Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Legutolsó futamon voltam ilyen szerencsétlen. SPA-ban, ami ugye pont a leghosszabb pályák között szerepel és mire kiértem a boxba buktam pár pozíciót, aztán meg még a falnak is neki sikerült vágnom a saubert, úgy hogy totál bukta volt a futam

Amúgy egy régi Saitek (R100) kormánnyal játszok, de a célnak megfelel, bár 2vel több gomb lehetne rajta, mert ha kijön a 2011 akkor bajban leszek a plusz két funkcióval ( DRS, KERS).Nos, köszönöm a segítségeteket, megpróbálkozok egy futam közbeni teszteléssel, hogy működik-e a dolog, és innentől kezdve figyelemmel kísérem a fórumot, hátha én is tudok segíteni.
Addig is sok győzelmet kívánok mindenkinek
-
törölt tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a játékban. Olyan kérdésem lenne hogy futam közben ( karrier módban) hogy lehet változtatni a stratégián/kerékcserén.
Tudom mielőtt elindul a futam a gumis embernél be lehet állítani, de sajnos többször előfordult velem olyan hogy futam közben elkezdett esni az eső és lágy gumi volt beállítva kiálláskor. Ezt gondolom lehet változtatni már futam alatt is nem csak a boxban előtte, de sajnos nem jöttem rá hogyan.
Remélem tudtok ebben segíteni.
(segédletek között egyébként az automatikus kiállás be van kapcsolva,a pitlimiter az nincs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi