Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
K.Gyuri
Már pont ideje volt hallatni magáról valami szokásos baromsággal. 
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nm.
Igen nekem is csak emiatt van bent. Pocsolya fix nélkül az ideális ív sem gumizódik. 
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A pocsolya fix zabálja az fpst. Minap állítgattam és tesztelgettem pont. DX11 pocsolya fix nélkül: min-75 avg-85 és ugyan ez csak pocsolya fixxel: min-52 avg-58
. Még ha visszarakod DX9be az dobhat rajta úgy min-79 avg-100. Mindezt a játékban lévő benchmarkkal mértem természetesen minden maxra húzva. -
HPC
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen ott is érvényes.
-
HPC
tag
Ma este volt az RD liga Silverstone-i futama ahol a végén hatalmasat csatáztam Italianred-el. Ő a lágyon kezdett én a keményen a végén értelemszerűen fordított volt a helyzet. Kemény és tiszta volt a harcunk. Itt a videó
-
HPC
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Racedepartment. Röviden egy oldal ahol zárt körű versenyeket rendeznek. Ajánlom mindenkinek aki tiszta és kemény csatákat akar.
-
HPC
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Röhej ez a KGyuri! Apropó sompir. A féknyomonlinetv oldaláról le lehet tölteni F1RFT futamokat. Nézzetek bele párba rohadt izgalmas szokott lenni és kőkemény meccseket vívnak!
-
HPC
tag
Srácok!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen itt aki unja a carrier módot amint egy jobb autóban ül (még a leggyengébb autókban is de ott legalább vannak futamok ahol küzdeni kell). Akik így vannak ezzel azoknak ajánlom ezt a modot. Számomra visszahozta az élvezetet a carrier módba! -
HPC
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szerintem ne sajnáld!

-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
polonic: a linkért bocsi, és mi van ha holnap pl lesz? Akkor ne linkeljem be csak holnap v mi?

Itt vannak a fizetési módok. Anno amikor én vettem a CoD4-emet a boltban még 8 körül volt innen meg akciósan vettem 1900-ért.
Lehet h nem soká feltöltik de persze a dobozosnak megvan a varázsa a kérdés h megéri e neked azt a plusz pénzt. 
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
http://www.onlinekeystore.com/F1-2010-RETAIL.html
Pont ma néztem az árakat. Az oldal megbízható én is és már több ismerősöm is vett innen. 1x volt probléma de segítőkészek voltak és adtak új kulcsot.
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Az ilyenek miatt nem lehet csak úgy leülni és élvezni a játékot!
Teljesen megértelek és kezd bennem is hasonló ösztön kialakulni! 
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Amit Lorant linkelt most az all assist off!

-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Zomacher

-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Élvezetes volt a bajnokság!

-
HPC
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Támogatom az ötletet.
Szerintem mindenképpen külön oldal kéne. Egy topicban nem lenne elég áttekinthető a sok hozzászólás miatt. -
HPC
tag
Kemény volt Montreal köszi!

-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Rolly jó lett a videó! Voltak kemény meccsek.
Sajna csak a végére értem oda. 
-
HPC
tag
Kezd megőrjíteni ez a játék komolyan mondom. Csinálgatnám a karrier módot és állandóan "f1 2010 executable has stopped working". Már ott tartok h egy 20%-os versenyt is csoda ha betudok fejezni. Tegnap a Dirt2 is kivágott ugyan ezzel. Volt/van hasonló problémátok?
-
HPC
tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert az eredeti F1 2010-emre és olvastam, hogy valamiféle versenyt szerveztek mostanság. Jönnék én is szívesen ha beférek még!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tökéletes fogalmazás!
Amint kifizettem paypalon már jött az email a kulccsal.
Igen nekem is csak emiatt van bent. Pocsolya fix nélkül az ideális ív sem gumizódik. 
. Még ha visszarakod DX9be az dobhat rajta úgy min-79 avg-100. Mindezt a játékban lévő benchmarkkal mértem természetesen minden maxra húzva.
Amióta megvan az új vasam v-sync-el játszom!
Akkor ma kipróbáljuk nélküle. Egyébként anélkül tördelés nekem is van de igazán csak a menüben látszódik.
Teljesen megértelek és kezd bennem is hasonló ösztön kialakulni!
Szerintem mindenképpen külön oldal kéne. Egy topicban nem lenne elég áttekinthető a sok hozzászólás miatt.