- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Lehet, hogy most meg fogtok kövezni ezért de meg kell, hogy védjem Grisfiskét.
Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ahogy játszik..
Én úgy gondolom, hogy nagyon jól ért egyrészt az autó, másrészt a konfigurációs beállítások(kormány setup) helyes használatához.
Ezt még az is tovább fokozza, hogy iszonyat erős gépe van, ami nagyban redukálja a késési időt a pilóta és a gép között, ami szintén egy nagyon fontos dolog!
Továbbá mint embert is bírom, mivel nem irigy, megosztja a beállításait és rendkívül segítőkész ha hozzá fordul valaki segítségért.
Nem értem a spekulációt sem a végsebességgel kapcsolatban...
Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon.
Ha valaki nem így tesz, persze, hogy lassabb lesz az autó az egyenesekben de ez sok helyen le van írva, ezt ismernie kéne minden rutinosabb játékosnak!
A motorvezérlés is ide tartozik, én sem viccből nyomkodom standardról-)fastre minden boxutca látogatás után.
Szó ami szó amilyen egyszerűnek tűnik, olyan nehéz ez a Hockenheimi pálya, tökéletes kört szinte lehetetlenség menni..
Sikerült nekem is 1:14 alá mennem de a köröm még abszolút nem tökéletes..
Reményeim szerint még javulni fogok..
Gyors kör és setup itt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest