- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszi a segítségeteket.
Mostmár rájöttem hogy hiába egy mail címmel megy a gfwl, akkor a windows live szolgáltatás, A játékot viszont csak a gfwl-es fiókba rendeli hozzá, a mail címnél jelenleg a hotmailesnél semmi infót nemlátok hogy lenne ehhez az acchoz regelve egy x id-jű f1-es játék.
Viszont itt gondolom a becenév akar lenni az account, amit megtok változtatni egyszer ingyé utána meg pontért, tehát ehhez vannak hozzárendelve igazából a cuccok, mert más nevet nemlátok igazából, mint steamnél pl az account name, fiók név vagy erre értem, csakhogy becenév.
-
Steady74
addikt
Egyrészt megtisztelőnek tartom, hogy az általam fair-nek és valóban gyorsnak tartott ftomival, vixennel, motionnal említenek egy lapon sebesség tekintetében, holott teljesítményben azt hiszem koreában vagyok a legjobb, talán 30.40. hely között vagyok valahol. Tehát meg se közelítem a top10-et
A másik, hogy ez a nyomorék kis p@cs olvassa ezt a fórumot.
Viszont azt hiszen, hogy az abortuszszökevény kinyitotta a bicskát a zsebemben, úgyhogy azt hiszem olyan eszközökhöz fogok folyamodni, amivel KGyuri barátunk valós lakcímét meg fogom találni.
-
Steady74
addikt
á, ugyan már, ez a béna vagyok dolog... gyere nyugodtan, senki nem fog sem kinevetni, sem nekedmenni, ha szabályosan mész.
Vixennel tegnap visszatértünk egy futam erejéig kóreába, karilla is velünk volt, hát mit ne mondjak.. a füvet szépen lenyírtuk, és gyakoroltuk a safety car-os startot -
Első szezont elég jól sikerült végigvinnem, bár a konstruktőúribe 2.-ik lett a Virgin (csapattársam elég gyengusz volt), most 22-es a hírnevem így a 2.-ik szezon elején. 1-2 pálya van azért ami kifogott rajtam és nem sikerült első helyen végeznem, meg az időmérőn sem mindig jól remekeltem. Most a RedBullal fogom nyomni, kíváncsi leszek rá, lehet este játszok egy kicsit (asszony dolgozik
).
-
kiskaloo
csendes tag
Szia!
A drivert feltelepítettem. A Grand Prix 4-ben működik rendesen a cucc, de az F1 2010 úgy látszik, hogy nem. Se konfigurálni, se használni nem lehet.
A Beállítások menü alatt 4 pont van:
- Irányítás beállítása (Billentyűzet/Egyéni)
- Szerkesztés folytatása
- Részletes kormánybeállítás
- Force Feedback beállításAz irányítás kiosztása alatt az egyénire téve csak a billentyűzetre reagál, a kormányra nem.
A Részletes kormánybeállítások és a Force Feedback beállítások inaktív, nem lehet rámenni. A kormányt és a pedált nem érzékeli verseny alatt sem.Nem tudom, mit tegyek, kidobtam az ablakon 6000 Ft-ot, és most kereshetek egy olyan kormányt, ami benne van a hivatalos listában és olcsó (pl. használt Momo)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest