- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#65376768 #6980 üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
-
Rototti
senior tag
válasz
#65376768 #6507 üzenetére
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest