Új hozzászólás Aktív témák

• Trihorn

tag

Lehet, hogy most meg fogtok kövezni ezért de meg kell, hogy védjem Grisfiskét.
    Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ahogy játszik..
    Én úgy gondolom, hogy nagyon jól ért egyrészt az autó, másrészt a konfigurációs beállítások(kormány setup) helyes használatához.
    Ezt még az is tovább fokozza, hogy iszonyat erős gépe van, ami nagyban redukálja a késési időt a pilóta és a gép között, ami szintén egy nagyon fontos dolog!
    Továbbá mint embert is bírom, mivel nem irigy, megosztja a beállításait és rendkívül segítőkész ha hozzá fordul valaki segítségért.
    Nem értem a spekulációt sem a végsebességgel kapcsolatban...
    Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon.
    Ha valaki nem így tesz, persze, hogy lassabb lesz az autó az egyenesekben de ez sok helyen le van írva, ezt ismernie kéne minden rutinosabb játékosnak!
    A motorvezérlés is ide tartozik, én sem viccből nyomkodom standardról-)fastre minden boxutca látogatás után.
    Szó ami szó amilyen egyszerűnek tűnik, olyan nehéz ez a Hockenheimi pálya, tökéletes kört szinte lehetetlenség menni..
    Sikerült nekem is 1:14 alá mennem de a köröm még abszolút nem tökéletes..
    Reményeim szerint még javulni fogok..
    Gyors kör és setup itt!

Új hozzászólás Aktív témák