- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
"Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon."
Ezt most nem igazán értem. Minden esetben amikor játszotok, megcsináljátok ezt? Nem a mentett setupotokat töltitek be? Illetve ha először max. downforce-ot töltök be és onnan állítgatok, nem ugyan olyan viselkedést kapok mintha min. downforce-ról lőném be ugyanúgy a verdát?
Grat a körhöz, kíváncsi vagyok ha TT-nek nekiálltok mit mentek majd.
Nekem elsőre 1:12.0-át sikerült, de talán 3 tizedet ha tudok még faragni, onnantól kakukk -
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Halvány fogalmam sincs ki az, akiről vitatkoztok, de véleményem szerint a gép fizikai összetevői nem határozzák meg, nem lehetnek befolyással a köridőkre.
980X 4,4 GH-en, 6990, RevoDrive, G27 és egyebekkel is koreában 1,5 mp-vel lassabb vagyok, mint ftomi a TTs időmet figyelembe véve, pedig úgy érzem kitolom a szemét a gépnek, és mégsem tudom megérteni, hogy a egyes szakaszokon miért kapok 5-6 tizedet. Nekem ezt ugyanolyan nehéz elhinni, mint nektek Grifiske idejeit.
Jó autóbeállítás, a játék ismerete (mit enged a szoftver), és jó képesség is kell egy egy jó eredményhez szerintem, és igaz ami igaz, Vixen, ftomi és Rolly idejei abszolút mérvadóak.
-
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Nem véletlen vártam a te időd, mert ha benne nem is, benned megbízom, de inkább online időt tegyél fel, mert Meki GPmodban gyorsabb. De legalább látszik, hogy más is képes arra amire ő, én nem állok neki komolyabban ennek a pályának inkább nyaralok egyet
Szép kör
(Arról a szakállas trükkről még nem hallottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Seed szerver topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest