szerencsétlen. SPA-ban, ami ugye pont a leghosszabb pályák között szerepel és mire kiértem a boxba buktam pár pozíciót, aztán meg még a falnak is neki sikerült vágnom a saubert, úgy hogy totál bukta volt a futam

Amúgy egy régi Saitek (R100) kormánnyal játszok, de a célnak megfelel, bár 2vel több gomb lehetne rajta, mert ha kijön a 2011 akkor bajban leszek a plusz két funkcióval ( DRS, KERS).Nos, köszönöm a segítségeteket, megpróbálkozok egy futam közbeni teszteléssel, hogy működik-e a dolog, és innentől kezdve figyelemmel kísérem a fórumot, hátha én is tudok segíteni.
Addig is sok győzelmet kívánok mindenkinek
-
törölt tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a játékban. Olyan kérdésem lenne hogy futam közben ( karrier módban) hogy lehet változtatni a stratégián/kerékcserén.
Tudom mielőtt elindul a futam a gumis embernél be lehet állítani, de sajnos többször előfordult velem olyan hogy futam közben elkezdett esni az eső és lágy gumi volt beállítva kiálláskor. Ezt gondolom lehet változtatni már futam alatt is nem csak a boxban előtte, de sajnos nem jöttem rá hogyan.
Remélem tudtok ebben segíteni.
(segédletek között egyébként az automatikus kiállás be van kapcsolva,a pitlimiter az nincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest