- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
-
Trihorn
tag
Végre sikerült jól beállítanom az autót Silverstone-ra.
Talán eddig erre a pályára volt a legnehezebb megtalálni a megfelelő beállítást.Gyorskör itt
A setup a video végén található!Üdv. Vix.
-
Machos
tag
Sziasztok!
Miért van az h normál szezonban haladó szinten iszonyat jól tapad az autó a saját beállításaimmal, amint multiplayerba megyek ua a beállításokkal össze vissza csúszkálok mi a tré lehet?
segítségeteket előre is köszi!
-
joey04
titán
Nos, azóta volt patch a játékhoz, de a problémámon nem segített. Viszont amiért elővettem a témát, az a mai tapasztalatom. A helyszín Canada, megyek a visszafordító után a hosszú egyenesben, ami a boxhoz vezet ugyebár. Előttem Button és Alonso. Éppen mennek ki a boxba. Kb 1-2 mp múlva defektet kapok, na mondom akkor Flashback. És Flashback után a 2 előttem haladó immáron nem ment a ki a boxba.
(és később sem)
Hozzáteszem, nem csak ilyen (flashback) esetben fordul elő, hogy a 20% feletti távon nem megy ki pár pilóta, de ez nagyon érdekes volt. A patch a nyalókás ember "bugot" sem javította szerintem egyébként, továbbra is indokolatlanul tart bent, bár picit javult a helyzet. Jó játék, nagyon szeretem, de ez a 3 hiba kikészít (pit, nyalókás ember, defekt)... -
Cobb
tag
válasz
JoceeHunt #6483 üzenetére
Hát lehet,hogy defekt-el fog járni,ha nem mész ki időben + nagyon rossz tapadással sok pozíciót veszíthetsz, akárcsak az F1 2011-es szezonban!
Az aero állítás sokat számít!!Szektorokban kell állítani! PL.: Valencia első szektor 3/1-es aero, második és harmadik szektor már 1/1-es aero-val nyomjuk,persze ez Time Trial
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6481 üzenetére
Érdekes,hogy emberek élvezni tudják a Controlleres játékot!Én G25-el nyomom...el sem tudnám képzelni anélkül!!!G27-ben gondolkodom meg egy frankó Cockpit-et is kinéztem a Hardverker oldalán!Elég sokat játszom,de inkább főleg TT-t!
Blaumann77 a Live nevem,ha gondolod nézz rám!
-
Steady74
addikt
Elég nehéz (nekem) ezen a pályán előzni, mert szűkek a kanyar bejáratok, és ha egy ilyen kontollerhuszár megy össze vissza, esélyem sincs tiszta előzésre.Mindegy, lényeg, hogy legyúrtam, utána meg live-on oltottam rendesen, az összes angol szitkozódást, amit ismerek, rázúdítottam... A válasz: lemerült a kontrollerében az elem....
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6479 üzenetére
Miután megelőzted és próbált helyezkedni,illetve pozíciót találni, az sem volt már igazán helyén való részéről...!Azon gondolkodtam, hogy én milyen módon reagáltam volna le, de te a legjobban csináltad, 1 kör alatt kapott 3-4 tizedet és ezért ment fel a pumpa..!Nagy volt neki a tempó...!
-
Steady74
addikt
Egyre több ilyen van sajnos. Mikor megtoltam kicsit, fair voltam vele mert visszaadtam a helyét, erre ő nem volt képes. Plusz nem tudom, hogy a visszafordítónál miért akart 50 méternél kanyarodni... nyilvánvaló g@ciségből.
A rankja nem tudom milyen volt sajnos.
Rolly listájához mehet nyugodtan!
-
Steady74
addikt
-
paramparya
őstag
Olyan hogy lehet, hogy 1 mp-vel a második előtt nyerem az időmérőt, aztán a szokásos elrontott rajttal visszaesek kb 12. helyre, onnan elkezdem őket visszaelőzni, már vagyok első is, alonsót is lehagyva (kb csak 4-et előztem, a többi elment kerékcserére), aztán 15. körben kerékcsere után 15 helyre jövök vissza Kovalainen mellé?
Volt egy elrontott kör, amikor 8 mp elment, de általában közel olyan időket hoztam, mint az időmérőn, szóval ez itt nem túl reális.
Volt szó AI modokról, van azok közül olyan, ami ezt orvosolja? (És azt, amikor verseny közben hol Kovalainen, hol De La Rosa fut egy-egy leggyorsabb kört)
-
Steady74
addikt
-
polonic
félisten
Multi mikor lesz lekgözelebb?
Esetleg egy nagyobb volumenű, ahol többen is jelen vannak? Rototti, Unbaised, meg még nem tudom, kik. . . -
samu74
addikt
-
_kovi_
aktív tag
Este valaki futam?
-
Rototti
senior tag
1. Nagyon izgalmas, jókat lehet csapatni, ha jó társaságot találsz, de persze itt is vannak olyanok, akik direkt kilöknek (szerencsére nem ez a jellemző). Jól testre lehet szabni a szobákat: időjárás, segítségek on/off, létszám, rang, privát/nyilvános.
2. Attól függ, hogy mik az igényeid. Én általában a hosszabb versenyeket kedveltem benzin és gumi szimulációval, ezért volt, hogy várnom kellett, mire lett olyan, ami megfelelt. Nyilván ez függ attól is, hogy melyik napszakban játszol. Összességében az kell mondjam, hogy nem az a pörgős multi, előfordult olyan is, hogy két verseny között negyed órát ültem, mert nem voltunk elegen a szerón.
3. 1.-esben válaszoltam
4. Legtöbben kormánnyal, bill-el sztem nehéz és nem annyira élvezetes. Segítségekkel még elboldogulsz valahogy, de multiban nagyon szenvednél.
+1 Gondolom azért kérdezed ezeket, mert meg szeretnéd venni a játékot. Én nem javasolnám, mert szeptemberben jön a F1 2011, ami sokkal jobb lesz és ami miatt vissza fog esni a 2010-es playerek száma.
-
sith7
félisten
Sziasztok
Pár dolgot szeretnék kérdezni a játékkal kapcsolatban
A multi rész milyen ?
Könnyű versenyeket találni ?
Te választhatod a pályát, időjárást stb. - t ?Kormánnyal játszottok, vagy lehet billentyűről is ?
-
válasz
polonic #6446 üzenetére
Ahogy nézegetem az Agent-et, vannak valami körök az egyes csapatoknál, aminél vagyok ott már két négyzet és valami jó nagy borsos összeg. Az mit jelent?
Hát 1-2 pályát vesztettem, BP azt hiszem a 10.-ik, 4x mentem első helyről, 6 futamot nyertem eddig. A maradék 4 pálya elég necces volt, örültem már annak is hogy bírtam idegileg a köröket... -
MajaG
senior tag
Ha bajnokságot indítok, miért nem tudom a motor vezérlési beállítást a féket állítani?
Első szezon. -
Steady74
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Silverstone TT-re milyen setupot használtok?
Nálam a 6-1-es szárnyállás működik rendesen, de láttam olyat is aki 8-1-est használ.
-
-
Gaben1
tag
szívesen megyek bárkivel csak akkor kérlek segítsetek hogy lehet barátot felvenni ,szero stb, ebben nem vagyok jártas
-
Steady74
addikt
Miért quick game mod-ban vagy, miért nem "rendes" szerókat keresel? Nekem eddig szándékos kilökéssel, lezúzással ebben a játékban kevés tapasztalatom volt, a többi autós gammához képest szerintem itt van a legkevesebb cheater/crasher/noob.
Maja: a Jó rajtnak a jó jobb láb és a jó fül a titka
Rajtnál hallgasd a motor hangját, mert ha túlpörög a kerék, akkor nem gyorsulsz, ha meg "lehörög", akkor meg alacsony a fordulat.
5:45-től van egy majdnem jól sikerült rajtJocee: Az, hogy mások nem tudnak hozzád csatlakozni, természetes jelenség, teszem hozzá sajnos. Rolly pl sosem tud hozzám csatlakozni, de nem csak az F1-ben, hanem pl a GRID-ben is így volt. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, meg kel próbálni fordítva ilyenkor, az csináljon szerót, aki nem tud csatlakozni.
A rankokat győzelmekkel, jó helyezésekkel tudod növelni. kb 25-ig viszonylag gyorsan megy a gyűjtögetés, utána már annyira nem.
Nem lehet, hogy elfogyott a benya, azért nem tudtál gyorsabban menni? -
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?
4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat
Live nevem: JoceeHunt
-
MajaG
senior tag
Én tegnap játszottam xbox liveon, de dettó ugyanez volt. Előtte meg forza 3-ban. A végén már leszartam, aztán én is ráhúztam minden parasztra, ha nem hagyott helyet, vagy kiforgattam.
Pedig olyan jó lett volna meccselni fej-fej ellen.Más, kormányra még mindig nem írt senki semmit.
Illetve mi a jó rajt titka? Mert mindig mindenki elhúz mellettem.
Manuális/autoamata váltónál is érdekel.
-
Gaben1
tag
tudjátok rohadjon meg az egész online f1 játék a sok,igazi (felsőbbrendűnek képzelt) NÉMET PARASZT miatt !! tönkreteszik teljesen a játékélményt ,akárhonnan indulok bevár és kilök....
Nem tudom mitévő legyek, magyarok meg nincsenek gyors játékban :S -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #6424 üzenetére
Ohh.. Igazán nincs mit.. Örülök neki, hogy hasznát veszed!
Úgy 3 hete még nekem sem sikerült 1:34.6-nál jobbat menni, pedig mindent megpróbáltam.. Olyan sokat mentem és annyit állítgattam a kocsit, hogy már az agyam is klaffogott de mégsem sikerült.. Azóta átállítottam a steering linearity-t 60%-ról 70%-ra és a brake saturationt 85%-ról 95%-ra..
Szerintem sokkal jobb most így, mert finomabban lehet rárakni a kocsit a kanyar bejáratokra és kigyorsításkor sem dobja annyira a farát ha nagyobb gázt nyomok..
A fék is jobb lett mert bártabban tudom nyomni és nem blokkol már olyan sűrűn az utolsó kanyar előtti féktávon. -
HPC
tag
válasz
Steady74 #6423 üzenetére
Racedepartment. Röviden egy oldal ahol zárt körű versenyeket rendeznek. Ajánlom mindenkinek aki tiszta és kemény csatákat akar.
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #6419 üzenetére
gyere nyugodtan, nem zárt, hanem nyitott lesz a szeró, azaz bárki tud jönni, és hidd el vannak mindig teljesen kezdők is, szóval racing line on és gyere nyugodtan.
HPC: fogalmam sincs mi az az RD futam, de kb hajnalig leszünk ha jól megy, szóval csatlakozhatsz később is
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6405 üzenetére
Van viszont bünti..
Van pár köridőm ami jobb GP-ben, mint TT-ben. Gumi, üzemanyag szim kikapcsolva a GP-ben is, így ott is mindig tele a tank ilyenkor.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy XP-n van fenn, patch nélkül így drákói szigorral megtorol mindent TT-ben, indokolatlanul. -
válasz
Motion_Blur #6405 üzenetére
Ahhaaaam. És a szezonba vagy carrierbe abba van alapban ugye? én általában 10-20%-on megyek, ott 1 gumicsere van és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest